Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Eskişehir Kalabak Su 1.65 TL (12 Litre) bu konuda en şanslı şehiriz galiba belediye sağ olsun

Birkac ay once Eskisehirdeydim. Hersey cok guzeldi Kalabak suyu haric. Cok cirkin bir su cok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 11 Temmuz 2012; 21:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: drercan

ARKADAŞLAR YENİ ÇIKMAYA BAŞLAYAN CAM DAMACANALAR HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

hocam ben çok pahalı olduğunu düşünüyorum, tabiki cam daha sağlıklı ama 8 litre suya 6,5 tl para verirsem kendimi hiç iyi hissetmem

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar kullandığım damacana suyu markasını değiştirmeyi düşünüyorum. İlk olarak aklıma Erikli geldi, yukarıda bir arkadaş tadının kötü olduğundan bahsetmiş, zaten şuan kullandığım markayı bu sebep yüzünden değiştireceğim.

Gerçekten tadı kötü mü (8.25 TL'lik fiyatına rağmen)?

erikli için pahalı denilebilir ama tadı kötü denemez

Cevap için teşekkürler hocam

Peki tadı iyi olup önerebileceğiniz bir marka var mıdır?

Eğer reklam olur diye düşünülürse pm'den de atabilirsiniz

• Buzdagi nil su İstanbulda (ümraniye) yokmu acaba..?
  • Erikli, tadı kötü mü? Ben çok çeşitli su içtim ama erikli ve nestle tadın yakın su yok bana göre. Erikli soğuk içmeseniz bile bir şekilde ferahlatma etkisine sahip, içmeye doyum olmuyor.

Acaba eriklinin 19 litrelik depozitosuz damacanası var mı? Bayiler eve satış yapıyor mu bu ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Erikli, tadı kötü mü? Ben çok çeşitli su içtim ama erikli ve nestle tadın yakın su yok bana göre. Erikli soğuk içmeseniz bile bir şekilde ferahlatma etkisine sahip, içmeye doyum olmuyor.

Acaba eriklinin 19 litrelik depozitosuz damacanası var mı? Bayiler eve satış yapıyor mu bu ürünü?

bende eskiden uzun süre erikli kullandım ama erikli tadı bozulduğunda araştırdım ve gerçek kestel kaynağından dolmadığını öğrendim
    erikli damacana suyu bursa dağındaki tesisinden doldurulmuyor.... başka bir fason firmadan dolduruyorlar....
    nestle damacana bursada kestel denilen bölgedeki asıl kaynaktan doluyor veya işlenmiş su....
    suyun tadının çok şeker gibi olması aslında akla turkuaz su gibi işleniyormu bu su dedirtiyor !!!!
    tadının çok şeker gibi olması pek normal gelmiyor bana.... işlenmiş su olma ihtimalini yükseltiyor bence.....
    ancak ufak 0.5-1-1.5lt lik sular kesinlikle dağdaki asıl kaynağından.... ama asla damacalar garanti değil.... fason ucuz su olma olasılığı çok çok yüksek
    zaten çoğu damacana su kendi kaynağından dolmuyor...sadece ismi kullanılıyor... sizde aslını içiyorsunuz sanıyorsunuz
    erikli gibi hayatsu da orjinal asıl kaynağından damacana doldurmuyor... sular tamamen farklı
    dolayısıyla farklı fason sular kullanıldığından tat farkı olması çok normal....

zaten nestle ile erikli aynı firma.... o zaman nestle ile eriklinin aynı tat da olması gerkmezmi? ama aynı tat da değiller... nasıl oluyor bu bir düşünün bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Temmuz 2012; 12:33:53 >

• Korusu iyidir.
  • quote:

Buzdagi nil su İstanbulda (ümraniye) yokmu acaba..?

Aşağıdaki üründen bahsediyorsanız ARDEN markette mevcut.

http://www.buzdagisu.com.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Korusu iyidir.

evet korusu iyidir, candır
  • Evet arkadaşlar Konya ve Ankaranın belli yerlerinde oturan arkadaşlar..

bana pm ile mail adresini atan ilk 4 kişiye birer AOÇ damacana Elmacık su kodu hediye edilecektir..
    bu kodla 1 adet damacana su sipariş edebilirsiniz ücretsiz...
    kodların son kulanma tarihi 19 temmuzdur. mümkünse kullanacak arkadaşlar pm atarsa sevinirim..

selamlar...
  • İstanbul - Sapanca Durusu --- 19 lt 5 TL
  • Konya ve Ankarada bulunan arkadaşlar.. fırsat devam ediyor.

ilk talihlimiz isok tebrik ederiz... kodu kendisine iletildi...

diğer arkadaşlar pmnizi bekliyorum..
  • uludağ suyu deyince "karacakaya" rulez!!! :)
    erikli, nestle, korusu, kirazlıyayla ya da diğer geri kalan uludağ sularının hepsinden daha yukarıda kaynağı var ve kaynaktan yukarıda yerleşim yok soğukpınar, seferışıklar gibi köylerin de üzerinde. Bu da kirliliğin en az olduğu yerden geliyor demek oluyor. Tabi diğerleri de temiz ama mantıken kirlenme temizlenme işlemlerınde bu bir fark yaratacaktır, ki yumuşaklığı da diğerlerinden daha iyi ve içimi güzel geliyor bana tek sorun küçük firma olması. damacana değişimi bile yapamıyorlar :(
  • kardelende iyidir,candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ikinci talihlimiz selincsr tebrik ederiz... kodu kendisine iletildi...

üçüncü talihlimiz CYBORGXXX tebrik ederiz... kodu kendisine iletildi...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

Konya ve Ankarada bulunan arkadaşlar.. fırsat devam ediyor.

hocam bu suyun analiz degerlerini biliyorsan yazabilirmisin web sitesinde bulamadım da
  • quote:

quote:

hocam bu suyun analiz degerlerini biliyorsan yazabilirmisin web sitesinde bulamadım da

hocam damacana üzerinde yazan değerleri aynen aktarıyorum..
    Analiz değerleri
    Florür 0,12 mg/L
    Bikarbonat 122
    klorür 1,07
    sülfat 5,37
    kalsiyum 37,5
    magnezyum 1,7
    potasyum 0,3
    sodyum 2,6
    demir 0
    pH 7,96
    Toplam minalirizasyon 178,2

• quote:

quote:

quote:

hocam damacana üzerinde yazan değerleri aynen aktarıyorum..
    Analiz değerleri
    Florür 0,12 mg/L
    Bikarbonat 122
    klorür 1,07
    sülfat 5,37
    kalsiyum 37,5
    magnezyum 1,7
    potasyum 0,3
    sodyum 2,6
    demir 0
    pH 7,96
    Toplam minalirizasyon 178,2

teşekkürler,

• edirnede biz telefonla çaldırıyoruz sisteme kayıtlı telefon çaldırınca direkt anlıyor suyu gönderiyorlar böylece kontördende tassarruf sağlıyorlar 4,5 tl ama tadı 5 para etmez
  • arkadaşlar grupondan alıp kullanmadığım iki adet elmacık suyu kullanabilecek birisine vermek istiyorum. Aşağıdaki semtlerde geçerli,

bakırköy
    başakşehir
    beşiktaş
    beyeğlu
    esenyurt
    eyup
    şişli

ilk msj atana detayları gönderirim.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.