Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Damla Su'nun cam damacana reklamını görmüştüm, DAMLACANA
  • arkadaş Erikli KULLANIYORUM 6.5 OLMUS FİYATI .. değiştirim diyorum bari ne öneriyosunuz __?
  • Marka marka suların çıkmasından korkuyorum. Devletin su kaynaklarını özelleştirmesi tehlikeli! Çok marka demek su fiyatlarının yavaş yavaş artması demektir! On yıl sonra su fiyatları ne kadar yükselecek kim bilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 3 Temmuz 2012; 17:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaş Erikli KULLANIYORUM 6.5 OLMUS FİYATI .. değiştirim diyorum bari ne öneriyosunuz __?

burada da 7.5 tl oldu.kipa su gördüm geçende 19 lt 3.5 lira.kullanan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 3 Temmuz 2012; 18:20:13 >
  • Damlacana nasil kullanan varmi fiyati nedir marketlerde goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da su çeşmeden içilir falan diye reklam yapıyorlar da su acı resmen (tövbee tövbeee )

alıcam ben de damacana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

arkadaş Erikli KULLANIYORUM 6.5 OLMUS FİYATI .. değiştirim diyorum bari ne öneriyosunuz __?

burada da 7.5 tl oldu.kipa su gördüm geçende 19 lt 3.5 lira.kullanan var mı acaba?

Ben 2 aydir kipa su kullaniyorum tadi gayet guzel fiyat guzel tavsiye ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suattok5210

quote:

quote:

Bende tavsıye ederım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: suattok5210

quote:

quote:

Bende tavsıye ederım.

kipa su içimi ve tadı güzel, değerleride iyi. tek kullanımlık 19 lt damacanası sebillerde kullanılmıyor ama pompalarla uyumlu. izmir fiyatı 3,60 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Damlacana nasil kullanan varmi fiyati nedir marketlerde goremedim

8 litresi 6.5 tl fiyatı. valla bu fiyata satamazlar bence. zemzem sanki. erikliye pahalı diyorduk adamlar onuda geçti, tek rakipleri evian heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 4 Temmuz 2012; 14:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbst

Damla Su'nun cam damacana reklamını görmüştüm, DAMLACANA

19 litrelik cam damacana da suları yok sanırım

ben daha ufaklarını değil 19 litrelik cam damacana suları araştırıyorum....
    bu şekilde 19 litre cam damacana suyu olan kimler var?
  • arkadaşlar ben sudan pek anlamam sadece susuzluğumu giderecek su olsun bana kafi olur mıusluk suyuna bile razıyım ama arkadaşlar CARREFOUR suyunu çok methediyorlar zaten erikliyle aynı dolum tesisinden mi ne geliyormuş öyle dediler ben onların yalancısıyım lakin bende tadına baktım carrefour suyu gerçekten lezzet bakımından erikliye çok benziyor sudan anlamam ama erikli lezzeti de apayrı deneyin derim bence hem 10 litreliği 2lira mıydı neydi
  • quote:

quote:

erikli 6.5 mu ? Bir ara 8-8.5 larda değilmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

quote:

erikli 6.5 mu ? Bir ara 8-8.5 larda değilmiydi ?

hocam arkadaş belki bursa da oturuyordur, kaynağa yakınsa satış fiyatıda düşer, yoksa fiyat dediğiniz gibi. ya da askeriye lojmanlarına falan o fiyattan satabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 7 Temmuz 2012; 9:54:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: three3up

arkadaşlar ben sudan pek anlamam sadece susuzluğumu giderecek su olsun bana kafi olur mıusluk suyuna bile razıyım ama arkadaşlar CARREFOUR suyunu çok methediyorlar zaten erikliyle aynı dolum tesisinden mi ne geliyormuş öyle dediler ben onların yalancısıyım lakin bende tadına baktım carrefour suyu gerçekten lezzet bakımından erikliye çok benziyor sudan anlamam ama erikli lezzeti de apayrı deneyin derim bence hem 10 litreliği 2lira mıydı neydi

Ayni yerden dolmuyor nestle ile ayni yerden doluyor erikli

• Antalyada 8.25tl erikli 7.5tl iyi yani

• Ankaralı arkadaşlar su olarak ne alıyosunuz?
    Hangi suya baksam 7,5 tl den açıyo kapıyı. Yokmudur şöle 4-5-6 liralık güzel su.
    5 lt'lik aromaları 1,25 den alıyorum 20 litresi 5 liraya geliyo ama taşıması zor oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 8 Temmuz 2012; 12:27:26 >
  • Korusu kullanıyorum ben...6.5 tl Ankaradayım
  • Gümüşpınar su alıyoruz, 5.5 TL fiyati, tadi guzel, her sipariste 1 adet 400 ml sivi sabun hediye ediyorlar..
  • BozdagNil 19 lt. 4tl. Kaynağında dolan nadir sulardan.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.