Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evomania

dia larda 8 lt erikli 2 lira.

çok iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Erikli su'yun fiyat politikasına hastayım.

Damacana 10 TL.

10 lt si bakkallarda 4 TL.

Damacanaya 10 tl vereceğine 2 tane 10lt al. 8 tl ye 20 lt erikli su almış oluyorsun.

Damacana daha ucuz olması gerekirken ufak suyundan daha pahalı. Saçmalık.

Evine getirdikleri için aşırı pahalı satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

dia larda 8 lt erikli 2 lira.

Ne kadar süre ile geçerli acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Bak mesela 4 liraya ben bu suyu içiyorum.

http://madran.bozdogan.bel.tr/ozellikler.html

10 numara sudur.. alabilen bulabilen varsa sasmasin... piyasadaki marka bi cok pahali su yanina bile yanasamaz!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

Aradan aylar geçti ama başlığı görünce aklma geldi dünya su gününde adese de tüm sular %50 indirimliydi.

Devam ediyor mu bu kampanya ve ne zamana kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su arıtma cihazı alın 1.000 tl ye en kaliteslisini bulabilirsiiniz.. Ömür boyu bir daha içme suyuna para vermezsiniz =)
    Hafta da 2 damacana alsan en kötü 8 tl.. ayda 32 tl... Yılda yapar 384 tl 3 yılda parası çıkar sonra da kara geçersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

bir çok kişi beğenmiyor saka suyu (ben de dahil) ama adamlar ödül almış

Damacana Su Fırsatları (19lt.)

Şok'ta var saka.

19lt Saka dışında güvenmem. Kim nasıl yıkıyor da tekrar dolduruyor belli değil
  • İstanbul özkuruslarda güzelpınar su 10lt 1.69 kurus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbulboy

Su arıtma cihazı alın 1.000 tl ye en kaliteslisini bulabilirsiiniz.. Ömür boyu bir daha içme suyuna para vermezsiniz =)
    Hafta da 2 damacana alsan en kötü 8 tl.. ayda 32 tl... Yılda yapar 384 tl 3 yılda parası çıkar sonra da kara geçersin :D

Arıtma cihazının filtrelerini düzenli olarak değiştirmek lazım yoksa zehir içersiniz. Zaten arıtınca suda mineral falan da kalmıyor o ayrı mesele.
  • sırma'nın damacanaları ne kadar;_?
  • Hiiiiç mütevazi olamayacağım bir konu....
    Çevre Mühendisiyim... (Bilmeyenler için söliim park bahçe düzeni değil genel olarak su uzmanı yetişir)
    Lisansım TEZİM herşeyim SU ile alakalı...

Ucuz su kalitesiz pahalı su kaliteli diye bişey yoktur...
    İçtiğiniz suyun tadını içindeki mineraller, vs. belirler..

Ama her içen bunları anlayamaz, bunun tadı kötü dediğiniz su kaliteli de olabilir ama genel olarak halk arasında içimi hoş denilen su fazla sert olmayan sudur. sertliği artıran mineraller ise kalsiyum, magnezyum vb. elementlerdir... Ancak sert su kötümdürü hayır yani aşırı sert su tabiki iyi değildir ama belli oranda sertlikte gerkelidir bu mineraller susuzluk ihtiyacını giderirken kemikleri güçlendirir vücudun alması gereken mineralleri sağlar... bazı sular size tuzlu gibi gelir bunlar sodyumu fazla olan sulardır.

Yani aslında damacana sular çok da birbirinden farklı değildir. Burada damacanaın doldurulma şekli hijyen temizlik gib ietmenler de önemlidir burada iş markaya binebilir tabi...

Tadı ve içimi en hoş herkese göre değişebilir bana erikli güzel gelir sana saka güzel gelebilir... ama hepsi sağlıklı sulardır dolumda bir yanlış yapılmıyorsa...

Suyun tadını soğukken ayırt edemezsiniz fazla, güzel su hoş su ılıkken de güzeldir dolaptan değil damacanadan doldurun farklı suları en güzel tad hangisinde ona göre karar verin..

• erikli damacana su düzeldi mi arkadaşlar?
    daha önce fason başka bir fırmadan damacanalarını doldurtuyorlardı ve tadı çok kötü idi... uzun süre önce bırakmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Haziran 2012; 23:07:39 >
  • cam damacanada su satan firmalar var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagg35

cam damacanada su satan firmalar var mı arkadaşlar?

http://www.abantsu.com.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

quote:

Arayında bi fiyat sorun. Tam hatırlamıyorum ama 13-14 lira arasında fiyatı, birde depozito parası alıyorlar ilk alımda oda 60 lira civarında olması lazım. Çok Fazla fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalcelebi

quote:

quote:

Arayında bi fiyat sorun. Tam hatırlamıyorum ama 13-14 lira arasında fiyatı, birde depozito parası alıyorlar ilk alımda oda 60 lira civarında olması lazım. Çok Fazla fiyatları.

teşekkürler.
    izmir'de bayiliği yokmuş=) Damlanın 8 lt cam damacanası var 6 tl +depozito su sebilleriyle uyumluymuş ama fiyat yüksek bence bu şekilde satamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagg35 -- 3 Temmuz 2012; 14:41:31 >

• merhaba arkadaşlar ben giresundayım burada cam damacanalar dan yok bunu nasıl edinebilirim istanbulda ikamet eden biri alıp bana kargolayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalcelebi

quote:

quote:

abant su kullanan var mı? tadı ve lezzeti nasıldır?

ayrıca

başka 19lt CAM damacana su markası bilen var mı? internet linklerini de verirseniz harika olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Haziran 2012; 13:58:39 >

• Pendikte Efem Suyu 3,5 TL ye alıyorum 19 LT ve depozitosuz tek kullanımlık şişesi damacana pompasına oluyor.

• arkadaşlar saka su damacana kullanan var mı?
    damacanaları temiz ve yeni mi?
    telefonla sorduğumda çoğu firma yeni diyor, getiriyorlar savaştan çıkmış gibi damacanayı çizik içinde geri gönderiyorum.
    sakanın izmir fiyatı 5 tl mi hala?
    kullananlar memnun mu?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.