Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu akşam indirdim ve kurdum.Benim külüstür direck 8 le en düşük bile kastı.Bide direck 8 le cıkan bir sorunda ara demoların gözükmemesi.Dikdörtgen cıkıyo yaaaa.Ama Rad video tool programıyla klasordeki videoları izleyebilirsiniz.Ama ses yok Sesi oyunda dinleyip.Sonra video izleyebiliyorsunuz.Am 9c de boyule bir sorun yok.4 bölüme geldim.Oyun kolay yapay zeka iyi sayırlır.Bazen burunlarının dibindeki adamı yani beni gormuyorlar.Oyun cok garip ama demo da buluna exe ile açılıyo.yada prot.stpo 1.0 da açtım ben.Ama atmosfer super.Hele catıların tepesinde kristali çalan canavarı kovalmaca sahnesi film gibi yahuuuuu.Amabu oyunun devamı gelecekk gibiii.Baklımm.Kalın sağlıcaklaaaaaa..........
  • Gamespot oyuna 6.7 vermiş fakat oyuncuların ortalaması 9.1 :)
  • gamespot'u salla sen diğer sitelerin verdiği notlara bak

http://www.gamespot.com/pc/action/darkmessiahofmightmagic/review.html?mode=web
  • Oyunun tüm site ortalaması 84 .sadece ihn düşük not vermiş .gaminformer falan 92.5 vermiş.diğerleri de 85-90 arası.

link :http://www.gamerankings.com/htmlpages2/929360.asp
  • bu oyun en az oblivion kadar yüksek puan almalı bana göre. senaryo, düşmanları etkisiz hale getirmek için geiştirilen taktikler vs. bunların hiçbiri yok diğer oyunlarda. çok güzel düşünülmüş ya. grafikler, oynanabilirlik, sesler.. valla helal olsun ubisofta gene yaptı yapacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAHİN YILMAZ -- 27 Ekim 2006; 15:37:19 >
  • Yanlız oyunu Ubisoft değil Arx Fatalis'i yapan ekip olan Arkane Studios yaptı
  • Ruslardan gelen en iyi oyun deniliyodu... Bir tane daha yapıyolardı Rus'lar adını unuttum ama Pinky onuda inclemişsin.. Neyse bu akşam tekrar bakıcam Cd'lere geldiyse alcam sora 200gblık Hdd'ye bi format direk kurup oynicem :D
  • çok güzel bi oyun görmüştüm bi yerlerde ordan biliyorum
  • Oyunu orjinal almak isteyen arkadaşlarwww.sendit.com dan alabilir. Posta ile beraber 20 Sterline mal oluyor, yani 55 YTL. Zaten iki DVD yi 20 milyona alacaksanız. Hiç olmazsa orjinal kutulu ve yapımcılarının birşeyler kazandığı bir oyun alırsınız. Daha önce sendit.com dan çok oyun aldım hepsi en geç 1 hafta içinde elime ulaştı. Bu oyunuda 2 gün önce postaladılar hafta içi elimde olur.
  • Arkadaslar bu oyun ıngılızce olmadan bır poha yaramaz dımı hıc ındırmım en ıyısı :D yanı kes bıc mantıgıyla gıtmıyor sanırım. degerlı bır vatandas acıklarsa sevınırım. :D
  • Arkadaşlar yeni indirdim 7.18gb 20 saatte indi :). Süper ötesiii bir oyun, single ve multiplayerı var. Ama multipalyer oynamak için Steam denen programı yüklemek lazım. hl2 motoru falan kullanmış dşyolar gerçektende grafikler hl2 tarzı bişi nasıl anladın dersen bende bilmiyom onu anımsatyıo, ayrıca menülerde hl2 menüsü gibi kutucuklardan yapmışlar. Oyununun linkini sizle paylaşmak isterim ama modlar buna izin vermicekler :( Bu kadar yeter oyuna geri dönmek istiyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRhero

Oyunu orjinal almak isteyen arkadaşlarwww.sendit.com dan alabilir. Posta ile beraber 20 Sterline mal oluyor, yani 55 YTL. Zaten iki DVD yi 20 milyona alacaksanız. Hiç olmazsa orjinal kutulu ve yapımcılarının birşeyler kazandığı bir oyun alırsınız. Daha önce sendit.com dan çok oyun aldım hepsi en geç 1 hafta içinde elime ulaştı. Bu oyunuda 2 gün önce postaladılar hafta içi elimde olur.

Haklısın aslında... Ama bi kaç şey sorcam ne yazık ki (: Kredi Kartı şartmı veya teslimat sırasında elden yapılabilinirmi ücret? Bunun cvbını alırsam işime yarıyacak sağol...

• quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Orjinalden alıntı: MRhero

Oyunu orjinal almak isteyen arkadaşlarwww.sendit.com dan alabilir. Posta ile beraber 20 Sterline mal oluyor, yani 55 YTL. Zaten iki DVD yi 20 milyona alacaksanız. Hiç olmazsa orjinal kutulu ve yapımcılarının birşeyler kazandığı bir oyun alırsınız. Daha önce sendit.com dan çok oyun aldım hepsi en geç 1 hafta içinde elime ulaştı. Bu oyunuda 2 gün önce postaladılar hafta içi elimde olur.

Haklısın aslında... Ama bi kaç şey sorcam ne yazık ki (: Kredi Kartı şartmı veya teslimat sırasında elden yapılabilinirmi ücret? Bunun cvbını alırsam işime yarıyacak sağol...

Ödemeyi sadece kredi kartıyla yapabilirsin. Kapıda ödeme gibi bir seçenek söz konusu değil.

• oyun çok güzel oynamaya deger.ama 7gb kurulumu çok uzun sürdü bende.birde source kullanıldıgına bakmayın hl2 den çok daha kazıyor
  • indi kurdum oynadım. oyun tam bir başyapıt diyeyim size. ubisoft gene kalitesini belli etti demonun .exe si full oyunu açıyor böyle bir olay var. oyunun yapımcısı kendi elleriyle fixed .exe yapmış ellerine sağlık

oyunun ilk prologue kısmını (tutorial de denilebilir) geçtikten sonraki daha ilk bölüme müthiş bir aksiyonla başlıyorsunuz. bir troll yada ogre türü bir yaratık şehre saldırıyor ortalığı yıkıyor vs. onu öldürüyoruz. aksiyon hiç durmuyor oyunda. çook değişik taktikler uygulayabiliyoruz. düşmanı öldürürken çevredeki herrşeyden yararlanabiliyoruz. örneğin bir platformun tahta ayaklarını kılıçla yada tekme atarak kırıp düşmanın altında kalmasını sağlıyoruz. yada duvarda çivili bir mekanizma oluyor tekme atarak düşmanı oraya zımbalıyoruz. yada tahta bi zeminde dövüşüyorsak onun altındaki tahtaları kırıp aşağı düşmesini sağlayabiliyoruz.

daha gelmedim ama bir sahne var videoda gördüğüm. lightning büyüsü olan bir mage karakter. su birikintilerinin olduğu bir mekanda trolle dövüşüyor. ellerini suya sokup elektrik verdi troll da suyla temas ettiği için... yanık kokusu çok sevdim bu taktikleri. oyunda bu tür yaratıcı şeyler var.

grafikler mükemmel ışık gölge kalitesi source motorunda bile kaliteli artık. herşeyin gölgesi var ve soft shadow kalitesinde.fizik mükemmel. senaryo oynanış yaratıklar skiller vs. herşeyi çok sağlam. kesinlikle kaçırmayın bu oyunu.

birde ss koyayım başka ss almadım uğraşamıcam

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

• Oyun hakkında fikir edinmek için çok güzel bir video. Oynamamış olanlar izlesin.
    http://video.google.com/videoplay?docid=545562195112269032&q=dark+messiah
  • @TµGy kardeş güzel anlatmışsın sevmeyen adama bile oynattırırsın

İnşallah yakın zamanda bizim elimizede geçerde şu oyunun tadına bakarız video izlemekten bıkmıştım!
  •  Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

yav oyunun bende insan sesleri kesildi dahada çıkmıyor ne yapacam şimdi.sadece yazılar yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 29 Ekim 2006; 2:51:56 >
  • Süper oyun gerçekden bende bugün başladım oynamaya
  • Dark Messiah Of Might And Magic-DETONATiON " farkı ne arkadaşlar boyutu 3,72 gb.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.