Mouse kağıt üzerinde baktığımız da giriş ve orta seviye anlamında güzel duruyor. 20 Milyon tıklama ömrü ve RGB felanda bir çok markaya taş çıkaracak şekilde tasarlanmış. Dolar kuruna göre çok iyi geldi fiyat ne diyorsunuz hepimiz yedek olarak 1 tane alalım mı:) Dark Elite Force GM2000 RGB Aydınlatmalı, 10.000 DPI Oyuncu Mouse (DK-AC-GM2000) - Ekipman Haftası - MAYIS FIRSATLARI | Teknobiyotik https://www.teknobiyotik.com/bayram-firsatlari/aksesuar-haftasi/dark-elite-force-gm2000-rgb-aydinlatmali-ayarlanabilir-dpi-oyuncu-mouse-dk-ac-gm2000.html |
Dark Elite Force GM2000 RGB 140 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sadece teknobiyotik olması alınmaması için başlıca neden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu teknobiyotik ne ettide bukadar nefret topladı diyordum, 2-3 alışverişim oldu son bir kaç haftada, niyeymiş anladım. Adamlara iade vereceğim diyorum üzerine iade kodunu yazıp kargo ücretini ödeyip göndereceksin diyor, e hakkım var ücreti sizin ödemeniz gerekiyor diyorum cevap vermiyorlar, iade kodunu da vermiyorlar. Garip iş yapan bir site.
-
Alıntı
metni:Dolar kuruna göre çok iyi geldi fiyat ne diyorsunuz hepimiz yedek olarak 1 tane alalım mı:) Onun yerine sen hepimize bir tane alsan daha iyi olurdu be hocam.
-
yedek fare almaya gerek var mı ki? evden çıksan köşedeki bimde a101 de falan satılıyor zaten. 15 dk da alır gelirsin.
-
İade edebildiniz mi peki. İade gönderdiğiniz kargo paketini video ile yapın fotoğrafekin tüm süreçle ilgili ekran görüntüleri alın derim.
Pardon?
Tanışıyor muyuz?
-
İşin diğer bir garip tarafı ise teknobiyotiğin "Akortek Bilişim"in bir zat kendisi olması.
Akortek Bilişim ise bir çok markanın distribütör'ü olan büyük bir şirket.
Hem distribütör'lüğünü aldığı markaların ürününü dağıtıyor hem'de kendi sitesi teknobiyotik üzerinden satışını gerçekleştiriyor.
Böyle bir oluşumun iade konusunda ücret talep istemesi tam bir komedi mlsf.
-
Distribütörü olduğu tüm ürünleri tercih etmiyorum o yüzden, tercih edilmemesini de öneririm.
Yedek microswitch alıyoruz biz. Biz derken harbi kalabalığız; faresi bozulan herkese önere önere iki yıl içinde bütün discord aldık neredeyse. Nitekim bir farede ilk bozulan ve farelerin en büyük değiştirilme sebebi tuş anahtarları oluyor. Bazı şirketler 21'inci yüzyılın gerekliliği olan 'elektronik çöpünü azaltma' sorumluluğunu taşımak ve doğa dostu olmak adına (tabi ki bir şirketin meselesi doğa dostu olmak değildir, 'doğa dostuyum' etiketine sahip olarak bu düşünceyi destekleyen müşterileri kendine çekerek para kazanmaktır) ürünlerini "kolay tamir edilebilir" şekilde satıyorlar; bence güzel bir şey. Ben de bu sebeple ROG Gladius II Core almıştım; on tane de en kalitelisinden omron 50 milyon tıklamaya dayanıklı ("D2FC-F-K(50M)") mavi switchlerinden almıştım, her yıl bir switch değiştirsem on yıl kullanırım ki genelde yoğun kullanımda bile iki üç yıl gideri oluyor tek switch'in. Bu serinin wireless, bluetooth, daha yüksek dpi vesaire gibi daha üst düzey farelerinde ASUS birkaç yedek switch'i ürünün yanında veriyordu.
Bu yoldan gidecekleri uyarayım; 1 dolarlık switchleri 100 liraya satmaya kalkışan çakallardan alışveriş yapmayınız. Aliexpress'te 180 liraya 10'lu satıyorlar, sevkiyat da ücretsiz; tanesi 18 liraya gelir. Ben Aralık 2020'de 55 liraya 10 tane almıştım. İşte bunlar hep dıj güçler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X