Şimdi Ara

Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0 [TAMAMLANDI] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
30
Favori
47.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamanın kötü olduğunu bende düşünmüyorum arkadaşın mesajından sonra girdim 3 bölüm daha oynadım ve çevrilmiş yerlere özellikle baktım öyle aman aman bir hata yok. Çevrilmemiş yerler hakkında bir şey demiyorum zaten fakat DLC'li oyunda denediğim için 2 yerde kodlar görünüyordu bu sizden kaynaklı mı yoksa DLC'lerden kaynaklı mı bilemiyorum. Gözüme çarpan bazı yerlerin resimlerini aldım.
    Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0  [TAMAMLANDI]

Bu resmi şundan paylaştım. İlk bakışta açıklamanın ne anlama geldiğini anlamakta güçlük çektim. +%15 Yetenek Zayıflatma şansı gibi yazılsa daha iyi olur. Tabi oyunun kodlarını bilmiyorum buna elverişlidir umarım. Aynı durum karakteristiklerin açıklamalarında da var ama o kısım sadece biraz devrik yani bir engel teşkil etmiyor.

Bu kısım DLC ile mi geldi yoksa normal oyunda da var mı bilmiyorum ama görünce paylaşayım dedim.

Şimdilik bu kadar gözüme çarpan bir yer olursa buradan paylaşırım.

• karma999 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3. Resimdeki Yer Hatalı Değil Aslında Orası Doğru Çevrilmiş. '' Zayıflatma Şansı '' Yazsa Olmazdı, Veyahut '' Yetenek Zayıflatma '' Çünkü Oyunun İçinde Bulunan Mekaniğin Tam Tanımı Bu Hemde Eşyada Yazılı Olan Hemen Hemen Bu Zaten.
  • Takipteyim. Eline, emeğine sağlık. %100 çıkınca yardırırız artık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcangurleyen

Hocam 3. Resimdeki Yer Hatalı Değil Aslında Orası Doğru Çevrilmiş. '' Zayıflatma Şansı '' Yazsa Olmazdı, Veyahut '' Yetenek Zayıflatma '' Çünkü Oyunun İçinde Bulunan Mekaniğin Tam Tanımı Bu Hemde Eşyada Yazılı Olan Hemen Hemen Bu Zaten.
    Olabilir ben orijinal dilde oynamadığım için ve oyuna çok aşina olmadığımdan, bana anlaşılması zor gelmiştir.

Oyunu 1-2 saat kadar daha oynadım ve genel olarak devrik cümleler karakteristik açıklamalarında. Büyük ihtimal kodlar yüzünden, mesela;

Birde şunu fark ettim, oyun içinde büyük İ harfi ile başladığınız bazı yerlerde İ harfi görünmüyor. Şu şekilde;

Şimdilik yamanın %100 olmasını bekleyeceğim, kolay gelsin.

• karma999 kullanıcısına yanıt
    Allah Allah Bende Böyle Değil Ama ?

Acaba Yanlıs Falan Kurmuş Olmasaınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcangurleyen

Allah Allah Bende Böyle Değil Ama ?

Acaba Yanlıs Falan Kurmuş Olmasaınız ?
    Yanlış kurduğumu düşünmüyorum fakat korsanda denediğim için belki ondan olabilir. Bendeki oyun Darkest Dungeon v23917 + All DLCs diye geçiyor. Tabi DLC'ler yüzünden de olabilir belki onlardan biri ile bir şeyler değişiyordur.
  • Muhtemelen crackli olmasından olabilir çünkü benimki Steam versiyonu ve Yamada Herhangi bir sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne zaman güncellenir
  • Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere bir virüs salgını var ve bu sebeple eğitime ara verildi. Bizler de bundan dolayı yaşadığımız şehirlere geri döndük. Bu nedenle yama güncellemesi biraz aksamış durumda. Bu yüzden dün yapılacak olan güncellemeyi perşembe günü yapmaya karar verdik. Gecikme için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi oyunlar dileriz...
  • Tebrikler...
  • Yama hazır da oyun indirime girmek bilmiyor iyi mi. İndirimdeyken almadığıma pişmanım. Korsan olarak da oynamak istemiyorum.
  • beyler hem oyunu yapanların hakkını vermek hemdesorun yaşamak istemeyenler için steam de darkest dungeon indirime girdi %75 indirimde 9.75TL fiyatı hemen alın sepetimdeydi hemen bildirimi geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Yama hazır da oyun indirime girmek bilmiyor iyi mi. İndirimdeyken almadığıma pişmanım. Korsan olarak da oynamak istemiyorum.
    Başka bir şey isteseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Başka bir şey isteseydin

Alıntıları Göster
    Hoaayydaaaa.

Tek şansımı buna kullandım herhalde.
  • güncelleme saat kaç gibi gelir?
  • Saat kaçta güncellenecek yama acaba? Oyunu aldık bekliyoruz.
  • Merhaba arkadaşlar,

Güncelleme 1, 2 saat içerisinde yapılacaktır.

İyi oyunlar dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba arkadaşlar,

Güncelleme 1, 2 saat içerisinde yapılacaktır.

İyi oyunlar dileriz...
    Bekliyoruz...
  • Merhaba arkadaşlar,

Yamamız güncellenmiştir. Öncelikle yamayı vadettiğimiz gibi Perşembe gününe yetiştiremediğimiz için özür dileriz. Yamanın yeni sürümünü kullanarak var olan kayıt dosyalarınızda oyununuzu oynamaya sorunsuzca devam edebilirsiniz.

İyi Oyunlar Dileriz...
  • İndirimdeyken DLC'leri ile birlikte satın aldım, tam sürümü bekliyorum. İyi çalışmalar. Tamamlandığında bağışımı da yapacağım inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.