Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bekliyorum inşallah yakın zamanda çıkar!
  • Şafak 3
  • aylardır bu oyunu bekliyorum çıksada zevkten 4 köşe olsam artık
  • ya bu oyunun grafikleri painkilleri andırıyor bu araad çıktımı oyun
  • daha çıkmadı ama grafikler painkillerdan bin kat güzel
  • oyun çıktı 7,06 GB
  • Hmm oyun 2 DVD demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

oyun çıktı 7,06 GB

Yuhh ya indircektim yazık oldu
  • Multi-DVD almak lazım bunu yazmak için..full kapasite ile download yapsam 1 günde anca inecek oyun yaaw
  • bugün itibariyle cdcilerde yok epey yere sordum. zaten indirmeye kalksak da inmez. bi kaç günden gelir herhalde

• Vampire : Bloodlines bile RPG olarak geçerken bu oyun nasıl FPS oluyor?

Karakter gelişimi + NPC sistemi varsa doğrudan RPG'dir.

vampire the masquarade : bloodlines gelmiş geçmiş en iyi rpg lerden birisidir
  • Bu oyunu bulmam lazım offf! Bimeks'e D&R'e falan gelmemiş daha kafayı yiycem orjinal oyunun fiyatını bilen var mı hacım ?! Demosunu oynadım demosu bile 2.5 GB civarındaydı ama nedense çook kısaydı harbiden çok harika bir oyun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 26 Ekim 2006; 0:07:29 >
  • Kardeşim daha orjinali yeni çıktı TR ye nasıl gelsin hemen en az 2 hafta bekleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Ekim 2006; 10:24:58 >
  • walla bizim oralara cok gec geliyor oyunlar.bunda en az 3 hafta sonra alabilirsem alırım tabii o sürede bilgisayar yasağı gelmezse....bi de bilgisayar kafayı tırlatmazsa.Of of.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 26 Ekim 2006; 12:02:43 >
  • tmm saol
  • Akşama bi sorayım benim Cd'ciye ^^ O herife nedense herşey günü gününe geliyor şaşıyorum ^^
  • Bizim burda anında çıkar.Güzel oyunmuş.might&magic in en başarılı oyunu olabilir.
  • Adama 2DVD deyince Cd'leri aldığı adam "almaz o oyunu ya 2DVD çok pahalı diye" almıyomuş 50 milyon olsa gene alırım o oyunu be :D Orj. alcam zaten hele bi gelsin Tr'ye (:
  • Steam üzerinden alın arkadaslar oyunu yüklesin steam
  • indi kurdum oynadım. oyun tam bir başyapıt diyeyim size. ubisoft gene kalitesini belli etti demonun .exe si full oyunu açıyor böyle bir olay var. oyunun yapımcısı kendi elleriyle fixed .exe yapmış ellerine sağlık

oyunun ilk prologue kısmını (tutorial de denilebilir) geçtikten sonraki daha ilk bölüme müthiş bir aksiyonla başlıyorsunuz. bir troll yada ogre türü bir yaratık şehre saldırıyor ortalığı yıkıyor vs. onu öldürüyoruz. aksiyon hiç durmuyor oyunda. çook değişik taktikler uygulayabiliyoruz. düşmanı öldürürken çevredeki herrşeyden yararlanabiliyoruz. örneğin bir platformun tahta ayaklarını kılıçla yada tekme atarak kırıp düşmanın altında kalmasını sağlıyoruz. yada duvarda çivili bir mekanizma oluyor tekme atarak düşmanı oraya zımbalıyoruz. yada tahta bi zeminde dövüşüyorsak onun altındaki tahtaları kırıp aşağı düşmesini sağlayabiliyoruz.

daha gelmedim ama bir sahne var videoda gördüğüm. lightning büyüsü olan bir mage karakter. su birikintilerinin olduğu bir mekanda trolle dövüşüyor. ellerini suya sokup elektrik verdi troll da suyla temas ettiği için... yanık kokusu çok sevdim bu taktikleri. oyunda bu tür yaratıcı şeyler var.

grafikler mükemmel ışık gölge kalitesi source motorunda bile kaliteli artık. herşeyin gölgesi var ve soft shadow kalitesinde.fizik mükemmel. senaryo oynanış yaratıklar skiller vs. herşeyi çok sağlam. kesinlikle kaçırmayın bu oyunu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.