Şimdi Ara

darende hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yakın zamanda malatya/darendeye gitemk istiyorum araştırıdğım kadarıyla baya tarihi yerler varmış benim sorum burada ne yenir nesi meşhurdur nerede yenir ve nereden alınır
    diğer sorum ise darende divriği arasında minibüs otobüs vs varmı bilet sistemlerinde yok gözüküyor onun için soruyorum sistemde kayıtlı olmayan firmalar koop. lar tarafından yapanlar varmı ?
    yardımcı olursanız sEvinirim?

• yardım edecek yokmu
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu gnüceldir
  • Up

• Up

• Merhaba!. Darendeyi meşhur yapan somuncu baba nın yaşadığı tohma nehrinin geçtiği kanyon bölgesidir. Bu kanyon bölgesinde restaurant , müze yürüyüş yolları v.s bulabilirsin. İnsana huzur veren bir havası var. Gidildiğinde hayran kalınacak bir yer.

Ordan divriğiye ise en yakın, darende den gürün e, ( gürün ün alabalığı meşhurdur) ordanda kangal. Kangal dan da divriğe gideceksin. Gideceksin derken emri vakii gibi oldu. Çünkü başka yol yok. ( en kısa )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğu görevimi yaparken yol güzergahımdı. Bir gece orada kalır sonra yoluma devam ederdim. Yakınlarda güzel bir şelale vardı. Bir de rafting yapılıyordu. Ulaşımı bilmiyorum, çünkü kendi aracımla yol alıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaddafi

Merhaba!. Darendeyi meşhur yapan somuncu baba nın yaşadığı tohma nehrinin geçtiği kanyon bölgesidir. Bu kanyon bölgesinde restaurant , müze yürüyüş yolları v.s bulabilirsin. İnsana huzur veren bir havası var. Gidildiğinde hayran kalınacak bir yer.

Ordan divriğiye ise en yakın, darende den gürün e, ( gürün ün alabalığı meşhurdur) ordanda kangal. Kangal dan da divriğe gideceksin. Gideceksin derken emri vakii gibi oldu. Çünkü başka yol yok. ( en kısa )
    estağfurullah emri vaki falan yok gayet güzel açılamışınız zaten araştırma yaptım yok direk otobüs minibüs falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.