Şimdi Ara

Darboğaz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

intel core2duo E6400 2.13 ghz
    4gb 667mhz ram
    intel DQ965GF anakart

sistemine gtx295 alıp hata ettim affedin. bugün gidip değiştireceğim. sorum şu: darboğaz olmaması için kartın hangi özelliklerine bakmalıyım??
    kaç bit olduğunamı, saat bellek hızlarınıamı yoksa memory büyüklüğünemi? tekrar yaşamak istemiyorum aynı sorunu. eski kartımdan daha beter performans alır oldum yok böyle bişey :D

gtx260 mı gts250 mi yoksa daha düşük bi ekran kartımı çalışır bu sistemde?
    güncel oyunları rahat oynayabilceğim kartlar önerirmisiniz lütfen ve bu sistemde darboğazlık yapmayacak kartlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginnix -- 15 Eylül 2009; 14:52:26 >

• İşlemciye,anakart fsb kanalına ve ramlere oc yapıp denediniz mi ?
  • bi oc yapsan fena olmaz yani
  • hiç bir şekilde o.c yapmadım henüz. peki nasıl yaparım o.c? yaparsam ne kadar faydası olur? bu kartı vermesi gereken performansa getirebilirmiyim o şekilde? öyle olursa süper olur çünkü güzelim kartı geri verirken ellerim bayağı bir acıyacak.
  • kartı neden geri veriyorsunuz sisteme oc yapın farkı katlayın tam performans vermez ama eskisinden cok daha iyi seviyeye cıkartırsınız...
  • kartı geri vermeyi düşündüm çünkü gerçekten çok problem yaşatıyor şu an. oyunlarda saçma sapan kasılmalar vs. birde o.c yapsam ne kadar işe yarar diye düşündüm ve aldı başını bir ümitsizlik gitti beni :) o.c yapmak için hangi programı kullanayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye geri veriyorsun arkadaşım saçmalık daha iyi bir işlemci alıp oc yaparsın süper olur sakın geri verme
  • iste onu da yapamiyorum sorun orda cunku anakartim X6800 uzeri islemcileri desteklemiyor, 3 senelik anakart tabi ilk cikan quad veya c2d leri destekliyor, E6xxx ustu bi ise yaramaz senin anlayacagin, ya toptan sistemi degistireceim, ya ekran kartini degistireceim, ya da su anki haliyle o.c yapip duruma gore bakicam :(
  • 295gtxi geri ver. Yeni amd x3 720 ddr1333 sistem kur. Anakartın x790xt olsun. Benim önerim. Bilgisayarı da yedekte tutarsın, aynı paraya gelir^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

iste onu da yapamiyorum sorun orda cunku anakartim X6800 uzeri islemcileri desteklemiyor, 3 senelik anakart tabi ilk cikan quad veya c2d leri destekliyor, E6xxx ustu bi ise yaramaz senin anlayacagin, ya toptan sistemi degistireceim, ya ekran kartini degistireceim, ya da su anki haliyle o.c yapip duruma gore bakicam :(

sana bir önceki topicte dediğimi yapmanı tavsiye ediyorum
  • ah be kardesim o parayı ona vercegne keske bi anakart işlemci ve bi gts 250 gtx260 falan alsaydın gayette yeterdi yani hatta fazlasıyla memnun ederdi seni bencede simdi ekran kartını geri verme önce bi oc yap bakalım nolcak yinede cok bogazlamaması lazım pcyi ama yparsan oc kullanılabilcek kıvama gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.