Bildirim
Darboğaz olur mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rx 570 4gb alın. Zaten piyasadaki en f/p ekran kartı hem de ötesine işlemci yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darboğaz olacaktır , i5 3. Nesilden biraz daha yüksek nesillere çıkarsanız daha iyi olur . Ama İşlemci aynı kalacaksa Rx570 en iyi seçim olarak gözüküyor ...
şuan hala rx590 almayı düşünüyorum işlemciyi daha sonra değiştirebilirim şuan bütçe yok umarım çok fps kaybı yaşamam -
Darboğaz kesin olur. İşlemciyi değiştirene kadar kısa süre idare etmelik olabilir ama işlemci değişmeyecekse rx570 den yukarı çıkmamanız iyi olacaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
olur. -
Fazla bir sorun yaratmaz hocam. Ayarları kökleyin kartı alınca. BF5 64 kişilik harita falan gibi durumlar dışında darboğaz yaşatmaz sistem. Ama 4/4 işlemci olduğundan ötürü yeni bir sistemdeki oyun akıcılığını alamazsınız. Bu durumun kartla, darboğazla falan alakası yok. -
RX 470, i5 6500 ile güncel oyunlarda hafiften darboğaz yapmaya başladı bende. İşlemci güncellenecekse 590 mantıklı olur; şayet böyle kalacaksa sizi üzer.
mesela metro exodusu max settings de oynamak istiyorum rx590 işlemci her ne kadar karta yetmesede işlemciyi zorlamayacak bir oyun oldugunu düşünüyorum bü sayede yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabileceğimi umuyorum inşallah yanılmam -
Benchmark PC TechyoutubeSapphire RX Nitro+ RX 570 vs RX 580 vs RX 590 Tests – 53 Benchmarks – 1080p | 1440p | 4Khttps://www.youtube.com/watch?v=BLT1mBNGsWw
Bu performans farkına bu fiyat farkı değer mi diye bir düşünün derim. 590 570 in neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor. Yani %25 lik performans farkı için %90 lık fiyat farkı ödeyeceksiniz. Üzerine o %25 ten de doğru düzgün faydalanamayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 24 Şubat 2019; 16:9:31 >
-
peki o fiyata uygun performans veren bir ekran kartı önerebilirmisinizquote:
Orijinalden alıntı: nkvelioglu
https://www.youtube.com/watch?v=BLT1mBNGsWw
Bu performans farkına bu fiyat farkı değer mi diye bir düşünün derim. 590 570 in neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor. Yani %25 lik performans farkı için %90 lık fiyat farkı ödeyeceksiniz. Üzerine o %25 ten de doğru düzgün faydalanamayacaksınız. -
Dediğim gibi 570 piyasadaki en f/p kart. Sizin sistem zaten 570 den güçlü kartlar için pek ideal değil. 570 in performansı size yetersiz geliyorsa da daha iyisini almak için 580 590 bence manasız. Zaten 590 la 570 arasında da öyle çok da büyük fark yok. Sistemimi ileride yükselteceğim diyorsanız ve güçlü kart alacaksanız 2060 alın veya 1660 ti bekleyin. 1660 ti çıkınca vega 56 fiyatları düşeceği söyleniyor onu bekleyin. 580 590 a bence gerek yok 570 in üstüne çok da koyamıyorlar.
Onun dışında metro exodusun sistem gereksinimlerinde gayet yüksek işlemciler gözüküyor. Hatta minimumdaki işlemci bile sizinkinden güçlü. Stabil 60 fps deneyimini en kral kartı da taksanız muhtemelen bulamayacaksınız. Yani metro işlemci çok yormuyordur diye bir beklentiye boş yere girmeyin derim. 570 le bile darboğaz yiyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 24 Şubat 2019; 20:2:45 > -
Merhaba hocam, pm atamıyorum size. Ben yazdım zannediyorum fakat bir çok insan yazdığı için göndermemişim yazdığımı karışıklık olmuş kusura bakmayın. Engellediniz mi naptınız anlamadım :)
engellemedim valla noldu bilmiyorum ne yazacaktınızquote:
Orijinalden alıntı: KarasakalCY
Merhaba hocam, pm atamıyorum size. Ben yazdım zannediyorum fakat bir çok insan yazdığı için göndermemişim yazdığımı karışıklık olmuş kusura bakmayın. Engellediniz mi naptınız anlamadım :) -
yok hocam, başka bir arkadaşı alıntılamıştım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X