Şimdi Ara

Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0 [TAMAMLANDI] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
30
Favori
47.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba r0ket,

Tahminen 1 ay içerisinde oyun 100% Türkçe olacaktır.

İyi oyunlar dileriz...
    Roket'e 1 ay dediğinize göre tamam inandım bende -)

Bu tür (özellikle TB oyunun mantığını çok iyi yansıtan ve bazı temel rpg mekaniklerini kullanan) oyunların yerelleşmesi oyun camiamızın gelişimi için son derece önemli. 100 TL gönderdim lakin EFT olduğu için muhtemelen sabah elinize ulaşmış olur. Ad soyad kısmını Çeviri Canavarı olarak girdim umarım sorun çıkmaz. Para elinize ulaşmazsa mutlaka özelden mesaj atın. Muhtemelen cevabı yine gece atacağım. -)

Emekleriniz için tekrardan teşekkürler.
  • Ellerinize, emeğinize sağlık. Turn-base olması yüzünden anca uzaktan bakışırız oyun ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba Dark Brotherhood,

Destekleriniz için çok teşekkür ederiz. Bizlere yaptığınız en ufak yardım bile bizler için çok değerli.Teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.
    Hocam daha önce size bağış geldi mi? Alıcı ismi olmadığı için giden eft iptal oluyor. Haberin olsun.

Sitenize banka hesaplarının alıcı ismini ekleyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Merhaba @undy1ng,

Desteğin için çok teşekkür ederiz. Türk oyuncu camiasında Rol Yapma Oyunlarının gelişmesi gerektiğini ve bunun için de yerelleştirmelerinin popülerleşmesi gerektiğine biz de katılıyoruz.

Desteğin ve yorumun için tekrardan teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Merhaba @Dark Brotherhood,

Uyarın için çok teşekkür ederiz. Gerekli düzenlemeleri sitemizde yaptık.

İyi oyunlar dileriz...

• Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0  [TAMAMLANDI]
    Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0  [TAMAMLANDI]

Hocam Ivır Zıvır Envanterinde Shift'e Basılı Tutup Eşyaların Kaç Gold'a Satılacağına Baktığımızda Böyle Bir Hatayla Karşılaştım.

Eğer Bu Şekilde Başka Hatalar Görürsem Yine Bildiririm hocam Kolay Gelsin

Bu Arada Hocam İsterseniz Başlığı Değiştirin Bazı Arkadaşlar Konuyu Görse Dahi Başlıkta Belirtilmediği İçin Yamayı Çıkmamış Zannediyor.

• ogulcangurleyen kullanıcısına yanıt
    Uyarın için teşekkür ederiz @ogulcangurleyen

2-3 güne yamaya bir güncelleme getirmeyi düşünüyoruz. Bu soruna da o zaman çözüm getireceğiz.

• yüzde yüz bitene kadar beklerim ben
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Hocam Bence Gerek yok Şu Ana Kadar Konuşan Dayı Dışında Her şeyin Türkçesi Mevcut. Vallaha Açıkcası Yama Böyle Bile Kalsa Oynanır.
  • Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0  [TAMAMLANDI]

Aralıksız 7 Saat Oldu Ama Hala Daha Oynuyorum Sen Nasıl Bir Oyunsun Ya, Sen Nasıl Bir Baş Yapıtsın ?...
  • Böyle bir oyuna yama yapılmış olması muhteşem bir şey elinize sağlık...
  • iratus daha iyi değil mi bu oyundan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcangurleyen

Hocam Bence Gerek yok Şu Ana Kadar Konuşan Dayı Dışında Her şeyin Türkçesi Mevcut. Vallaha Açıkcası Yama Böyle Bile Kalsa Oynanır.
    ya öyle şeyler deme çevirmenler ilgilenmez sonra yamayla yeterli bu kadar deyip uğraşmalar sayenizde
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Iratus'un atası bu oyundur onda çeşitlilik çok bunda oynanış güzel, strateji, taktik kurmak güzel.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Çeviren Arkadaşların Böyle Bir Şeye Başvuracağını Pek Sanmıyorum. Fakat, Dediğiniz Gibi Her Şey Olabilir
  • Ufakta olsa bir katkımız olsun bağış yapıcam sabah, şimdi bu saatte etf ücret alıyor 😂 dileğim bir an önce. %100 olması.

• Yamayı kurduktan sonra oyun açılır gibi oluyor kapanıyor.Yeniden yüklüyorum yamayı yapmadan oyun açılıyor bendemi sıkıntı var anlamadım.
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Merhaba Wight Lord,

Desteklerin için teşekkür ederiz.

İyi oyunlar dileriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeviri Canavarı -- 4 Mart 2020; 12:57:46 >
  • Raicho_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Raicho_

Türkçe Yama içerisindeki klasörleri localization klasörüne atınca Türkçe yama uygulanmış oluyor. Oyunun Steam sürümünde denenmiştir.

İyi oyunlar dileriz...
  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    Yamayı dün deneme şansım oldu ama hikayeyi anlatan ve dövüşcülerimizin şehirde, savaş alanındaki duyguların ve düşüncelerin cevirileri hiç çevrilmemiş sanırım.

Benim için en önemli unsur oydu, %50 çevrildi görünce oynamak istemiştim ama baya eksik. Bende mi hata oluştu acaba çünkü tüm dlcler kurulu, bu kadar eksik beklememiştim en iyisi %100 olmasını beklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 4 Mart 2020; 13:28:4 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.