Şimdi Ara

Dark iPhone 5/5c/5s/6/6 Plus Lightning 1m Şarj ve Data Kablosu 3,02TL Kargo Ücretsiz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
6.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yorumların hepsini okuyup tekrar her iki kabloyu da bilgisayarlarda denedim. Çoğu arkadaşımızın belirttiği gibi kablolar canı isterse çalışıyor, data iletişimini yarıda kesiyor,sadece şarj etmek için belki kullanılabilir, o da ne kadar sağlıklı şarj eder bilmiyorum.

İlk yorumu olumlu yazdım ama aslında olumsuz yazmak daha doğru, yanıltıcı olmak istemem, ilk yorumum için kusura bakmayın. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi de "Bu aksesuar desteklenmiyor olabilir." Uyarısı çıktı

Konuyu okuyup almayı düşünen arkadaşlar, naçizane tavsiyem ALMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: fezabey

3 TLye satılan bi üründen çok kalite beklentim yok açıkçası, acil durumlarda şarj etmek için aldım,söylediklerinizde haklısınız,eminim kısa zaman sonra elden çıkacaktır.

15 dakika oldukça kısa bir süre gerçekten geri gönderin gitsin, çöpe atmayın paranızı, adam gibi mal getirsinler, memleket çöplük olacak yoksa
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız.

İlk denemede kablolardan biri sorunsuz çalıştı, buradaki yorumları okuduktan sonra iyice denemeye karar verdim, sonuç hüsran, 15 dakika bile dayanmadı.

• benim kablo daha gelmedi ama muhtemelen aynısından gelecek yarın kargodan geldiği gibi direk iade yapacağım. kargo vs zarar etsinler insanlara saygılı olmayı öğrensinler.. sizlerde nacizane önerm 3 tl diye düşünmeyin paranızı onlara bırakmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    evet hocam
  • Ihtiyacim var ama ev cop dolsun istemiyorum.

Kargocu getirince geri gotur diyecegim bu sekilde de iade oluyomus

• İlginç bir durum.

3TL veriyorsunuz, orijinal kablo mu bekliyorsunuz? Şirketten satın alıp sonra da iade ederek zarara uğratmaya çalışıyorsunuz.

satıcı ile hiç alakam yok, 2 tane kablo aldım, çalışıyor bir sorunu yok, ancak sizin yaptığınıza söyleyecek bir şey de bulamıyorum...
  • Sipariş ettiğim kablolar geldi. Orjinal apple adaptörü yok , cakma bir adaptor var. Kabloları ona takarak denedim calismadilar. Htc nin adaptorune taktım çalıştılar iphone 5c de ..

Bana gelen kablolar da marka vs hiç bir sey yok. Şeffaf cirt cirtli posetin içinde 3 tane olarak geldi .

İade etsem mi diye düşünüyorum ama , kredi kartının puanı ile almıştım. Karar veremedim.

• Bana şu anda kargo geliyor yolda yani kablolar sorun çıkarsa bile iade etmeyi düşünmüyorum.3 lira için değmez uğraşmaya

• 2adet şu an elime ulaştı herhangi kutulu cyber marka olarak.iphone 5c için almıştım 3tl için çokta kötü değil.ama sürekli sarj edersem bununla pilin ömrü azalır mı veya pil patlar mı bilemem :) aldıktan sonra burdaki yorumladan çok etkilendim de bence o kadar da kötü değil.telefoncuya gitseniz en az 10lira kitleyecek size bu ürünü.gayet makul.

• arkadaş 3 liralık üründen kalite bekleyenleri anlamıyorum, sadece kargo ücreti bile 3 tl olamaz normalde.

2 adet sipariş ettim;
    birisinde veri aktarımı ve şarjda sıkıntı yok. diğeri veri aktarımı olmuyor, şarjda sıkıntı yok.

zaten acil durumlarda şarj için kullanırım, çantada arabada yedekte bulunsun diye aldım. amacına göre fazlasıyla iş görecekler.
  • 6s için kullanan var mı arkadaşlar deneyen? Acil durumlar için bi kaç tane alınabilir eğer şarj ediyorsa

• satıcısı hepsiburada olmayan satıcıların hepsi dark markası dışında farklı bir ürün satıyo

dark markası olarak satıcısı hepsiburada olarak aldım 6s telefonda data aktarımı felan itunes herşeyi yapıyorum sıfır hata
  • 5s i sarj etmek icin aldim umarim telefon elimde kalmaz

• Iphone ekranının çıt çıt yapmasını sağladı gerçekten çok sinir oldum kalın olduğu için dokunmatik ekranı resmen bozdu ufak butonlara zor basılıyor.cihazınıza takarken bir kere düşünün derim.ekrana bastırmam gerekiyor ekranın oturması için..

• san_jose kullanıcısına yanıt
    aslında kimsenin kalite beklediği yok gördüğüm kadarıyla, ama 2500 tl lik telefona takılacak bir ürün değil, üstteki mesajı okuıyunuz
  • Bende aldım kızdığım nokta 3 lira değil insanların kandırılması

• 3 lira kablodan ne bekliyosunuz diyen arkadaş,, adam 7 liraya üstüne basa basa kutulu apple ürünü diye satıyor gelen ürün poşet içerisinde dandik bir şey .. anlatabildim mi ??
  • Valla bende burdaki yorumları görünce aldım 3 adet kablo annemin iPad ve benim iPhone için sipariş geçtim.

Ama şimdi olumsuz yorumlar da yapıldığını görünce içime bi kurt düştü pişman da oldum gibi ne yapsam bilemedim?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.