Şimdi Ara

Dark iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus Lightning 1m Şarj ve Data Kablosu 3,02TL Kargo Ücretsiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
6.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 TL'likten 3 tane almıştım. İphone 5s'i ve iphoen 6'yı şarj ediyor. Şarj girişi biraz zorluyor ama çok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 27 Eylül 2016; 12:02:27 >
  • Haber veren arkadaştan allah razı olsun, 10 tane aldım iş yerinde herkes ayrıca dua etti ...
  • Arkadaşlar 3 tllik kablo ios 10da çalıştırıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Ben 3 TL'likten 3 tane almıştım. İphone 5s'i ve iphoen 6'yı şarj ediyor. Şarj girişi biraz zorluyor ama çok değil.

Kalin mi geliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geleli 1 dakika oluyor gelen ürün bu arkadaşlar

http://i.hizliresim.com/88Lqy1.jpg

http://i.hizliresim.com/vZNkBr.jpg

iyi gözüküyor fakat nasıl hızlı şarj eder etmez mi bilemem şu an ihtiyacım yok yedek olarak aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catv4 -- 27 Eylül 2016; 12:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Ben 3 TL'likten 3 tane almıştım. İphone 5s'i ve iphoen 6'yı şarj ediyor. Şarj girişi biraz zorluyor ama çok değil.

Kalin mi geliyor?

Normal kalınlıkta. Ancak kalitesi aynı değil maalesef...
  • Şu an yorumlara bakınca keşke sölemeseymişim diyorum.cyber marka çıkınca iade mi edeyim ? Kullanayım mı ? Dark tan farkı ne olcak ki zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Şu an yorumlara bakınca keşke sölemeseymişim diyorum.cyber marka çıkınca iade mi edeyim ? Kullanayım mı ? Dark tan farkı ne olcak ki zaten.

Ben de bunu merak ediyorum.

• Bana da cyber geldi deneyimleyen yazabilir mi ios10 için sıkıntı var mı

• Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Ben uğraşmak istemedim.Ofisteki Arkadaşlara verdim,birinide kendime ayırdım
  • Demek ki bizimki de cyber gelecek :) iphone 5c de kullanacak babam.

Deneyenlerden yorum bekliyorum. Gelince alalım mi iade mi edelim.

• Ben yedek olarak tutucağım arkadaşlar 3 liraya kargo ücretsiz bulamazsınız. Orjinaldan ince fakat şarj etme durumu orjinalle hemen hemen aynı durumda. %75 orjinal ile aynı diyebilirim. Tavsiye ederim tereddütte kalanlara dark olsaydı daha iyiydi ama yapıcak birşey yok altı üstü 3 TL

Edit : İos 10 için sıkıntı yok 5S kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catv4 -- 27 Eylül 2016; 14:33:56 >
  • banada sabah saat 11 de geldi. bir tane darktan bir tane orjinal denenden aldım. ikisinide az önce iade aettim. orjinal kutulu yazıyor açıklamada bir poşet içerisinde geldi orjinal dedikleri. ikiside orijinale göre ince ve kalitesizdi. şarj girişi çok zorladı. hem ipad air 2 de hem 6 plus ta denedim. telefonun şarj girişinin bozulucağından korktum açıkçası. çok zor giriyor ve çok zor çıkıyor. kabloloya asılmanız gerekiyor. Zaten telefona giriş kısmı iki üç kez takıp çıkarmamdan sonra soyulmaya başladı ve bi daha denemedim. Kullanmaya devam etseniz bile çıkarırken o asılmalar kabloyu zamanla deformasyona uğratıcaktır. Hiç kimseye önermiyorum.Cyber de de orijinal dediklerindede ne garanti ne başka bir şey.Bence kesinlikle değmez.
  • İlk sayfaya bakarak 2 adet siparişi geçtim.

2. sayfaya geçtim ve iptal ettim...
  • Yani yorumları okuyorum sanki kafasına göre gönderiyorlar gibime geldi.heralde işportacı hepsiburada hesabı açmış,ya da kargocunun biri gönderip duruyor elindeki malı.

• 2 gün önce telefoncudan 10 tl ye almıştım gününde bozuldu. 30 ₺ orjinalini aldım görseydim bundan alırdım

• 2 kablo da ben aldım, haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

• Konuda orjinal bilkom garantli kabloyu alan var mı? fiyat 6.98
    http://www.hepsiburada.com/apple-apple-iphone-se-5-5s-5c-6-6s-plus-sarj-kablosu-1mt-p-TELKILMELELGH01?magaza=EnUcuzBurada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane 3.02 likden almistim iptal edemedm kargoya verilmis. napayim sizce acmadan geri mi gondereyim, kullananlar ne diyo?

• İhtiyacım olmadığı halde 3 tane aldım.

Arabaya, ofise falan koyarım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.