Şimdi Ara

Dark iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus Lightning 1m Şarj ve Data Kablosu 3,02TL Kargo Ücretsiz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
6.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dark dediler cyber marka kablo gelsi nasıl iş anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • san_jose kullanıcısına yanıt
    Şahsen kalite beklemeyerek , yedek durması için aldım fakat ürün ÇALIŞMIYOR Nasıl bir yorum yapmalıyız sizce

• Arkadaşlar müsteri hizmetlerine sorun kısmından şikayetinizi yazın
    Ben yazdım dark marka yerine cyber marka yolluyorlar

• @
    Quaresma_28

Ben kablonun kalitesi, verilen para ve beklenti ile yorum yaptım, alışverişinde bir sıkıntı varsa muhattabın ben değilim. satıcıda ben değilim, arızalı çıktıysa iade eder ya da değişim talep edersin, bunu algılayabilmek için einstein olmaya gerek yok.

@
    batallapablo

anlatamadın çünkü sapla samanlı karıştırıyorsun, ben 3 liralık üründen bahsediyorum. diğer 7 liralık ürünle yada başka ürünle ilgili bi yorumum yok. dolayısıyla o bambaşka bir olay. umarım idrak edebilmişsindir.Adamın diğer yaptıkları sattıkları hakkında bilgim yok, adamı savunduğum yok, zaten senin anlattığın olayda adamın savunulacak bi tarafı da yok.

Ben satıcıyı ya da ürünlerini savunmuyorum. ne kadar köfte o kadar ekmek diyorum. ürün dandik mi evet, kalitesi kötü mü evet. ama acil durumlarda şarj ediyo mu evet. yukarda dediğim gibi 2 ürün aldım biri hem veri aktarımı yapıp şarj ediyo,diğeri sadece şarj ediyo.(cihaz 6s).

Zaten 3 lira verip sürekli kullabileceğin,orjinal kablo kalitesinde ürün beklemek yanlış. cihaza 2000-3000 verip 3 tl lik kablo alırken bu risklerin olduğunu bilmen onları göze alman lazım zaten.

• Merhaba arkadaşlar, 2 adet almıştım ama yazılanlara bakarak ürünü iade ediyorum. Sitede farklı yazıp, geldiği zaman farklı ürün çıkması hiç hoş değil!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen üründe fatura çıkmadı, zaten dark ürünü değil, diğer arkadaşlarında yazdığı gibi şarj giriş yeri kalın ve telefonu zorluyor muhtemelen telefona ciddi zarar verecek, şarjıda yarıda kesmesi cabası.. işporta ürünler daha kalitelidir muhtemelen..
  • Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Direk iptal et
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Hocam dün geldi ürünler 3 adet kablo aldım şeffaf bir poşet içine koymuşlar o şekil geldi.

Kabloları denedim üçünde de şarj ediyor sorun yok ama şarj yerine biraz zor giriyor orijinal ürünle aynı değil. Baya da kalitesiz bir malzemeden imal edilmiş direk eline aldığında anlaşılıyor 9tl verdim ama şimdi gaza gelip keşke almasaydım hemen diyorum.

Neyse yapacak bişey yok yedek dursun kenarda orijinal kabloya bişey olursa acil durumlarda belki kullanırım..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.