Şimdi Ara

Dardanel Ton Balıklarında İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.hepsiburada.com/dardanel-aycicek-yagli-ton-baligi-3x140-gr-x-2-paket-p-HBCV0000358TNX?magaza=DARDANEL

Bu üründen iki tane sepete ekleyince 550TL oluyor, ekstradan 500TL'ye 70TL indirim kuponu vardı bunu da kullanınca 480TL'ye geldi.

sepete 2 tane atıyoruz x ürün satışında 2 paket veriliyor x (3adet x 140gr) bir pakette = totalde 1680GR yapıyor sanıyorum

Normalde 1700gr'lık ürün 550tlye satılıyormuş ve o tek pakette geliyor, bana mantıklı geldiği için paylaşmak istedim, afiyetler olsun Dardanel Ton Balıklarında İndirim 

• teşekkürler. tanesi 40 tl ye geliyor.

• Paylaşım için teşekkürler hocam.
  • yararlandım hocam teşekkürler

• Teşekkür ederim ben de faydalandım. Hatta bu fiyata bir daha bulamayacağım için 5 adet aldım.

Toplamda 30 kutuya 1303 lira verdim. Tanesi 43 liraya geldi, A101 kasa arkası fırsatlarında bile minimum 80 liraya alabiliyoruz.

• teşekkürler

• Teşekkürler
  • Tşk.ler
  • Teşekkürler 👍
    Kart iadesi için en
    Edit: garanti nin TAMİ kart 500₺ %20 iade veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 3 Kasım 2024; 10:59:35 >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

papel

%15, altlimit yok..

• Tek pakette satılan 1700gr'lık ürün bundan daha ucuza satılıyor 418 liraya.. Konusu açılan ürünün bundan tek avantajı, ayrı ayrı kutularda bulunması ve bu şekilde tüketilmesinin kolaylaşması.. Burda bana göre hiçbir indirim yok, sadece avantajlı tüketim versiyonunu, tek paket versiyonundan biraz daha pahalı almış oluyorsunuz. Bu yüzden ben bu kampanyayı pas geçtim...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu kiloluk versiyondan aldım, parça parça buzdolabı poşetine koyup buzluğa attım inanın hiç keyifli olmadı tüketmesi, restoran için falan alınmıyorsa hiç mantıklı olmuyor. Birebir gramaj olarak düşünerek hata ediyor olabilirsiniz, elbette karar sizin Dardanel Ton Balıklarında İndirim 

• Teşekkürler hocam faydalandım
  • Teşekkürler hocam
  • 5 paket aldım hocam, teşekkürler.
  • Faydalandım teşekkürler. Aynı indirim zeytinyağlısı için de var bilginize.

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Zeytinyağlı olanın gramajı farklı değil mi hocam?

Aldım bu arada paylaşan arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 3 Kasım 2024; 16:59:29 >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

Evet farklı hocam. Aynı indirim oranları onlar için de geçerli onu demek istiyorum. Yoksa gramaj olarak çok fark var aralarında. Yağını süzdüğüm için zeytinyağlı almadım ben. İnsanlar direkt salatalarda vs kullanıyor onlar için mantıklı zeytinyağlı olanı.

• 3 tane 4x75 toplam 900gr zeytinyağlı
    2 tane 4x75 toplam 600 gr normal aldim

554 liraya geldi
    Akmaz kokmaz bozulmaz zeytinyağlı salata için,
    Normal yagliyidi da süzüp pilav üstünde yiyebilirsiniz
    1.5 kg kaliteli protein
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

3 tane 4x75 toplam 900gr zeytinyağlı
    2 tane 4x75 toplam 600 gr normal aldim

554 liraya geldi
    Akmaz kokmaz bozulmaz zeytinyağlı salata için,
    Normal yagliyidi da süzüp pilav üstünde yiyebilirsiniz
    1.5 kg kaliteli protein
    75 gramların süzme ağırlığı 50grdı sanırım, bilginiz olsun.

140lık olanlarda 90 gr falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 3 Kasım 2024; 16:53:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.