Şimdi Ara

Dar boğaz yapan laptopum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptobum msi62m 7rex leopard pro 4gb 1050ti var i5 işlemci var bf1 ve ya ac syndicate gibi oyunlara girdiğimde işlemci %100 kullanılıyor ama ekran kartı %60 %70 kullanılıyor. Virüs mü girdi acaba diye düşünüyorum. Neden böyle olduğunu bilen var mı normal bir şey mi bu?

• Biri cevap veririse makbule geçer
  • Laptop olduğu için yapacak birşey yok. Nvidia ayarlarından DSR açıp 2k'da oynarsan GPU %99 görür ama alacağın fps yüksek olmaz.
  • Laptop olduğu için mi :) ama quantum break veya evil white 2 gibi oyunları en yüksek ayarlarda 30 fps üstü alıyorum ve cpu %80 lerde kalıyor
  • _omerfy _ kullanıcısına yanıt
    İstersen Base Clock overclock yaparsın.(Anakart destekliyorsa eğer) Laptop kullandığın için önermem. Ya da internetten i7 işlemci alırsın. 7. nesili desteklediği yazıyor msi sitesinde. Bunu da önermem.

Cebinden para çıkmadan yapabileceğin tek şey DSR açıp 2k çözünürlükte oynamayı denemek. Aldığın fps tatmin ederse öyle oynamaya devam edebilirsin. Detayları high yerine medium düzeye çekmen gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 29 Ocak 2019; 17:36:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.