Bildirim
Dark HD Dream USB DVB S / S2 Uydu TV Kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uzun yıllar çanak antenle uğraşmış biri olarak diyebilirim ki bu ve muadili cihazların çoğu biraz dandikler.prof marka usblileir kullanmadım.elimde everest usb cihazı var.sadece atvyi alabildi.antenden yekpare ve kısa bi kablo gerekli vb derken uğraşmayı bıraktım.bence artık tvde izleyecek bişey kalmadı.sırf fantezi olsun diye motoru tekrar takacam.ben bu cihazı 2,5 amperlik tam regüleli adaptörle de denedim ama tık yok -
format attık ve şimdi hiç sinyal yok bu nasıl şey ya !!kırıp atıcam şimdi -
kırıp atacaksan bana hurda olarak gönderebilirsin. -
valla 3 gündür format atıp duruyorum deli etti beni..her formatta başka bi sorun çıktı..sanırım hallettim yüklediğim driver ile ilgili aygıt seçerken farklı bi seçenkle seçmemm gerekiyormş..quote:
Orijinalden alıntı: ONY86
kırıp atacaksan bana hurda olarak gönderebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 11 Mart 2019; 19:48:16 > -
Bu cihazın aynısı bende var satıyorum. Ayrıca sen drıver ile sorun yaşıyorsun başka drıver ile canavar gibi çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazın aynısı bende var satıyorum. Ayrıca sen drıver ile sorun yaşıyorsun başka drıver ile canavar gibi çalışıyor demem o ki kendi drıver dandik muadili olan başka drıverları gayet mis çalışıyor
hangi driver o acaba öğrenebilir miyiz ? biz de görelim nasıl çaılştığını :) Zira ben de kendi driverını kullanmadığm için aygıtı BDA seçmeden kullanmak zorunda kaldım. BDA seçince hiç çalışmıyor bu farklı driver ile! Detaylı yazarsan biz de bilgilnmiş oluruz !quote:
Orijinalden alıntı: KRAMURAT
Bu cihazın aynısı bende var satıyorum. Ayrıca sen drıver ile sorun yaşıyorsun başka drıver ile canavar gibi çalışıyor demem o ki kendi drıver dandik muadili olan başka drıverları gayet mis çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 13 Mart 2019; 20:21:21 > -
-
-
S2. Hd uyumlu herhangi bir drıver arat senin işini görür ayrıca ben bda secip kullanıyordum. Dediğim gibi drıver la alakalı bir kaçını bulup denemelisin yoksa ürün cok net hd ve hd olmayan kanalları bulup izlettiriyorquote:
Orijinalden alıntı: eskikitap
hangi driver o acaba öğrenebilir miyiz ? biz de görelim nasıl çaılştığını :) Zira ben de kendi driverını kullanmadığm için aygıtı BDA seçmeden kullanmak zorunda kaldım. BDA seçince hiç çalışmıyor bu farklı driver ile! Detaylı yazarsan biz de bilgilnmiş oluruz !
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAMURAT -- 14 Mart 2019; 10:53:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yani türksattaki sinyal olup da görüntü alınamayan kanallar da izlenebiliyor mu bahsettiğin bu driver ile ? Show HD Fox HD falan ? bi de bu driver ı nerden bulcam ne diye aratma yapayım ? baktım da bulamadım.quote:
S2. Hd uyumlu herhangi bir drıver arat senin işini görür ayrıca ben bda secip kullanıyordum. Dediğim gibi drıver la alakalı bir kaçını bulup denemelisin yoksa ürün cok net hd ve hd olmayan kanalları bulup izlettiriyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 14 Mart 2019; 12:41:34 > -
Bunu denesem olur mu mesela ? Bu da Win8'e kadar yazıyor ama ya.
...softpediaDownload TeVii S662 DVB-S2 USB Box Driver 5.1.8.5 for Windows XP, Windows Vista, Windows XP 64 bit, Windows Vista 64 bit, Windows 7, Windows 7 64 bit, Windows 8, Windows 8 64 bit, Windows 8.1, Windows 8.1 64 bithttps://drivers.softpedia.com/get/TV-Tuner-Co/Others/TeVii-S662-DVB-S2-USB-Box-Driver-5185.shtml
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 14 Mart 2019; 12:52:31 >
-
Burada da bi şeyler var mesela ? ama hangisi hiç anlamdım ?
...
-
burada da bişeyler var ama hangisi anlamadım :
...https://www.geniatech.com/download/
...www.tbsdtv.comTBS Download Center-Update the Latest Window & Linux Driverhttps://www.tbsdtv.com/download/index.html?path=4&id=81
...www.tbsdtv.comTBS Download Center-Update the Latest Window & Linux Driverhttps://www.tbsdtv.com/download/index.html?path=4&id=82
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 15 Mart 2019; 3:8:35 >
-
Hocam siz nette bulduğunuz uygun drıverları bulup kurun olmadı ürünü kutudan cıkarıp ben yapar size gösteririmquote:
Orijinalden alıntı: eskikitap
Yani türksattaki sinyal olup da görüntü alınamayan kanallar da izlenebiliyor mu bahsettiğin bu driver ile ? Show HD Fox HD falan ? bi de bu driver ı nerden bulcam ne diye aratma yapayım ? baktım da bulamadım.
Alıntıları Göster
uygun olanın hangisi olduğu bilsem kurucam da..quote:
Hocam siz nette bulduğunuz uygun drıverları bulup kurun olmadı ürünü kutudan cıkarıp ben yapar size gösteririm
Alıntıları Göster -
şu an kurulu driver kendi driver'ı değil mesela.. Ve nedense program ekle kaldır denetim masası bölümünde görünmüyor..kaldırıp başka bi driver kurmak için varolanı nasıl kaldırıyoruz ? görünmüyor çünkü yüklü driver ? -
3 tane driver denedim olmadı.quote:
Hocam siz nette bulduğunuz uygun drıverları bulup kurun olmadı ürünü kutudan cıkarıp ben yapar size gösteririm
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iptv smarters pro ücretsiz url
- samsung tv iptv smarters pro kurulumu
- iptv kanallar açılmıyor
- set iptv
- xtream iptv
- trt 1 frekans
- digitürk kimin
- türksat frekans
- tod açılımı
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X