Şimdi Ara

Dan Brown Robert Langdon Serisi güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pek çok yerde bu seriyi okumayan çok şey kaybeder diye duydum,doğru mudur? Macera,gizem,polisiye,gerilim,korku ve bilimkurgu kitaplarını severim.

Eğer gerçekten denildiği kadar güzelse 100 tl'ye 4 kitabı da alıp okumayı düşünüyorum.Okuma sırası nasıl olmalı bir de?

• Okuma sırası yok melekler ve şeytanlar dan başla, seri bittiğinde dijital kale ve ihanet noktasını da okursun. Ekimde yeni kitap çıkıyor bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Okuma sırası yok melekler ve şeytanlar dan başla, seri bittiğinde dijital kale ve ihanet noktasını da okursun. Ekimde yeni kitap çıkıyor bu arada.

hmm anladım , o zaman yazarın kitapları çıkarma serisine göre okumak mantıklı.Ekim'de yeni kitabın ingilizce mi çıkıyor yoksa türkçesi mi? Eğer ingilizcesiyse biz herhalde 1 yıldan aşağı göremeyiz yeni kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Okuma sırası yok melekler ve şeytanlar dan başla, seri bittiğinde dijital kale ve ihanet noktasını da okursun. Ekimde yeni kitap çıkıyor bu arada.

hmm anladım , o zaman yazarın kitapları çıkarma serisine göre okumak mantıklı.Ekim'de yeni kitabın ingilizce mi çıkıyor yoksa türkçesi mi? Eğer ingilizcesiyse biz herhalde 1 yıldan aşağı göremeyiz yeni kitabı

Okumayan bir şey kaybetmez ama okuyan zevk alır demek daha doğru olur bence. Çıkış sırasına gore okumani öneririm.

Yeni kitap tum dünyada ayni anda çıkacak diye biliyorum, bir haber vardı bu konuyla ilgili. Yani çıkış tarihinde Türkçeye de çevrilmiş olarak hazir olacak. Hatta saat farki sayesinde kitabi ilk Türkler alacak yazıyordu haberde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Routine

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Okumayan bir şey kaybetmez ama okuyan zevk alır demek daha doğru olur bence. Çıkış sırasına gore okumani öneririm.

Yeni kitap tum dünyada ayni anda çıkacak diye biliyorum, bir haber vardı bu konuyla ilgili. Yani çıkış tarihinde Türkçeye de çevrilmiş olarak hazir olacak. Hatta saat farki sayesinde kitabi ilk Türkler alacak yazıyordu haberde.

hmm anladım bu tarzı seviyorum zaten.Yani böyle macera falan olsun.Alıp okuyalım bare.Tüm dünyada aynı anda çıkma işi süper olur valla.Öbür türlü kitap çıkıyor millet çoktan okuyor yalayıp yutuyor sen anca aylarrrr sonra alabiliyorsun

• İstediğinden başlayabilirsin ama ben Da Vinci Şifresi'ni öneriyorum. Robert Langdon ile ilk orada tanıştım. Sonrası geldi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Dünyada ilk Türkçe yayımlanacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dünyada ilk Türkçe yayımlanacak

vay anasını hayret

hemen seriyi alıp okumaya başlayalım bare,dünyada bir kitabın çıkar çıkmaz okuma şerefine nail olalım
  • Çıkış tarihine göre okumanı öneririm. Kitaplar birbirine bağlantılı değil ama yer yer eski kitaplara gönderme yapıyor. Kronolojik sıra var kitaplarda.
  • quote:

Vay anasini be cidden cikiyormus 3 Ekim de. Hocam senin sayende ogrendim ön siparis verilir eylulde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seri okuma alışkanlığımı pekiştirdi birde rönesansa vs. merak saldım, güzeldir tavsiye ederim eğer ilgini çekiyorsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.