Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan alsakmı , bi göz atın lütfen yorum bekliyorum.

hamidiyesuyu.blogspot.com
    Kutu su (water in a box)
    http://hamidiyesuyu.blogspot.com/2011/11/kutu-su-water-in-box.html

• quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar deşifreyi açın hemen...ünlü markalar da açıklanıyor şu an...

Satış noktasında suları bozuk çıkan firmalar

toplam 150 adet firma aklımda kalanlar

Erikli
    Hayat
    Nesle Pure life
    Saka
    Korusu
    Sırma su
    Aytaç
    Madran bozdoğan....
    Ayder
    Fatsu

Ekli tam liste aşağıdaki linkte

http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/haberler/265-damacana-su-verileri-temmuz-2012-piyasa-denetim-raporu

ya resmen şok oldum. arkadaş hangi marka kaldı ne içeceğiz, kendim için korkmuyorum da 6 aylık oğlum var, hangisine güvenip içireceğiz. ya ne günlere kaldık

yav kardeşim ne içirirseniz içirin de kesinlikle damacana su almayın eve, yaza yaza elim ağrıdı kimse pek ciddiye almıyor sanırım. Bpa denen bu madde DNA düzeyinde tahribata yol açıyor deniliyor, bence bu bpa riski şu anda gündemde olan bütün konularına içinde en önemlisi. Resmen geleceğimiz ile oynuyoruz, nesileden nesile geçecek DNA mutasyonları demek felaketimiz demek.

Prof mealen şunu dedi: " bebek biberonlarında bpa yasaklanıyor ama hamile yada bebeğini emziren anneye bpa lı damacanadan su içmek serbest ! Bu nasıl mantık?"

• baya tanındık markalar var
  • buna ne demeli ?http://www.haber7. com/guncel/haber/910930-barajdan-sofraya-iski-suyu (noktadan sonra boşluğu silin)
  • Zararlı su satan bayile açıklanmış.Ve çok da iyi olmuş.Fakat sektörde kadar kötü su satan, milleti kandıran markalar olduğu gibi; kaliteli suları uygun koşullarda saklayarak piyasaya sunan firmalar da olduğu kanaatindeyim. Ankarada oturan biri olarak çeşme suyu için diyen prof.ları şaşkınlıkla izliyorum.
    Niyemi: Suyun tadı kötü, kokuyor ve rengi sarıya çalan bir renk.Birkaç sene önce çıkan heberlerde de kanalizasyon suyunun çeşme suyuna karıştığı haberleri çıkmıştı.

Sonuç olarak çıkan olayların su arıtma cihazı satmaya yönelik olduğuna inanıyorum ki arıtma cihazı satışları da 3e katlanmış.
    Damacanalar kesinlikle sağlıksız fakat çeşme suyu ve arıtma cihazlarından çıkan su damacana sudan daha sağlıksız.

Bence firma ne kadar büyükse suyundaki sahtekarlıkta o kadar büyüktür.O nedenle genellikle orta çaptaki firmaların sularını alırız.
    Ama yine olan küçük firmalara oldu. Büyük firmaları açıklamadılar/daha doğrusu açıklayamadılar.

Yılmaz ÖZDİL in konula ilgili yazısı:

quote:

Tahminim, badem'in biri
    arıtma cihazı ithalatına başladı.
    Çünkü, çeşmelerden lağım akarken, kafayı damacana su'lara taktılar.
    İyisi mi, zemzem için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 4 Ağustos 2012; 16:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

valla ben uzun süredir özkaynak maden sularını içiyorum. çok lezzetli bir su. bu firma damacana su da üretiyormuş. ifşa edilenler içinde özkaynak yoktu. onu denemeyi düşünüyorum. yine de herkes gibi "kesin çözüm" konusunda araştırmalardayım

ama şimdilik 5 litreliklerinden alacağım. çünkü şu anda bir damacana su şoku yaşamaktayım. yıllardır kullandığımız suyu 20'lik listede gördüm akşam saatlerinde.

neyse, şimdilik gidip çeşme suyu içmem lazım benim. damacana sudan daha bir tatlı görünüyor artık gözüme.

Hocam yanlış bilmiyorsam özkaynak bimde satılıyordu, bir ara pet şişede ucuz olmasından dolayı alıyordum, 1.5 litresi 40 kuruş yani 15 litresi 4 liraya geliyor 1.5lt olarak
    hem istediğin gibi dolaba koyarsın, taşırım derseniz çantaya atarsanız...Spor yaparken güzel gidiyordu, yarım litre almaya kalksam 3 tane kesiyordu ona da para dayanmıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arıtma cihaz sakın almayın tüm sudaki mineralleri alıyor yani artırmayla olucak gibi degil bu iş listede olmuyan markalardan kullancaz veya ormanlık alanlardan elimeze vidon alıp doldurcaz başka çahre yok
  • Tekirdag kaynakli Arsu kullaniyorum, bayiisiz calisiyorlar. Tadi buzdagindan sonra sert gelmisti fakat direkten donmusuz. Evde Sude 0.5 ltlik petler vardi, onlari ne yapsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tekirdag kaynakli Arsu kullaniyorum, bayiisiz calisiyorlar. Tadi buzdagindan sonra sert gelmisti fakat direkten donmusuz. Evde Sude 0.5 ltlik petler vardi, onlari ne yapsam bilemedim.

Sude genel listede yok. Sadece:
    quote:

BURSA KAYNAK SUYU BALIKESİR YENİ SANAYİ SİTESİ 12 EKİM CAD. NO.59 SUDE

adresindeki balıkesir distribitörü(sanayide olduğuna göre %90 distribütördür) depolama şartlarına uymamış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Elmacık Su'ya helal olsun 1 TL den aldık hiç bir yerde adı çıkmadı.

hocam bismillah daha elmacık su yeni piyasaya girdi. 1 tl fiyat da sadece piyasaya yeni girdigi için promosyon için. elmacık su damacana fiyatı ankara için 7.25 tl olacak. adamlar daha bayi aglarını bile kuramadılar firma çok yeni (kötüdür falan demiyorum yanlış anlamayın)

Evet yeni ama Ankara Yenimahalle bayisi için her türlü bipli kelimeyi kullanırım.
    şehirfırsatı kampanyasından ben de yararlan(ama)dım!
    Her şeyden önce kampanyada 4 damacana birden ücretsiz değişim yapılacak yazıyordu ama gelde bayiye anlat. Ayrıca damacanayı beğendirmek için manken tutsanız işe yararmı bilmiyorum. 4 tane almıştım sadece birinden yararlandım, kalan 3 tanenin parasını almadım sadakam olsun.
    Tanıdığım biriside benzer muameleyle karşılaşmış adam damacanayı beğenmemiş, getirdiği suyu eldeki damacanaya dökmüş s.kt.rolmuş gitmiş.

Kısaca o bayi bedava bal dağıtsa almam, benden uzak şeytanına yakın olsun sahtekarlar

• arkadaşlar birde şu yönden düşünün millet olarak lağım suyu içtiğimizi bi tv kanalındaki deşifre adlı program ortaya çıkardı...

bu ülkede Sağlık Bakanlığı niye var yahu...yani bu adamlar yılda 3 kere su kontrolü yaparlarmış ama su firmasının getirdiği demoyla yaparlarmış...kimse işin bu yönünü söylemiyor...burada asıl suçlu, işini yıllardır düzgün yapmayan, ama bir tv programı çıkarınca görevi aklına gelen bakanlıktır..şu iş Avrupada olsa Sağlık Bakanı anında bırakırdı görevini ama burada BİR TEK SUÇLU SUYA DIŞKI KARIŞTIRAN FİRMALAR OLDU

biraz önce bimdeydim hala üretimi durdurulan "ideal suyu satıyorlar" dahada konuşacak birşey yoktur bu ülkede hiçbir şey değişmez

• Şimdi marketten geliyorum listede olan sulardan kimse almıyor
  • Simdi hamidiye su temizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Şimdi marketten geliyorum listede olan sulardan kimse almıyor

beter olsunlar inşallah, bir iki firma bu şekilde batarsa digerlerine de ders olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 4 Ağustos 2012; 20:02:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Simdi hamidiye su temizmi

listede adı yok.

• İzmit'teki Hayat, Sırma ve Lido depodaki sular uygunsuz çıktı detaylar burda

Tüketici olarak butür haberleri paylaşalım birbirimizle tartişmılayım bunlara en iyi cezayı unutmayalım bizler verecegiz beter olsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 4 Ağustos 2012; 20:14:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Simdi hamidiye su temizmi

listede adı yok.

http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/haberler/265-damacana-su-verileri-temmuz-2012-piyasa-denetim-raporu

Bu iste kesin bir is var

Ya hukumet kendi suyunu one cikariyor

Yada hukumet yanlisi biri artitma cihazi isine girdi

Ben erikli nestle v.s buyuk markalarin suyunun kotu olduguna inanmiyorum acikcasi

Yine erikli su alicam

• Tekrardan altini cizmek istiyorum

Elmacik su bes para etmez

Gerek pazarlama gerek su tadi olarak

• ismi açıklanan su firmaları bakanlığın denetleme yapmasına tepki göstermişler. bakanlığın işi zaten denetlemek bu konuda bakanlığın tek suçu bunu daha önce yapmaması, pislikleri ortaya çıkanca neden denetleniyoruz diye yaygara yapıyor şerefsizler

kaynak:

• yaygara yapıyorlar da kimsede demiyor ki lan arkadaş siz bu millete kaç yıl bu lağımlı suları içirdiniz bunun hesabını kim verecek diye..aslında millet olarak tazminat davaları açılması lazım bu firmalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Ağustos 2012; 11:48:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.