Şimdi Ara

Dark iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus Lightning 1m Şarj ve Data Kablosu 3,02TL Kargo Ücretsiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
6.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

1 tane alsam sonradan pişman olur muyum?

Bir döner parası, bence olursun.
  • 14 gün içinde iade hakkımız var zaten ben 3 liralık olandan 3 adet sipariş ettim arabada usb girişli şarjım var onda kullanmak için denerim olmazsa iade ederim. Teşekkürler haber veren arkadaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet aldim ipad air için haber veren arkadasa teşekkürler

• 1 tane 3 tl dark 1 tanede 6tl orjinal yazandan aldım. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 3 lira olduğunu duyunca ihtiyacım yokken 3 tane aldım

• 4 tane aldım inşallah tek kullanımlık olmaz eyvallah.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dark iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus Lightning 1m Şarj ve Data Kablosu 3,02TL Kargo Ücretsiz

• Bende aldım 2 tane teşekkürler. orjinal kablomun ucu soyulmuştu garantiye götürmeye üşenmiştim.bu çok iyi oldu

• 6s/6s plus kullananlar bu kabloyla data transferi yapabildi mi alan biri söylerse sevinirim. ben 2 tane aldım itunes bağlantısı yapılamıyor ve pcden foto vs de atılamıyor.. orjinal kablo canavar gibi çalışıyor bu arada.
  • 2 adette ben aldım telefon LG G3

Salatalık bile çıksa bu fiyata kargosuz iyidir.

Not: 5S var hanımda ona aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

Orijinalden alıntı: berke.han

Arkadaş burada orjinali aynı mağazada 7 lira diyor ? Orjinal midir gerçekten acaba ?

http://www.hepsiburada.com/apple-apple-iphone-se-5-5s-5c-6-6s-plus-sarj-kablosu-1mt-p-TELKILMELELGH01?magaza=EnUcuzBurada

dün aldıklarımı iptal edip bu linkten aldım bilkom güvencesi demiş bişey olursa atarız kafalarına

Orijinal kabloları çok kötü. Her iki uçtanda soyulmalar başlıyor bir yıl geçmeden. Bu şekilde 7-8 orijinal kablo gördüm, orijinal alana kadar aliexpress ten örgü şeklinde olanlar var. Kalitelileri 3-4 dolar civarında. 15-20 gün sürüyor ama dayanıklı.

• 1 adet sipariş verdim bakalım kullanılır bisey çıkar umarım

• mfi lisans ücreti kablolar için 4 dolar, varın siz hesaplayın durumu. ben 19.90 a ttec mfi lightning kablo aldım, aylardır sorunsuz. üç beş sürekli bunlara harcayacağınıza, gidin 20 tl ye alın kurtulun
  • 6 TL lik olan mfi uyumlu mu alalım mı yedekte durması için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tl liği veya 6tl olan orjinal yazanı kullanan sarj denemesi yapan varmı ? Orjinalle ne kadar yakın , ne kadar sağlıklı ?

• Hepsiburada diğer satıcılar konusunda çok yetersiz kalıyor. Adam çakma kabloyu göz göre göre bilmeyenlere orjinal diye yutturuyor, sen napıyorsun kardeş, benim prestijimin içine ettin diyen yetkili yok.
  • Cyber adinda cakma bir kablo cikti icinden , kargoda ne irsaliye var ne fatura bildiginiz adam carpiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslansınız kaptım 3 tane. hanıma aşırı lazımdı. 1 arabaya 1 eve 1 işe. Teşekkürler
  • Geçen 20 liraya bir Turkcell bayisinden Ttaf kablo aldım, garanti belgesi imzalandı, fişini de aldım. Sözde arıza olunca direkt değişim yapılıyormuş.

Önceki gün 3 lira olanlardan 5 tane almıştım.

Şimdi 7 lira olandan 2 tane daha aldım.

Siparişlerim gelsin bakalım eğer ikisinden biri çöp çıkarsa direkt iade ederim.
  • Benim kargo şu an geldi.Ama markası dark değil.Cyber an-8520 diye bir marka,
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

Benim kargo şu an geldi.Ama markası dark değil.Cyber an-8520 diye bir marka,

benim de kargo geldi. kargocu ile birlikte açtık kargoyu. dark yerine cyber marka çıktı anında iade ettim. bakalım ne olacak..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.