Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaş Erikli KULLANIYORUM 6.5 OLMUS FİYATI .. değiştirim diyorum bari ne öneriyosunuz __?

burada da 7.5 tl oldu.kipa su gördüm geçende 19 lt 3.5 lira.kullanan var mı acaba?

erikli 6.5 mu ? Bir ara 8-8.5 larda değilmiydi ?

hocam arkadaş belki bursa da oturuyordur, kaynağa yakınsa satış fiyatıda düşer, yoksa fiyat dediğiniz gibi. ya da askeriye lojmanlarına falan o fiyattan satabiliyorlar

ben kütahyada ikamet ediyorum sonki aldığıma 6.5 olmuş.. galiba büyükşehirlerde falan fark ediyor fiyat.

• Korusu kullaniyorum, memnunum, 5TL. (izmir)
  • gruopon dan elmacık su aldım kac tane ist anadolu yakası icin su iyi baya.yarım saatede getiriyorlar valla:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: asbst

Damla Su'nun cam damacana reklamını görmüştüm, DAMLACANA

19 litrelik cam damacana da suları yok sanırım

ben daha ufaklarını değil 19 litrelik cam damacana suları araştırıyorum....
    bu şekilde 19 litre cam damacana suyu olan kimler var?

Abant suyun cam damacanası var.Depozito olarak 60tl,damacana fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 12,5tl filandı galiba.Ben de alıp almamakta kararsızım.

• Damacana sulara nedense bir türlü güvenemedim. Her defasında getirdikleri su ne derece sağlıklı veya taşıdğı markasının suyu o tartışılır. Tek kullanımlık sular daha iyi seçim gbi geliyor.
  • İstanbul Çekmeköy'de Hayat Su bugün 8 TL olmuş, derin bir yuh çektim.
  • Arkadaşlar,

depozitosuz ve tamamen şeffaf 19 litrelik plastik şişelerde su satılıyormuş. Deneyen var mı? hangi marka, kaç tl yer neresi?

abant su cam damacana çıkarmış ama fiyatını öğrenince "ney?" dedim :D, 60 tl depozito ve 12,5 tl su fiyatı.

Su gibi temel gıda maddesi ihtiyaç madesinin geldiği hale bakın. İskandinavyada şehir sularının kaynak suyu kıvamında oldugunu öğrenince insan üzülüyor kendi ülkesi adına.
  • su fiyatı kalite kavgası olmuş epeyce bu konuda ama sanırım ben bu kısmını noktalayabilirim.
    19 litrelik damacanaların bayi alış fiyatı 6 TLden satılan bir marka için 1.3 TL.
    diğer markalar için de bu fiyat taş çatlasın 2 TLdir.
    Forum üyesi bir su bayisi varsa bizzat kendi de bu rakamı teyit edecektir.

Bir de şu konu var ki hemen hemen bütün Türkiye sathında bir damacana su furyası başladı. Sakarya Bursa gibi ana üreticilerin bulunduğu illerde bile evlere damacana su girdi.
    Ne kadar çok kaynak suyu varmış meğerse (!) ,Doldur doldur bitmiyor.
    Tartışmak gereken suyun fiyatından ziyade gerçekten kaynak suyu olup olmadığı bence ki fiyat bunun için parametre değil.
  • Özkaynak Su
    10 lt
    1,95 tl
    Bursa Özhan Market
    çok da memnunuz..
  • durumu duzeltım erıklı alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Korusu kullaniyorum, memnunum, 5TL. (izmir)

eski eriklinin sahibi o firma Türkiyenin en yumuşak suyuydu valla o fiyata mükemmel keşke antalyada da olsa o fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

eski eriklinin sahibi o firma Türkiyenin en yumuşak suyuydu valla o fiyata mükemmel keşke antalyada da olsa o fiyat

Siz antalyada hangi suyu kullanıyorsunuz ? Ben 5.5 tl den Çine madran kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

quote:

Siz antalyada hangi suyu kullanıyorsunuz ? Ben 5.5 tl den Çine madran kullanıyorum.

Erikli kullaniyoruz tat olarak erikli(nestle) korusu guzel geliyor diger kac tane kullandik tat olarak hosumuza gitmiyor.istanbulda belgrat ormanlarinin icin de bir su vardi hususi gidip ordan doldururuduk.antalyanin daglarinin suyunun tadi yok malesef toprak karstik cok kirecli oluyor suyu da tabi orduda koyumuzdeki suyun ve uludagin dagdaki suyun tadi ne eriklide var ne korusuda bu arada erikli 8,25tl sizin suyun cikarildigi yer neresi fiyati baya uygun ama dedigim gibi tat onemli alisinca diger sulari icince bir garip oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Erikli kullaniyoruz tat olarak erikli(nestle) korusu guzel geliyor diger kac tane kullandik tat olarak hosumuza gitmiyor.istanbulda belgrat ormanlarinin icin de bir su vardi hususi gidip ordan doldururuduk.antalyanin daglarinin suyunun tadi yok malesef toprak karstik cok kirecli oluyor suyu da tabi orduda koyumuzdeki suyun ve uludagin dagdaki suyun tadi ne eriklide var ne korusuda bu arada erikli 8,25tl sizin suyun cikarildigi yer neresi fiyati baya uygun ama dedigim gibi tat onemli alisinca diger sulari icince bir garip oluyor

Cine aydin suyu galiba

• Çine Topçam Madran Aydın suyu .Bu fiyata bundan iyisini bulamadım antalyada desem yeridir. Zaten madran suları içiyorum. Bozdağ madran vs..
  • quote:

Çine Topçam Madran Aydın suyu .Bu fiyata bundan iyisini bulamadım antalyada desem yeridir. Zaten madran suları içiyorum. Bozdağ madran vs..

Ozelden telefon numarasini atabilir misiniz deneyelim bizde acaba konyaalti uluc mah yakininda var midir?

• Arkadaşlar kullandığım damacana suyu markasını değiştirmeyi düşünüyorum. İlk olarak aklıma Erikli geldi, yukarıda bir arkadaş tadının kötü olduğundan bahsetmiş, zaten şuan kullandığım markayı bu sebep yüzünden değiştireceğim.

Gerçekten tadı kötü mü (8.25 TL'lik fiyatına rağmen)?
  • ARKADAŞLAR YENİ ÇIKMAYA BAŞLAYAN CAM DAMACANALAR HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drercan

ARKADAŞLAR YENİ ÇIKMAYA BAŞLAYAN CAM DAMACANALAR HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

hocam ben çok pahalı olduğunu düşünüyorum, tabiki cam daha sağlıklı ama 8 litre suya 6,5 tl para verirsem kendimi hiç iyi hissetmem

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar kullandığım damacana suyu markasını değiştirmeyi düşünüyorum. İlk olarak aklıma Erikli geldi, yukarıda bir arkadaş tadının kötü olduğundan bahsetmiş, zaten şuan kullandığım markayı bu sebep yüzünden değiştireceğim.

Gerçekten tadı kötü mü (8.25 TL'lik fiyatına rağmen)?

erikli için pahalı denilebilir ama tadı kötü denemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 11 Temmuz 2012; 17:25:38 >

• Eskişehir Kalabak Su 1.65 TL (12 Litre) bu konuda en şanslı şehiriz galiba belediye sağ olsun
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.