Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dOmi

la brader borg,

bana şunu acıklayan hala yok, cevabını veren hala yok...attıgın tavuk bulyonda gercek tavukmu var ? içtigin suyada tadı güzel diyip aldanma bu kadar basit.

kocaeli/ izmitte hayat su damacanası 5 lira. neyse kime anlatıyorumki. okul bitirmemis adama. adamın iki sayfadır cevabı sadece gülüyorum, millet para bulamıyor vs vs vs. demogojiden ibaret. sana bilimle acıkladım o verecegin 1 tl kat kat kaliteli su olarak doncek diye ama cocuk gibi aynı seyleri tekrar ettin.

aylık 350 lira ile gecinen ogrenciyken bile ogrenci evimizde hayat su hep oldu hiçte hayat kalitemden odun vermedim o haftalık 1tl fazla verdigim parayla ama sen hala millet fakir fakiriz gibi sacma sapan sey diyip 50 liraya aylık nete giriyorsun. hadi uza gülüm.

Hangi okulda okudunuz çok merak ettim şuan ?

• merak edecegine, 1 tl farka degecek onlarca şey söyledim birisi kalkıp çürütecek bir şey soyleyemedi. bunu diyorsan cvp at. kalkıpta gülüyorum vs. demogojisi yapcaksan sende sus lütfen.

marka olmayan sulardaki mineral degerleri ve ph degerleri ne derece güvenilir ? çeşmeden arıtıp koymadıgı, tadlandırıcı bulundurmadıgının garantisi nedir ? marka firmalar bunları yapamaz. pınar sucuktada içindekiler aynı yazar, 1-2 liralık sucuktada aynı seyler yazar. hala bunları tekrar etmekten sıkıldım. ama hala gülüyorum vs denmekte. arkadaşta okul soruyor mesela...kocaeli endüstri müh. çok konuyu ilgilendiriyorsa. oda bitti zaten.

hayat 5 tl + şunuda diyeyim 3 su alınca 1 su bedava var, hayatın kampanyası. her hafta bir su alıyorsanız 4. haftadaki bedava.

eminimki yorum yazmadıkları halde okuyan insanlar vardır burayı. su saglık için en önemli şey, gerekirse internete girmeyin, bir dondurma az yiyin kaliteli su alın. olayın özeti budur. bütçenizi suya harcayın demiyorum, bir çay haftada az için dışarda, bir dondurma az yiyin ama kalite su alın. bu konuda durumum yok demek gerçekten komik. ben ögrenci evinde 4yıl içtim, cebime 350 lira girerken. ben yaptıysam sizde yaparsınız açlıktan ölmezsiniz. su en önemli şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 20 Haziran 2011; 1:07:16 >

• quote:

merak edecegine, 1 tl farka degecek onlarca şey söyledim birisi kalkıp çürütecek bir şey soyleyemedi. bunu diyorsan cvp at. kalkıpta gülüyorum vs. demogojisi yapcaksan sende sus lütfen.

marka olmayan sulardaki mineral degerleri ve ph degerleri ne derece güvenilir ? çeşmeden arıtıp koymadıgı, tadlandırıcı bulundurmadıgının garantisi nedir ? marka firmalar bunları yapamaz. pınar sucuktada içindekiler aynı yazar, 1-2 liralık sucuktada aynı seyler yazar. hala bunları tekrar etmekten sıkıldım. ama hala gülüyorum vs denmekte. arkadaşta okul soruyor mesela...kocaeli endüstri müh. çok konuyu ilgilendiriyorsa. oda bitti zaten.

hayat 5 tl + şunuda diyeyim 3 su alınca 1 su bedava var, hayatın kampanyası. her hafta bir su alıyorsanız 4. haftadaki bedava.

eminimki yorum yazmadıkları halde okuyan insanlar vardır burayı. su saglık için en önemli şey, gerekirse internete girmeyin, bir dondurma az yiyin kaliteli su alın. olayın özeti budur. bütçenizi suya harcayın demiyorum, bir çay haftada az için dışarda, bir dondurma az yiyin ama kalite su alın. bu konuda durumum yok demek gerçekten komik. ben ögrenci evinde 4yıl içtim, cebime 350 lira girerken. ben yaptıysam sizde yaparsınız açlıktan ölmezsiniz. su en önemli şey...

Bende elektrik-elektronik mühendisiyim, milleti burada eğitim seviyesine göre değerlendirmiyoruz.

4 liraya içilen su illa kötü mü olacak ? Sen bunun mantığını açıkla öncelikle ?

• heh en azındanmantıklı bir yaklaşım yaptıgın için teşekkür ettim. "illa 4 lük su kötümü olacak ?" en azından durumumuz yok, gülüyorum sana vs demedin.

kötü olcak demiyorum ama bu riskleri yukarda saydım tekrar yazayım ;

"..marka olmayan sulardaki mineral degerleri ve ph degerleri ne derece güvenilir ? çeşmeden arıtıp koymadıgı, tadlandırıcı bulundurmadıgının garantisi nedir ? marka firmalar bunları yapamaz. pınar sucuktada içindekiler aynı yazar, 1-2 liralık sucuktada aynı seyler yazar..."

bu risklere degermi be dostum 1 lira için ? tabiki normal aile icin haftada 1 *4 ayda 4 bidon : 4 lira ekstra fark için bahsediyorum. gerçekten kendini göstersin bu 4 liralık su gelişme donemini bu firma hakkıyla yerine getirsin, gerçekten onaylı belgelerle malını tescil ettirsin ve hala bu fiyata kalsın elbet onuda alırım. umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 20 Haziran 2011; 1:14:22 >

• Bak mesela 4 liraya ben bu suyu içiyorum.

http://madran.bozdogan.bel.tr/ozellikler.html
  • quote:

alın size sıcak fırsat işte.Oysaki bu başlıkta sizin yaptığınız en ucuz suyu aramak.İşin hatalı tarafı bu bir türlü kabul etmiyorsunuz,anlamak istemiyorsunuz.Eğer sadece ucuz su arıyorsanız boşuna forumlarda başlık açarak aramayın herkesin evinde musluk var sanırım.
    Bence bu başlıkta kaliteli güvenilir markaların kampanyalarını birbirinizle paylaşırsanız başlığın bir anlamı olur ha markanın önemi yok diyorsanızda tekrar ediyorum herkesin evinde musluk var,çünkü bazı su markalarının o musluktan akan sudan çok daha kalitesiz olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

alın size sıcak fırsat işte.Oysaki bu başlıkta sizin yaptığınız en ucuz suyu aramak.İşin hatalı tarafı bu bir türlü kabul etmiyorsunuz,anlamak istemiyorsunuz.Eğer sadece ucuz su arıyorsanız boşuna forumlarda başlık açarak aramayın herkesin evinde musluk var sanırım.
    Bence bu başlıkta kaliteli güvenilir markaların kampanyalarını birbirinizle paylaşırsanız başlığın bir anlamı olur ha markanın önemi yok diyorsanızda tekrar ediyorum herkesin evinde musluk var,çünkü bazı su markalarının o musluktan akan sudan çok daha kalitesiz olduğunu söyleyebilirim.

abi dedigimde budur, markaların indirimi yoksa, digerlerinin ne oldukları ne derece belli ve güvenilir ? musluk arıtması olmadıgını kim diyebilir ? liranızı cope atcaksanız liranıza kalite su alın diyorum sabahtandır. bunun durumla fakirlikle alakası varsa asıl siz liranızı kalitesiz suya harcayarak cope atıyorsunuz. musluk suyu bedava onu için ozaman.

• Yorum yazmayım diyorum ne saçma yorumlar dönmüş konuyu bıraktığımdan bu yana.Diyorum ki evine damacana suyu alamayan insanlar var bu memlekette diyorum adam Hayat al,Pınar al,Erik al diyor.Ben a diyorum adam y diyor.Diyorum ki her 4 liraya su satan firma kötü değil diyorum seçici olmak lazım diyorum.Adam takmış at gözlüğünü Hayat diyor Erikli diyor başka bir şey de demiyor.Peki bu 4 liraya satan bazı firmalar boşuna mı ISO 14001(çevre belgesi) alıyor boşuna mı ISO 9001(toplam kalite yönetimi) alıyor? Boşuna mı bir ton TSE belgesi ve izni alıyorlar?Hiç mi bu belgelerin önemi yok? Boşu boşuna bu belgeler için milyarlarca liralık,dolarlık maliyetlere katlanıyorlar (üstelik bir kere de değil.Bildiğinizi varsayarak konuşuyorum, her 4 yılda bir 5 yılda bir denetleme geçiriyorlar.Hatta çalıştığım firma tüm bu denetlemelerin yanısıra her sene Sps adlı bir denetlemeye tabii tutuluyor,her sene Tse denetlemeleri ona keza,İso ve çevre denetlemesini söylemiyorum bile.)?Laf olsun veya süs olsun diye mi alıyor firmalar bu belgeleri?Bir de endüstri mühendisi olacaksınız.Yok Kocaelinde Hayat 5 liraymış da.Kardeşim ben İzmir Yağhanelerde(şehir merkezi) yaşıyorum burda 6,5-7 liradan ucuza o saydığınız markaları bulamıyorum.Kağıt üstünde konuşmayın,insanlar oturduğu yerlerde su firmalarına hangi koşullarda ve kaç tlden erişebiliyor buna göre yorum yapmak lazım.Kısacası ben fiyat/performansı en yüksek olan su arıyorum.Her 6-7 liraya satan firmaya güven ama 4 liraya satan firmaya güvenme.Firma büyük oldumu üçkağıt yapamaz ama orta halli bir firmasa üğkağıtın kralını yapar.Yok böyle bir mantık yok böyle bir şey.Ne malum senin o savunduğun Hayat suyun üçkağıt yapmadığı?Ayrıca zamanında hatırlarsınız Damla Su için neler konuşuldu.Halbuki bu firma Coca Colaya bağlı çok büyük bir firma.İddaalar ne derece doğrudur bilemem ama Damla Suyun içim kalitesini beğenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 20 Haziran 2011; 8:29:11 >

• O pahalı satılan suların da kalitesi yerlerde sürünen ve hatta üçkağıt yapan firmalar var.Çok merak ediyorsanız çeşitli su firmalarının numunelerini alın ve Enstitü Müdürlüklerinde suları tahlil ettirin.Kağıt üstünde konuşmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 20 Haziran 2011; 8:20:22 >

• Yavaş gel.Okul bitirmemiş adam kime diyorsun bilemiyorum ama 4 yılllık İşletme fakültesi İşletme mezunuyum beni soruyorsan.9 yıldır da Schneider Electric adlı fabrikada giriş kalite bölümü sorumlusuyum iş hayatımda.İnsanları küçük gören hor gören tavrından uzaklaşamamışsın çok belli.Ayrıca kimseye burada "uza" gibi argo terimler kullanamayacağın gibi kimseyi de yargılama hakkına sahip değilsin.

quote:

la brader borg,

bana şunu acıklayan hala yok, cevabını veren hala yok...attıgın tavuk bulyonda gercek tavukmu var ? içtigin suyada tadı güzel diyip aldanma bu kadar basit.

kocaeli/ izmitte hayat su damacanası 5 lira. neyse kime anlatıyorumki. okul bitirmemis adama. adamın iki sayfadır cevabı sadece gülüyorum, millet para bulamıyor vs vs vs. demogojiden ibaret. sana bilimle acıkladım o verecegin 1 tl kat kat kaliteli su olarak doncek diye ama cocuk gibi aynı seyleri tekrar ettin.

aylık 350 lira ile gecinen ogrenciyken bile ogrenci evimizde hayat su hep oldu hiçte hayat kalitemden odun vermedim o haftalık 1tl fazla verdigim parayla ama sen hala millet fakir fakiriz gibi sacma sapan sey diyip 50 liraya aylık nete giriyorsun. hadi uza gülüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 20 Haziran 2011; 9:37:13 >

• İncir çekirdeğini doldurmayan şeyler. Herkes üstüne alınmış. Kimi 50 kuruş çok demiş, kimisi 50 kuruşun değerinden bahsetmiş. Kimine paraya kıyılması gerekir kimine göre aynısı varken neden pahalısını alayım der. Kimisi mühendis, kimisi memur. Kimisi 10.000TL maaş alır, kimisi 1000TL. Biraz empati kurun sadece arkadaşlar. Ufacık şeylerden tartışmalar çıkmış.

Konunun uzayacağını bildiğim için konuyu kilitliyorum.
  • bir çok kişi beğenmiyor saka suyu (ben de dahil) ama adamlar ödül almış

• Konu 1 yıl sonra açılmış
  • epeydir saka alıyorum,memnunum.özelikle ph 8.2 mi neydi.sırf o yüzden ilaç niyetine alınır.
    ayrıca şişeleri hep yeni ve temizdir.ilk başta herkes gibi şişe dibinde tortu bırakması garip gelmişti.ancak ca sanırım bol olunca oluyormuş,özellikle çaydanlıkta kaynayınca olabiliyor.
    neticede en alkali su iyi su benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

epeydir saka alıyorum,memnunum.özelikle ph 8.2 mi neydi.sırf o yüzden ilaç niyetine alınır.
    ayrıca şişeleri hep yeni ve temizdir.ilk başta herkes gibi şişe dibinde tortu bırakması garip gelmişti.ancak ca sanırım bol olunca oluyormuş,özellikle çaydanlıkta kaynayınca olabiliyor.
    neticede en alkali su iyi su benim için.

Saka su hiç güzel değil hocam Hayat'da öyle.Beğendiğim 2-3 su var.Erikli, Nestle ve Sırma.
  • Nasıl superior taste ise bu? Denemek için bana da verdiler ben de beğenmedim Saka'yı.
  • ben sırf kalsiyum oranı düşük diye erikli suyu bıraktım sonra 1 yıl kadar hayat su kullandım ama son 1 aydır hayat sudan da bariz musluk suyu tadı geliyordu :) şimdi de pınar su kullanıyorum hayırlısı artık. zaten sık sık marka degiştirmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 24 Haziran 2012; 9:58:39 >
  • Aradan aylar geçti ama başlığı görünce aklma geldi dünya su gününde adese de tüm sular %50 indirimliydi.
  • Erikli su'yun fiyat politikasına hastayım.

Damacana 10 TL.

10 lt si bakkallarda 4 TL.

Damacanaya 10 tl vereceğine 2 tane 10lt al. 8 tl ye 20 lt erikli su almış oluyorsun.

Damacana daha ucuz olması gerekirken ufak suyundan daha pahalı. Saçmalık.
  • dia larda 8 lt erikli 2 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.