Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozkulse

Dark Messiah Of Might And Magic-DETONATiON " farkı ne arkadaşlar boyutu 3,72 gb.

Bu versiyon Steam Rip. Diğeri .iso
  • sadece ingilizce dili varmış ve biraz steam ripliymiş.ama çalışıyormuş
  • Daha çok SS lütfeeen. Oynayamıyoz bari SSlerle avunalım ya. Buralara daha gelmedi maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 29 Ekim 2006; 23:44:38 >
  • Ben böyle oyun görmedim.Benim oyun şevkimi bitirdi loading ekranı yarım saat sürüyo,oyunu 3 bilemedin 4 fps ile oyunuyorum

Oyuna girsem bile bir adım atana kadar 15 dakika geçiyo.Steam oyunlarının hepsi böyle takılma yapıyo şunu doğru düzgün çıkartsaydınız ne olurdu steam neymiş kardeşim
  • ekran kartın iyi ama bu oyun çok ram yer source olduguna bakma. ona göre textureyi düşür normalde bu kadar kasmaması lazım ben de 1 gb var textureyi mediumda oynuyom higdda takılıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Ben böyle oyun görmedim.Benim oyun şevkimi bitirdi loading ekranı yarım saat sürüyo,oyunu 3 bilemedin 4 fps ile oyunuyorum

Oyuna girsem bile bir adım atana kadar 15 dakika geçiyo.Steam oyunlarının hepsi böyle takılma yapıyo şunu doğru düzgün çıkartsaydınız ne olurdu steam neymiş kardeşim

bu arada oyun süper oblivionu katlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 31 Ekim 2006; 1:16:40 >

• source grafikleri ve oynanış mükemmel olmuş yılın hitlerinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

ekran kartın iyi ama bu oyun çok ram yer source olduguna bakma. ona göre textureyi düşür normalde bu kadar kasmaması lazım ben de 1 gb var textureyi mediumda oynuyom higdda takılıyor
    quote:

Ben böyle oyun görmedim.Benim oyun şevkimi bitirdi loading ekranı yarım saat sürüyo,oyunu 3 bilemedin 4 fps ile oyunuyorum

Doğruda kardeş loading ekranı 15 dakika sürüyo el insaf yani bukadarda olmaz.Acaba oyundamı sorun var anlamdım direk rarları açıp çıkartıyosun sizdede öylemi?

• evet direk rardan çıkarıyoz.bak ayarları en düşüğe al sonra yavaş yavaş yükselt.bak nerde gariplik var
    quote:

quote:

ekran kartın iyi ama bu oyun çok ram yer source olduguna bakma. ona göre textureyi düşür normalde bu kadar kasmaması lazım ben de 1 gb var textureyi mediumda oynuyom higdda takılıyor
    quote:

Doğruda kardeş loading ekranı 15 dakika sürüyo el insaf yani bukadarda olmaz.Acaba oyundamı sorun var anlamdım direk rarları açıp çıkartıyosun sizdede öylemi?

• quote:

evet direk rardan çıkarıyoz.bak ayarları en düşüğe al sonra yavaş yavaş yükselt.bak nerde gariplik var
    quote:

quote:

quote:

Denerim

• arkadaşlar konuşma sesi gelmiyor altyazı ok ama konuşrken sesi gelmiyor neden acaba ne yapmam gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanfc

arkadaşlar konuşma sesi gelmiyor altyazı ok ama konuşrken sesi gelmiyor neden acaba ne yapmam gerekli.

Aynı sorun bendede var...
  • şöyle fifa, nfs cart curt oyunlar hit oluyor. ama burada klasik bir oyun duruyor hepsini altüst edecek bir oyun, ve forumun çoğu tınlamıyor.

vallahi bravo ya.
  • bendede birara olmuştu sildim tekrar yükledim.tabiki savegame yi aldıktan sonra oyun buglı biraz idare edin
    son vuruşlar biriyor beni
    quote:

Orjinalden alıntı: furkanfc

arkadaşlar konuşma sesi gelmiyor altyazı ok ama konuşrken sesi gelmiyor neden acaba ne yapmam gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 1 Kasım 2006; 0:15:57 >
  • şöyle fifa, nfs cart curt oyunlar hit oluyor. ama burada klasik bir oyun duruyor hepsini altüst edecek bir oyun, ve forumun çoğu tınlamıyor.

vallahi bravo ya.

O tarz oyunlar herkesin anlayabileceği ve oynayabileceği türden fakat dark messiah herkesin sevebileceği ve oynayabileceği bir oyun değil,sebep bu olabilir.
  • bizde de ses yok maalesef konu$ma sesleri..

1 DVD'lik olandan aldik, sanirim steam rip'li.. pek icime sinmedi acikcasi.

ses olayini cozebilen varsa anlatirsa cok sevinirim , acaba sesleri fazla yer kaplamasin diye ripliyorlar mi diye du$unmedim degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin

bizde de ses yok maalesef konu$ma sesleri..

1 DVD'lik olandan aldik, sanirim steam rip'li.. pek icime sinmedi acikcasi.

ses olayini cozebilen varsa anlatirsa cok sevinirim , acaba sesleri fazla yer kaplamasin diye ripliyorlar mi diye du$unmedim degil.

Bendekide steam rip sesler çıkmıyo.Ayrıca sırf şu yükleme ekranları 15 dakika sürüyo diye oyunu sildim böyle bir oyunu silmek istemezdim ama zorunda kaldım yazık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 1 Kasım 2006; 1:59:05 >
  • DETONATION surumu sanirim bizimki emin degilim ki ; sadece dvd'nin icinde rar'li 5-6 dosya vardi onlari aciyorsun birde mm.exe'yi kopyaliyorsun oyuna giriyorsun.

canim sikildi cok fena.
  • alın size bir video o kadar güzel değil ama idare eder
    http://rapidŞhare.com/files/1489035/12.avi.html(5 mbcik)
    son videoda yaratıgı tuzaga düşüremedim.kaçacak delik aradım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 1 Kasım 2006; 2:27:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin

DETONATION surumu sanirim bizimki emin degilim ki ; sadece dvd'nin icinde rar'li 5-6 dosya vardi onlari aciyorsun birde mm.exe'yi kopyaliyorsun oyuna giriyorsun.

canim sikildi cok fena.

Aynen benimkide ondan sesler ve şu loading ekranının bekleme süresi beni çileden çıkardı beklediğim bir oyundu ama olmadı
  • Gözlerim yaşardı şerefsizim :( Makina dandik oyun hala gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.