Şimdi Ara

Dark iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus Lightning 1m Şarj ve Data Kablosu 3,02TL Kargo Ücretsiz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
6.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldım bugün kargodan şarj ettim telefonu orjinal ile fark yok 3 lira neye vermiyoruz ki alın kullanın gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.cyber.com.tr/cyber-an-8520-iphone-kablo-560

adamların internet sitesi bile var. 3tl ye kargo dahil bu kabloyu almak hayal.sonucta adam işporta da olsa bir dış kutu yapmış :) bence kaçmaz. Sonuçta orjinal kablo olmadığını bilerek işporta oldugunu bilerek alıyoruz. İşporta kabloların riskini bilerek aldıktan sonra problem yok. Benim açımdan sarj etsin yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilan -- 27 Eylül 2016; 20:08:29 >
  • kargo ücreti çıkıyor.
  • arkadaşım adam orijinal kutulu diye satıyor 6 98 e orijinalle yakından uzaktan alakası yok .Cyber denende orijinal denende dandik. telefona takması ayrı zorluyo çıkarması ayrı.Ben iki üç kere asılıp çıkardım giriş yeri soyulmaya başladı kablonun. Şarj eder etmesinede ya telefonu alırsın eline yada şarj girişini bozarsın en sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batallapablo -- 27 Eylül 2016; 20:46:19 >
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Kullan hocam, pişman olmazsın.

• Kablo ios10 ile çalışıyor, kargo dahil 3TL, orjinal kabloya göre kalitesiz olduğu söyleniyor. Apple'ın orjinal kablosu ile kargo dahil 3TL olan kablonun aynı kalitede olması mümkün mü? Bu nasıl bir beklentidir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 27 Eylül 2016; 20:47:26 >
  • Kablo görüntü olarak çok iyi ama ucu kalın olduğu için zor giriyor. İade mi etsek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yollayacam geri kargo odesin satici hemde puani duser. Yalan yere sahte satiyor dark diye

• Valla iki adet siparis verdik bi tanesi super digeri sadece prizden tanidi usb baglanti ile sarz baglanti malesef olmuyor sadece prizde kullanicaz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

Ben yollayacam geri kargo odesin satici hemde puani duser. Yalan yere sahte satiyor dark diye

İade nasıl yapılıyor? Satıcıya bildirmek gereklimi yoksa kargoyu geldiği yere göndermek yeterli mi?

• quote:

Ben yollayacam geri kargo odesin satici hemde puani duser. Yalan yere sahte satiyor dark diye

dark ne ki sahtesi olsun mp3 çalarlar ilk çıktıtğnda arkadaş sony almış, gittim doğubanka aynısını buldum, ama markası farklı, usta sony yok mu dedim, adam cart diye üstündeki bantı söktü, sony bantı taktı. bunların marka da o hesap
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    hepsiburada sipariş sayfasından iadeye girin ordan yapılıyor.
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    kullananlar memnunmuş dark ı. bu çok dandik hocam yorumlara bakarak aldık sonuçta. bu telefona uymuyor. 2 adet almıştım. 6 tl önemli değil ama satıcıda açık göz çıktı :)
  • Dün sabah 2 adet sipariş verdim, bugün kutularının içinde ulaştı.

iPhone 6, ios 8 sürümünü kullanıyorum, bilgisayara taktığımda DATA iletişimi sağladı ve bilgisayardaki USBden şarj etti,sorunsuz görünüyor. Çalışıp çalışmadığını merak eden arkadaşlar için açıklama yazayım dedim. ios 10 için birşey söyleyemem.

Bu fiyata gayet iyi, fiyat performans ürünü. Herkese iyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fezabey

Dün sabah 2 adet sipariş verdim, bugün kutularının içinde ulaştı.

iPhone 6, ios 8 sürümünü kullanıyorum, bilgisayara taktığımda DATA iletişimi sağladı ve bilgisayardaki USBden şarj etti,sorunsuz görünüyor. Çalışıp çalışmadığını merak eden arkadaşlar için açıklama yazayım dedim. ios 10 için birşey söyleyemem.

Bu fiyata gayet iyi, fiyat performans ürünü. Herkese iyi forumlar dilerim.

Hocam telefona zor girmiyor mu ucu?

• Kaptım 3 tane ios 10 sıkıntısız çalışıyor. Şuan cevap yazdığım telefonu bu kablo ile şarj ediyorum

• fezabey kullanıcısına yanıt
    bu ucuz kablolar 7-10 gün çalışıyor zaten. aliexpress, n11 vs den çok aldım, şimdi çocuk ip atlıyor, iyi ki uzun almışım inanmayan olursa çekmecelerden toplar resmini koyarım, örgülüsü, altın uçlusu vs, hep max 10 günde cortladı
  • quote:

hepsiburada sipariş sayfasından iadeye girin ordan yapılıyor.

Teşekkür ederim. Siz iade etcek misiniz?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Orhinal kablosu gibi değil,biraz zor giriyor

• agtr A kullanıcısına yanıt
    3 TLye satılan bi üründen çok kalite beklentim yok açıkçası, acil durumlarda şarj etmek için aldım,söylediklerinizde haklısınız,eminim kısa zaman sonra elden çıkacaktır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.