Şimdi Ara

dar pantolon-keko-ibne sıfır korelasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dar pantolon giyen ne kekodur ne ****dir, anlamıyorum neden böyle sığ bi düşünce var. biz **** olunca siz adam olmuyosunuz, ya da biz keko olunca siz entelektüel olmuyosunuz. sırf dar pantolon giyiyio diye birine aşağılayan insan benim gözümde çok daha aşağıdadır.

dar pantolon giyen kaç kişi olduğunu da merak ediyorum burda ama anket açamadım kaldırılmış galiba giyip giymediğinizi belirtir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dar pantolonn giyilmeye giyilir de, özenti olup giyenlere sinir oluyorum. Bu minvalde, adamın kalçası bidon gibi, bacakları kütük gibi spor yapmaz sırf özenip, yakıştığını sanıp, dönme gibi gezerse, göz zevkine çirkin durursa lafta edilmesi normaldir. Önce gidip, zayıflasın bi, bunun kız versiyonları da var. Fıçı gibi olup, daracık şeylerle gezmeye çalışan tipler özellikle. Giyemez demiyorum, ancak insan bir aynaya bakar. Giymek istiyorsan, gerekeni yap, spor yap, fit ol giy. (darpantolon giyen biriyim)

Skinny fitleri çoğu zaman kimseye yakıştırmam, kendime de. Ancak uygun ölçüde elastansız, slim fit iyidir, moderndir.

Bir de skinny giyip, baldır paça giyen palyaço kılıklılar var, altına da beyaz ayakkabı fabrikasyon tip, keko gözlüğü büyük sarı böyle tamam.

Özenti olmazsanız kendi tarzınızı oluşturursanız, neyin yakışıp neyin yakışmadığını bilirseniz. Kimse size keko demez,aksine birilerinin influenceri olursunuz. Elalemi taklit etmeyin. Altın kural bu.

Kışın da 170 cm boyundaki adamların Kurtlar vadisi izleyip, dizaltlarına kadar uzanan uzun palto giymeleri gibi. Sen giyemezsin kardeş o paltoyu çünkü anatomik yapın müsade etmiyor.Gİyersen de gülerler. Bu tiplerden de çok var.
  • Giyiyom
  • Çok büyük derdin varmış Allah yardımcın olsun

• Dar pantolonn giyilmeye giyilir de, özenti olup giyenlere sinir oluyorum. Bu minvalde, adamın kalçası bidon gibi, bacakları kütük gibi spor yapmaz sırf özenip, yakıştığını sanıp, dönme gibi gezerse, göz zevkine çirkin durursa lafta edilmesi normaldir. Önce gidip, zayıflasın bi, bunun kız versiyonları da var. Fıçı gibi olup, daracık şeylerle gezmeye çalışan tipler özellikle. Giyemez demiyorum, ancak insan bir aynaya bakar. Giymek istiyorsan, gerekeni yap, spor yap, fit ol giy. (darpantolon giyen biriyim)

Skinny fitleri çoğu zaman kimseye yakıştırmam, kendime de. Ancak uygun ölçüde elastansız, slim fit iyidir, moderndir.

Bir de skinny giyip, baldır paça giyen palyaço kılıklılar var, altına da beyaz ayakkabı fabrikasyon tip, keko gözlüğü büyük sarı böyle tamam.

Özenti olmazsanız kendi tarzınızı oluşturursanız, neyin yakışıp neyin yakışmadığını bilirseniz. Kimse size keko demez,aksine birilerinin influenceri olursunuz. Elalemi taklit etmeyin. Altın kural bu.

Kışın da 170 cm boyundaki adamların Kurtlar vadisi izleyip, dizaltlarına kadar uzanan uzun palto giymeleri gibi. Sen giyemezsin kardeş o paltoyu çünkü anatomik yapın müsade etmiyor.Gİyersen de gülerler. Bu tiplerden de çok var.

• dar pantalon giyen biriyle asla samimi olamam. meraba meraba o kadar.
    daha yeni sövdüm dar pantullara. pantalon alalım diyoruz mağazadaki 10 pantuldan 7'i -affedersiniz- ****ler için

• dar pantolon-keko-ibne sıfır korelasyon

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Bu kış pardesuyle gezicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dar kot pantolon hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dar pantolon-keko-ibne sıfır korelasyon

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Reis yanlış anlamada sen çok değişik bir adamsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-833FC2573

Çok büyük derdin varmış Allah yardımcın olsun
    derdimi burda anlatmam senin gibi embesillere

• Dar Pantolon giyen erkek gaydir.

• pantalonu bilmemde şu kısa çorap giyen erkekler gözümü çok acıtıyor.
  • Bunun birde kızlara özenip ayak bieklerini açık bırakan versiyonları var.
  • Olm duz pantolon giyen kadı mi kaç yaşındasınız 30 yas üstü kitleye birsey demiyorum ama o koca totonu sığdıramıyorsan bu senin sorunun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.