Şimdi Ara

Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0 [TAMAMLANDI] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
30
Favori
47.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hasanmert05,

Eğer Adblock kullanıyorsanız ondan kaynaklı bir sıkıntıyla indirme butonu önünüze çıkmıyor olabilir. Adblock yazılımını tr.link için kapatıp tekrar deneyebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...
  • Merhaba arkadaşlar,

Yamamız güncellenmiş ve son değişiklikler notlara ve ilk mesaja eklenmiştir. Yamanın yeni sürümünü kullanarak var olan kayıt dosyalarınızda oyununuzu oynamaya sorunsuzca devam edebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...
  • denıldıgı gıbı attım klasoru fakat oyun turkce olmadı ama nerden hata yaptım acaba
  • "contains legitimate software that can be used by criminals to damage your computer or personal data"

Uyarı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

denıldıgı gıbı attım klasoru fakat oyun turkce olmadı ama nerden hata yaptım acaba
    Merhaba @AsosyalBilgisayar,

Yamayı bir daha iki farklı bilgisayarda kontrol ettik. Biz bir sorun ile karşılaşmadık. Dilerseniz Steam’den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp bir daha deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

"contains legitimate software that can be used by criminals to damage your computer or personal data"

Uyarı veriyor.
    Merhaba @JAX,

Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz acaba?

• Yamayı indirmeye çalışırken.
  • JAX kullanıcısına yanıt
    çok iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

çok iyi ya
    ?? Komik olan nedir söyleyin bizde gülelim.
  • Oyuna yeni dlc geliyor arkadaşlar.Sanırım artık oyuncular arası kombat sistemi gelecek ve bu dlc ücretsiz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci01 -- 8 Nisan 2020; 18:43:28 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Yamamız güncellenmiş ve son değişiklikler notlara ve ilk mesaja eklenmiştir. Yamanın yeni sürümünü kullanarak var olan kayıt dosyalarınızda oyununuzu oynamaya sorunsuzca devam edebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba arkadaşlar,

İyi oyunlar dileriz...
    Vallaha Tamda Girecektim üstüne iyi denk geldi Elinize sağlık 😁

• Selamlar,

"Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı" uyarısı veriyor, sorun ben de mi acaba?
  • merhabalar yama için teşekkürler. bir sorum olacaktı genel olarak diyaloğlar %60 yazıyor oyunu anlamaya veya hikayeyi anlamaya engel mi acaba bu şeklide indirsek sıkıntı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercuryfb

merhabalar yama için teşekkürler. bir sorum olacaktı genel olarak diyaloğlar %60 yazıyor oyunu anlamaya veya hikayeyi anlamaya engel mi acaba bu şeklide indirsek sıkıntı olurmu?
    Merhaba @mercuryfb,

Şu anda geriye kalan diyaloglar yalnızca kahramanların belli durumlara verdikleri tepkiler. Yani oyunun hikayesini veya mekaniklerini anlamanıza bir engel değil. Bu haftaki güncellemede de günlük sayfaları Türkçe olacaktır.

İyi oyunlar dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba @mercuryfb,

Şu anda geriye kalan diyaloglar yalnızca kahramanların belli durumlara verdikleri tepkiler. Yani oyunun hikayesini veya mekaniklerini anlamanıza bir engel değil. Bu haftaki güncellemede de günlük sayfaları Türkçe olacaktır.

İyi oyunlar dileriz...

Alıntıları Göster
    Yanıt için teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim.

• Merhaba arkadaşlar,

Yamayla ilgili her türlü görüş, hata ve sorunlarınızı buradan bize ulaştırabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ayrıca 15 Mayıs'a kadar vize sınavlarımız olacağı için yamanın ilerleyişi, o tarihe kadar biraz yavaşlayacaktır. Hoşgörünüz için çok teşekkürler.

Yamayla ilgili her türlü görüş, hata ve sorunlarınızı buradan bize ulaştırabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeviri Canavarı -- 26 Nisan 2020; 23:9:34 >
  • Allah kolaylık versin sınavların başarılı olur inşallah
  • Yama için teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.