Bildirim
darboğaz olur mu ??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Olur bir miktar... -
quote:
Orijinalden alıntı: serty23
Olur bir miktar...
derken ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: jesw0ney1
quote:
Orijinalden alıntı: serty23
Olur bir miktar...
derken ???
O ekran kartından tam performans almak için 4 çekirdek 3.0 ghz üstü bi işlemci gerek , ama ben bunla kullanıcam dersen overclock yapmanı tavsiye ederim .. -
3.2 ye o.c yapıp kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olur çünkü o işlemci çok iyi bir işlemci değil ama NFS Run'ı orta özelliklerde oynatıyordu . He birde oynayacağın oyunlara bağlı . Mesela GTAIV vb. oyunları akıcı oynayamazsın işlemci yüzünden . -
quote:
Orijinalden alıntı: BlueHawk*
Sorun olur çünkü o işlemci çok iyi bir işlemci değil ama NFS Run'ı orta özelliklerde oynatıyordu . He birde oynayacağın oyunlara bağlı . Mesela GTAIV vb. oyunları akıcı oynayamazsın işlemci yüzünden .
GTAIV low da nasıl bir performans alırım. gerçi GTAIV oynamam da merakımdan soruyorum.O oyun dışında başka problem yoksa alıyım ben bu kartı ? -
quote:
quote:
Sorun olur çünkü o işlemci çok iyi bir işlemci değil ama NFS Run'ı orta özelliklerde oynatıyordu . He birde oynayacağın oyunlara bağlı . Mesela GTAIV vb. oyunları akıcı oynayamazsın işlemci yüzünden .
GTAIV low da nasıl bir performans alırım. gerçi GTAIV oynamam da merakımdan soruyorum.O oyun dışında başka problem yoksa alıyım ben bu kartı ?
Tam olarak birşey söyleyemem ama low+1.0.4.0 Pack yüklüyken kassada oynarsın ama oyunda genel bir optimizasyon sorunu var.http://www.systemrequirementslab.com/cyri bu siteden oyunlara bak . Sana göstereceği değerden biraz daha fazla olacaktır 6850 takınca .
-
quote:
quote:
quote:
GTAIV low da nasıl bir performans alırım. gerçi GTAIV oynamam da merakımdan soruyorum.O oyun dışında başka problem yoksa alıyım ben bu kartı ?
Tam olarak birşey söyleyemem ama low+1.0.4.0 Pack yüklüyken kassada oynarsın ama oyunda genel bir optimizasyon sorunu var.http://www.systemrequirementslab.com/cyri bu siteden oyunlara bak . Sana göstereceği değerden biraz daha fazla olacaktır 6850 takınca .
usta verdiğin siteye baktım sanırım yanlış oynayamazsın dediği çoğu oyunu oynuyorum
-
bence sen işlemcini değiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: erdogdu96
bence sen işlemcini değiştir
değiştiremem -
quote:
quote:
bence sen işlemcini değiştir
değiştiremem
elinde ne kadar para var -
max 300TL 2.el hd6850 ve 2.el 500w-600w psu almak istiyorum -
-
usta keşke bana sormadan uğraşmasaydın ama canın sağolsun. ben ileriye dönük birşey istemiyorum en fazla 2 sene beni idare edecek bir ekran kartı istiyorum sonra zaten bilgisayarı satıp laptopa geçicem -
quote:
usta keşke bana sormadan uğraşmasaydın ama canın sağolsun. ben ileriye dönük birşey istemiyorum en fazla 2 sene beni idare edecek bir ekran kartı istiyorum sonra zaten bilgisayarı satıp laptopa geçicem
vallaha sen benim dediğimi düşün
fx6100-hd6570-corsair vengance 4gb-Gigabyte anakart(Am3plus) den oluşan bir sistem sana 500 TL ye patlar 200 TL lik farkı kendi parçalarını satacağın için kapatırsın
yok dersen
phoenom2 X4-kingston 4gb ddr3-hd6570-gigabyte(am3) sistemi sana 390 tlye patlar seninkileri sattığında minimum 250 tl gelse hattaha 200 tl bile gelse bunuda alabilirsin hattaha paran artar artan ilede soğutucular alırsın ama bu sistem daha kısa süre yeterli olur madem sen kısa süre diyorsun 2. sistemi al derim.Alıcam dersen sana en iyi linklerini yayınlarım.Unutma sen ekran kartı alsanda işlemcin kötü ama bu sistemler en iyi oyunları kaldırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogdu96 -- 23 Kasım 2012; 19:27:39 >
-
quote:
quote:
usta keşke bana sormadan uğraşmasaydın ama canın sağolsun. ben ileriye dönük birşey istemiyorum en fazla 2 sene beni idare edecek bir ekran kartı istiyorum sonra zaten bilgisayarı satıp laptopa geçicem
fx6100-hd6570-corsair vengance 4gb-Gigabyte anakart(Am3plus) den oluşan bir sistem sana 500 TL ye patlar 200 TL lik farkı kendi parçalarını satacağın için kapatırsın
yok dersen
phoenom2 X4-kingston 4gb ddr3-hd6570-gigabyte(am3) sistemi sana 390 tlye patlar seninkileri sattığında minimum 250 tl gelse hattaha 200 tl bile gelse bunuda alabilirsin hattaha paran artar artan ilede soğutucular alırsın ama bu sistem daha kısa süre yeterli olur madem sen kısa süre diyorsun 2. sistemi al derim.Alıcam dersen sana en iyi linklerini yayınlarım.Unutma sen ekran kartı alsanda işlemcin kötü ama bu sistemler en iyi oyunları kaldırır
canım kardeşim sistem toplamak istemiyorum sadece ekran kartı istiyorum daha nasıl anlatayım sana sen bana sadece darboğaz olur mu olmaz mı onu söyle
-
quote:
quote:
quote:
yok dersen
canım kardeşim sistem toplamak istemiyorum sadece ekran kartı istiyorum daha nasıl anlatayım sana sen bana sadece darboğaz olur mu olmaz mı onu söyle
tabiki de darboğaz olur milattan kalma işlemciye yeni jenerasyon ekran kartı takmayı düşünüyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X