Şimdi Ara

dambılla kas yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up
  • yeteryha Y kullanıcısına yanıt
    Kaçarlı setler halinde yapıyorsunn.
  • her biri 3 set 12 tekrar
  • gönderdiğin hareketlerin hiç birisin ön kol kası çalıştırma hareketi değil.

hemde öle yok üç kuruşa beş köfte. bir ayda dambıl çalışarak kasmı çıkarmış..

öncelikle kasların çıkması belirginleşmesi için vucut yağ oranın önemli. yağlıysa kardiyo spor yapacaksın.. yağlarını yakacaksın..

zayıfsan bol karbonhidratla besleneceksin. yumurta beyazı, makarna, pirinç lapası, tavuk göğsü lor beyniri vb...

uykuna dikkat etmeye çalışacaksın.

ve programlı çalışacaksın.. hareketleri üst ağırlık kullanarak 4 set 8 tekrar şeklinde yapacaksın..

ve kasların yıkıma uğramaması için enazından protein tozu kullanacaksın. kullanmazsan kası unut.. hikaye..

şahsen bir yıldır yapıyorum, düzenli protein tozu ve amino asit kullanıyorum. beslenmemede elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, daha yeni yeni belirginleşiyor..

tabe vucudun anotomisine göre de değişir.

ama boyacı küpü değilki batır çıkar kas olsun..
    yok bir ayda yok üç ayda yok dambılla, yok mekikle kas yaparmıyım sorularına cevap imkansız.

zaten bukadar sabırsız olanlar iki hafta sonra bakacaklar bi gelişme yok ve bırakacaklardır.

o yüzden bari iki haftanıza yazık etmeyin hiç uğraşmayın..
    biraz sert oldu cevabım ama doğruları yazdım. ötesine inanma, inanırsandan benim mesajımı unutma, haklıymış dersin..

• 12 şerli setler halinde yaparsın net şişmeye başlıyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.