Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insallah büyük su firmaları araya adam sokup kendini kara listeden çıkarmaya çalışmaz , hiç kimseye güven yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Damacana sularda pok kalıntıları çıkmış. Bu konu altında birisi damacanalar her eve giriyor o yüzden güvenmiyorum. Tek kullanımlık pet şişe sulardan alıyorum demişti. Millet yüklenmişti ona. Yok yıkanıyormuş damacanalar falan diye. Adam haklıymış. Dışkı kalıntıları ya! Paramızla rezil oluyoruz arkadaş.

valla bi zamalar da millet depozitolu bira şişelerinni içine işiyordu afedersin. yıllardır depozitolu hiçbi şey almıyorum. mecbur bi tek damacana alıyorum onu da istemeye istemeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Damacana sularda pok kalıntıları çıkmış. Bu konu altında birisi damacanalar her eve giriyor o yüzden güvenmiyorum. Tek kullanımlık pet şişe sulardan alıyorum demişti. Millet yüklenmişti ona. Yok yıkanıyormuş damacanalar falan diye. Adam haklıymış. Dışkı kalıntıları ya! Paramızla rezil oluyoruz arkadaş.

valla bi zamalar da millet depozitolu bira şişelerinni içine işiyordu afedersin. yıllardır depozitolu hiçbi şey almıyorum. mecbur bi tek damacana alıyorum onu da istemeye istemeye

İşemeyi felan geçtik,damacana ile ilişkiye giren var bu memlekette.
  • Ben vakıf taşdelen şişe sularından alıyorum. Tavsiye ederim sizlerede ,http://www.vakiftasdelensu.com/
  • Bim'den Sırma su alıyorum memnunum. Şu 14 temiz firmanın arasında Sırma'nında adı vardır buna eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92
    quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
    quote:

Firmaların isMi açıklanmadıktan sonra hiçbir değeri yok bu haberin.

ne demek hiç bir değeri yok? TAM TERSİNE sağlığına önem veren ve duyarlı insanlar için çok büyük değeri var

biz ne dedik. senden önce yazdıklarıma bir bak
    "EVET. KESİNLİKLE TEMİZ ÇIKMAYAN SU MARKALARI AÇIKLANMALI. HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNAYANLAR TEŞHİR EDİLMELİ."

ancak sen firma ismi açıklanmadıktan sonra bu haberin değeri yok diye bu haberi TOPTAN karaladın be kardeşim...

desene BU HABER ÖNEMLİ HABER, ANCAK EKSİK!!!! HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNAYAN BU DOLANDIRICI MARKALARIN İSİMLERİNİN DE DUYURULMASINI İSTİYORUZ diye......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Temmuz 2012; 14:30:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

Ankara-sincan-eryaman bayisinden Erikli damacana 8,8 TL.. tadı kesinlikle 1-1,5-5 litrelik eriklilierden farklı. ilginçtir ki konyadaki damacanadan bile tadı farklı. güvenlik bandı var. şikayetimi eikliye yapsam çok kaale alacaklarını danmam, ne tavsiye edersiniz.. (5lt*4 adet marketten almak ve damacana markası değiştirmek dşında)

eriklinin şişe suları kesteldeki kaynaktan dolan asıl eriklidir.....erikli damacanalarda başka bir bölgeden dolan fason su var, kesteldeki erikli ile alakası yok....
    hayatsu da aynı şekildedir....hayatsuyun da ufak şişeleri pozantıdaki asıl kaynağından dolar ama damacanaları sapanca civarındaki bir sudur...
    yani birçok tanınmış / bilinen markanın ufak şişeleri ile damacalarındaki SU FARKLIDIR.....
  • quote:

quote:

Ankara-sincan-eryaman bayisinden Erikli damacana 8,8 TL.. tadı kesinlikle 1-1,5-5 litrelik eriklilierden farklı. ilginçtir ki konyadaki damacanadan bile tadı farklı. güvenlik bandı var. şikayetimi eikliye yapsam çok kaale alacaklarını danmam, ne tavsiye edersiniz.. (5lt*4 adet marketten almak ve damacana markası değiştirmek dşında)

eriklinin şişe suları kesteldeki kaynaktan dolan asıl eriklidir.....erikli damacanalarda başka bir bölgeden dolan fason su var, kesteldeki erikli ile alakası yok....
    hayatsu da aynı şekildedir....hayatsuyun da ufak şişeleri pozantıdaki asıl kaynağından dolar ama damacanaları sapanca civarındaki bir sudur...
    yani birçok tanınmış / bilinen markanın ufak şişeleri ile damacalarındaki SU FARKLIDIR.....

Hayatsu Adana ve Antalya'da da kaynakları var. Şişelerin üzerinde yazar zaten dolum yeri. Sadece sapanca ve pozantı değil yani.

• damacana markaları açıklanacak heralde dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

quote:

Hayatsu Adana ve Antalya'da da kaynakları var. Şişelerin üzerinde yazar zaten dolum yeri. Sadece sapanca ve pozantı değil yani.

istanbulda dağıtılan hayatsu damacanalar sapanca orijinlidir yani pozantı suyu değil, antalya da değil....

• quote:

Orijinalden alıntı: waybe

damacana markaları açıklanacak heralde dimi

İNŞALLAH
  • Muhtemelen kendileri tekrar denetleyip öyle isim açıklayacaklar.
  • önceki sayfaları okumadan yazıyorum, belki değinilmiştir...
    BURSA METRO hipermarkette SUDE suyun 19 lt pet -DAMACANA DEĞİL- suları var.Ben onu kullanıyorum.
    Fiyatı da 3.5 - 4 tl arası net hatırlamıyorum.
    SUDE Sultansuyun bi alt markası, ULUDAĞ ın suyu
    tekrar kullanılmayan pet olduğu için daha içim rahat...
  • koru suyun ankara fiyatı nedir bilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Firmaların isMi açıklanmadıktan sonra hiçbir değeri yok bu haberin.

ne demek hiç bir değeri yok? TAM TERSİNE sağlığına önem veren ve duyarlı insanlar için çok büyük değeri var

biz ne dedik. senden önce yazdıklarıma bir bak
    "EVET. KESİNLİKLE TEMİZ ÇIKMAYAN SU MARKALARI AÇIKLANMALI. HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNAYANLAR TEŞHİR EDİLMELİ."

ancak sen firma ismi açıklanmadıktan sonra bu haberin değeri yok diye bu haberi TOPTAN karaladın be kardeşim...

desene BU HABER ÖNEMLİ HABER, ANCAK EKSİK!!!! HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNAYAN BU DOLANDIRICI MARKALARIN İSİMLERİNİN DE DUYURULMASINI İSTİYORUZ diye......

Tamam arkadaşım bende aynı şeyi söylüyorum ''bu firmaların ismi açıklanmadıktan sonra'' diye bir not ekledim zaten cümlemin başına,elbet bu konularla uğraşılması güzel,ama firma ismi açıklanmazsa vatandaşa zerre yararı olmaz bu araştırmaların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 23 Temmuz 2012; 22:31:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

koru suyun ankara fiyatı nedir bilen var mı

en son 6.70 idi fiyatı, 1-2 ay önce
  • sırma su kullanıyorduk
    eşantiyon olarak gelmesi gereken dergileri bir getirip 3 getirmemeye başlayınca araştırmaya karar verdim

ph değeri en yüksek olan saka su siparişi verdim. Suyun tadı güzel
    ph değerinini önemini biraz araştırın : 8.22 yazıyor üzerinde

en yüksek ph saka suda yani

ikinci suyu da sipariş verdim, biraz daha kullanalım daha detaylı yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

sırma su kullanıyorduk
    eşantiyon olarak gelmesi gereken dergileri bir getirip 3 getirmemeye başlayınca araştırmaya karar verdim

ph değeri en yüksek olan saka su siparişi verdim. Suyun tadı güzel
    ph değerinini önemini biraz araştırın : 8.22 yazıyor üzerinde

en yüksek ph saka suda yani

ikinci suyu da sipariş verdim, biraz daha kullanalım daha detaylı yazacağım

Kardelen suda ph(8.30) açısından oldukça iyidir. Yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim.
    http://www.kardelensu.com/

• Bu is tavsiyeyle olmaz icindeki diskiyi icerek anlayamayiz , bakanligin listesini beklemekten baska care yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Bu is tavsiyeyle olmaz icindeki diskiyi icerek anlayamayiz , bakanligin listesini beklemekten baska care yok.

aynen...
    Musluk suyu daha saglıklı bu ortaya cıktı.dıskıyla bulasan kolıform bakterı en azından yok.lanet olsun o 14 fırmanın dısında kalanlara.
    pınar madransu da cıkarsa 41 markanın ıcınde hıc sasırmam. %100 dana etı sucukda kanatlı etı cıkan fırma kanalızasyon suyu da ıcırır mıllete.o kadar su almıstım.yakında nalları dıkerız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sabata -- 23 Temmuz 2012; 20:56:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.