Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben suya bu kadar fahiş fiyatlar verilmesine karşıyım.Piyasada ortalama 3,5-4,5 tl aralığında gayet güzel,içimi rahat kaynak ve madran damacanaları bulmak mümkün.Aslında en güzeli araba olsa kaynaktan ücretsiz şişe şişe,damacana doldurmak.İmkanı olanlara kaynaktan doldurmalarını tavsiye ediyorum tabii araç varsa.

quote:

Orijinalden alıntı: ekiraz

Denizli'de en son çeşme suyu içtiğimde zehirlenmiştim sudan 2 gün hastanede yatmıştım... Çocukluğumuz o çeşmelerden kana kana su içerek geçmişti halbuki. Ankaradayım şimdi Erikli alıyorum 8,40 çok fahiş bir fiyat ama katlanıyoruz. Çeşmeden su içmeyi bırakın çay bile yapmam ne olduğu belirsiz o sudan...
  • quote:

Denizli'de en son çeşme suyu içtiğimde zehirlenmiştim sudan 2 gün hastanede yatmıştım... Çocukluğumuz o çeşmelerden kana kana su içerek geçmişti halbuki. Ankaradayım şimdi Erikli alıyorum 8,40 çok fahiş bir fiyat ama katlanıyoruz. Çeşmeden su içmeyi bırakın çay bile yapmam ne olduğu belirsiz o sudan...

yapmayın yaw.eriklinin fiyatı o kadar uçtumu? bende ankaradayım.evin yakınında bim var.5 ltlik saka su 1.25 tlye alıyorum.
  • İst Anadolu yakasında oturuyorum. Ataşehir'deyim. Buraya yakın bir sucu lazım bana. Öneriniz var mı acaba?
  • yazıktır suya 8.5 lira verilir mi yavv
    ben beykoz'dan çıkan kayla su kullanıyorum. 4 tl. fiyatı. önceleri bim'den 0.35 tl.ye 1.5lt.lik pet'lerden alıyordum. yak laşık 2 ay önce o petlerin fiyat 0.40 oldu. bir avantajı kalmadı, bir de hamallığı zor gelmeye başladı.. o yüzden damacana almaya başladım.
  • Valla bende bimden az su taşımadım ama bi yere kadar. ne yazık ki evet 8,40
    fiyatı..
    quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

quote:

yapmayın yaw.eriklinin fiyatı o kadar uçtumu? bende ankaradayım.evin yakınında bim var.5 ltlik saka su 1.25 tlye alıyorum.
  • Valla bim den tasi tasi kollarim uzadi.
    Arkadasin dedigi gibi bim de bir yere kadar.
    Simdi abant su aliyorum damacana.6 tl.
    Memnunum.
  • Arkadaşlar benden size bir tavsiye...
    Migroslarda şuanda 2+1 kampanyası var...Abant'ın 5lt'liklerin 3 tanesi 2,5TL'ye geliyor...
    Yani matematiksel olarak şöyle bir durum söz konusu;
    3x5lt=2,5TL'den ---> 1lt=0,16TL'den ---> 0,16x19lt=3,05TL'ye abantın damacanısı mal etmiş oluyorsunuz sayın DH'liler...Bilgilerinize...
    Ha ben bu işinde taşımanında diyenleri duyar gibiyim isyankar DH'lileri onlar içinde bir çözüm mevcut...
    Ya 75TL'lik alışveriş siparişlerini verirler migros paşa paşa eve kadar getirir ücretsiz olarak ya da 1,5TL getirme ücreti alıyorlar diye biliyorum ben.İsteyenler bi arayıp sorsunlar..?
  • Biz baya vakittir damacana almıyoruz, migros diasa vb yerlerde illaki kampanya oluyor, nestle denk getirmeye çalışıyorum ve her kampanyali zamanda en az 6 tane alırım. Sular bitmeye yakın genelde kampanyalar denk geliyor boyle surup gidiyor :), tabii taşıması zor oluyor, 2 3 kere git gel yapıyorum ama yapacak bisey yok spor oluyor :)
  • en iyisi İZSU :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

Biz baya vakittir damacana almıyoruz, migros diasa vb yerlerde illaki kampanya oluyor, nestle denk getirmeye çalışıyorum ve her kampanyali zamanda en az 6 tane alırım. Sular bitmeye yakın genelde kampanyalar denk geliyor boyle surup gidiyor :), tabii taşıması zor oluyor, 2 3 kere git gel yapıyorum ama yapacak bisey yok spor oluyor :)

evt bende baya bi kol kası yaptım diasa nestle kampanyaları sayesinde yine 8lt satıyorlar 1+1 şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

Biz baya vakittir damacana almıyoruz, migros diasa vb yerlerde illaki kampanya oluyor, nestle denk getirmeye çalışıyorum ve her kampanyali zamanda en az 6 tane alırım. Sular bitmeye yakın genelde kampanyalar denk geliyor boyle surup gidiyor :), tabii taşıması zor oluyor, 2 3 kere git gel yapıyorum ama yapacak bisey yok spor oluyor :)

evt bende baya bi kol kası yaptım diasa nestle kampanyaları sayesinde yine 8lt satıyorlar 1+1 şeklinde

Diasa daki son kampanya süperdi
    8LT 1,89TL

Bu arada bilmeyenler için Nestle Erikliyi satın aldığından beri aynı yerden dolduruluyorlar.

• bu arada takip edenler için diasa da şuanda da kampanya gözüküyor, 1 alana 1 bedava ile gene 8lt nestle 1.9tl ye geliyor.

bize gene yol göründü
  • Migros'ta da 5 litre Nestle su 1.35 TL. 8 litrelik kadar sıcak olmasa da yakınında Migros olanlar için iyi fiyat.
  • Sirmakes diye bi su kullaniyordum 6TL. Tadini hic begenmedim.

Bugun erikliye gectim damacanasi 8.5TL. Ayda 4 damacana ancak bitirebildigim icin ayda 10 tl fark fazla degil ama yinede abarti. DIsaridan 1 ltlik alsak daha ucuza gelecek neredeyse su.
  • Erikli ye alternatif olsun diye söylüyorum; Karacakaya su, aynı tadda bir su ve Bursa da 5 tl damacanası. Karacakay da uludağda yerleşim yerlerinin üzerinden çıkıyor soğukpınara bağlı seferiışıklar köyünün de üzerinden yani atık su karışma tehlikesi yok. Tek sorun Bursa nın dışında satılıyor mu bilmiyorum...
  • arkadaşlar erikli alacağınıza sude alın.hem suyun tadı aynı hem de 5tl.ablamlar erikli alıyordu onlarıda sudeye geçirdim.
    bir de servisinden çok memenunlar suyun gelmesi 20dk yı geçmiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Ayrıca senelerce musluk suyu içtik.Annelerimiz,babalarımız,dedelerimiz,büyüklerimiz bu son 10-15 yıl öncesine kadar hep çeşme suyu içtik.Hala da büyük şehirlerde yaşayan yüzbinlerce insanımız çeşme suyu kullanmaktalar.Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?Ülke gerçeklerini bilmeden yorum yapmayalım bence.

usta kafanızmı iyi ? 500 bin liranın hesabını yapıyorsunuz burada...her halikarda kurumsal bir şirkete, dava acabilecegim, müsteri ilişkilerine onem veren sirkete veririm paramı daha iyi. marka nedir bilirmisiniz ? markanın kötülenmemesi için verilen cabayı, titizligi bilirmisiniz ? siz 5 sakızın önemini insan hayatından onde tutanlardansınız.

ismi sacma sapan mahalle firmalarından alacagın suyun ne oldugu belirsizligi hayat sudan kat kat daha fazladır gozumde. nasıl olsa sudur için diyorsunuz, yıllarca musluk ictik diyorsunuz. iyimi yaptınz ? cocukkenki zeka gelişiminiz belki cok daha farklı olacaktı minerali zengin kaynak suyu içseydiniz. hey allahım ya sanki 2 kat farklar var.

kurumsal şirketler her zaman müsteriyi esas alır, kalite esastır, tabiki maliyet getirir beraberinde bu durum. hayat su erikli su 3,5-4 liralık sulardan daha çok ne üdügü belirli sulardır en azından. kahveye gidip bir çay içmeyiver arkadaşım fakirlikten ölmezsiniz. su en önemli şeydir.

arkadaşlar tadından bahsetmişsiniz, içtiginiz meyve sularında meyvemi var ? tad denilen şey okadar kolay kimyasallarla elde edilirki...sude suyun tadı iyiymiş, kac gram sodyumu, fosfatı vs. bunun analizini hangi kurumda yapmış onaylatmış garantisi nedir ? bu konuda marka olanlar hata yapma, yanlış veri analizleri girme lüksleri yok, bütün rakipleri kollar firmayı indirmek için. boyle kandırmaca yapma lüksleri yok çünkü.

haftada 1 su gelse*4 : 4türk lirası fazla verip, mineal analizi daha güvenilir, tatlandırıcı olmadıgı kesin, herhangi sorunda dava açabilecegim, yarın bigün batmayıp, insanları dolandırıp kaçmayıp beni muhattap alacak insanların garantisi olan. kurumsal marka olduklarından, yarısını çeşmelerden dolduramayacak olan bir firmadan alırım. her ay dışarda 2çay az içerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 19 Haziran 2011; 14:27:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

usta kafanızmı iyi ? 500 bin liranın hesabını yapıyorsunuz burada...her halikarda kurumsal bir şirkete, dava acabilecegim, müsteri ilişkilerine onem veren sirkete veririm paramı daha iyi. marka nedir bilirmisiniz ? markanın kötülenmemesi için verilen cabayı, titizligi bilirmisiniz ? siz 5 sakızın önemini insan hayatından onde tutanlardansınız.

ismi sacma sapan mahalle firmalarından alacagın suyun ne oldugu belirsizligi hayat sudan kat kat daha fazladır gozumde. nasıl olsa sudur için diyorsunuz, yıllarca musluk ictik diyorsunuz. iyimi yaptınz ? cocukkenki zeka gelişiminiz belki cok daha farklı olacaktı minerali zengin kaynak suyu içseydiniz. hey allahım ya sanki 2 kat farklar var.

kurumsal şirketler her zaman müsteriyi esas alır, kalite esastır, tabiki maliyet getirir beraberinde bu durum. hayat su erikli su 3,5-4 liralık sulardan daha çok ne üdügü belirli sulardır en azından. kahveye gidip bir çay içmeyiver arkadaşım fakirlikten ölmezsiniz. su en önemli şeydir.

arkadaşlar tadından bahsetmişsiniz, içtiginiz meyve sularında meyvemi var ? tad denilen şey okadar kolay kimyasallarla elde edilirki...sude suyun tadı iyiymiş, kac gram sodyumu, fosfatı vs. bunun analizini hangi kurumda yapmış onaylatmış garantisi nedir ? bu konuda marka olanlar hata yapma, yanlış veri analizleri girme lüksleri yok, bütün rakipleri kollar firmayı indirmek için. boyle kandırmaca yapma lüksleri yok çünkü.

haftada 1 su gelse*4 : 4türk lirası fazla verip, mineal analizi daha güvenilir, tatlandırıcı olmadıgı kesin, herhangi sorunda dava açabilecegim, yarın bigün batmayıp, insanları dolandırıp kaçmayıp beni muhattap alacak insanların garantisi olan. kurumsal marka olduklarından, yarısını çeşmelerden dolduramayacak olan bir firmadan alırım. her ay dışarda 2çay az içerim.

• Beni mahallenizdeki Ahmet ustayla karıştırdınız herhalde.Uslube dikkat edelim bu bir.İkincisi, marka nedir bilir misiniz demişsiniz.Karşınızdaki insanı etüd etmeden klavye delikanlılığı yapmak ne kadar kolay değil mi?Kafanız iyi mi diyen birinin kendi kafasından ve rasyonelliğinden şüphe ederim.Size açıklamak zorunda olmasam da İzmirde Schneider Electric firmasında Giriş kalite bölümünde 9 yıldır profesyonel çalışma hayatım var.O yüzden bırakında kaliteyi ve markayı bileyim.Bir önceki mesajınızda "frida nedir ya, hayat, erikli varken. şaka gibi, cimri olunmaz bu konuda arkadaslar." diye yazdığınız cümleye istinaden ülkemizde büyük şehirlerde milyonlarca vatandaşımızın hala mecburiyetten musluk suyu içtiklerini anlatmaya çalıştım.Ülke gerçeklerini görmeyen birinden ne bekliyorsam.Tabi sizin mantığınız bu gerçeği göremiyorsa ona birşey diyemem.Bir de kalkmışsınız yok Frida su ne gibi aşağılayıcı ve hor gören yanlış bir zihniyet içerisindesiniz.Milyonlarca vatandaşımız o sizin hor gördüğünüz Frida suyu bile bulamıyorken siz kalkmışsınız burda milyonlarca vatandaşa hakaret eder gibi, şaka gibi bir tutum sergiliyorsunuz.Şimdi soruyorum size siz yokluk nedir bilir misiniz?Bilseydizin böyle saçma sapan yorum yapmazdınız kanımca.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahadirari

Ayrıca senelerce musluk suyu içtik.Annelerimiz,babalarımız,dedelerimiz,büyüklerimiz bu son 10-15 yıl öncesine kadar hep çeşme suyu içtik.Hala da büyük şehirlerde yaşayan yüzbinlerce insanımız çeşme suyu kullanmaktalar.Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?Ülke gerçeklerini bilmeden yorum yapmayalım bence.

• Arkadaşım neyin şakşakçılığını yapıyorsunuz? Bir önceki mesajı okuyun da ona göre tekrar konuşalım.Arkadaş,hor gören bir tutum içerisinde "Frida su ne ki cimriler" deyip o damacana suyu bulamayan milyonlarca vatandaşımıza hakaret etmiştir.Olayın özü ve gerçeği bu.

quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

quote:

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.