Şimdi Ara

Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0 [TAMAMLANDI] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
30
Favori
47.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yamamız güncellenmiş ve son değişiklikler notlara eklenmiştir. Yamanın yeni sürümünü kullanarak var olan kayıt dosyalarınızda oyununuzu oynamaya sorunsuzca devam edebilirsiniz.

Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz...
  • DLC'ler ne durumda reis? İyi çalışmalar.
  • 25-05-2020 =) - Kahramanların diyaloglarının çevirisi ilerlemiştir.
    - Kalan yaklaşık satır sayısı = 4800
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba arkadaşlar,

Yamamız güncellenmiş ve son değişiklikler notlara eklenmiştir. Yamanın yeni sürümünü kullanarak var olan kayıt dosyalarınızda oyununuzu oynamaya sorunsuzca devam edebilirsiniz.

Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz...
    Hocam Sanırım Yanlıs Okumuyorsam Konu Başlığına son değişiklikleri Not Etmemişsiniz Yada Yanlıs Yazdınız Ayın 4'dü diye :D
  • Kararlılıkla çeviriyi devam ettirmeniz güzel bir incelik teşekkürler. PVP DLC'de geliyor :D
  • Oyun şu an steamde indirimde.
  • Oyuna güncelleme falan mı geldi ? Oyunu Türkçe yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JipiaxPhoenix

Oyuna güncelleme falan mı geldi ? Oyunu Türkçe yapamadım.
    PvP güncellemesi geldi DLC gibi bir şey uyarlanması gerekiyor sanırım
  • Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine kollarına sağlık.

Steam'den az önce oyunu satın aldım fakat yeni güncelleme geldiği için sanırım TR yama olmuyor.
  • şimdi bi arkadaş youtubeden çeviriyi yapan arkadaşların yamasını yaparak video çekmiş. yalnız siteden inen dosyalarla o arkadaşın aynı siteden indirdiği dosyalar aynı değil . yamayı yapamayan arkadaşlar haklı yama olmuyor dosyalar farklı. bende steamdan deniyorum olmuyor. Dikkatinize ...
  • Hocam Tekrardan Selamlar :)

Oyuna Yeni Gelen Güncelleme İle Yama Oyunda Çalışmıyor...

Bahsi Geçen Yer Oyunun Kendisi Yeni Gelen DLC Tarafını Kastetmiyorum... Biraz Dosyaları Kurcaladım Ve Tekrar Kurmayı Denedim Fakat Pek Bir Pratik Çözüm Bulamadım Ne Yazık ki...

Şimdiden Kolay Gelsin Hocam
  • Merhaba,

Elinize sağlık fakat yama şu an çalışmıyor, güncelleme yapabilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Darkest Dungeon'a yeni bir DLC geldi. Bu DLC'den dolayı oyunun dil dosyalarında bir takım değişiklikler oldu. Az sonra bu değişikliklere Türkçe yamamızı adapte edip sizlerle paylaşacağız.

İyi oyunlar dileriz...
  • Merhaba arkadaşlar,

Darkest Dungeon Türkçe yaması oyunun yeni sürümüne uyumlu hale getirilmiştir. En kısa zamanda son DLC de dahil olmak üzere bütün DLC'ler Türkçeye çevrilecektir.

İyi oyunlar dileriz...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Darkest Dungeon Türkçe yaması oyunun yeni sürümüne uyumlu hale getirilmiştir. En kısa zamanda son DLC de dahil olmak üzere bütün DLC'ler Türkçeye çevrilecektir.

İyi oyunlar dileriz...
    Müthiş haber sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

İyi oyunlar dileriz...
    Çeviri güncellendi mi? Oyun Haziran'a kadar bedava, denemek isteyen arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

İyi oyunlar dileriz...
    Üstadım bu kadar kısa sürede, yeni güncellemeye göre yamayı tekrar düzeleyip bizlere sunduğun için çok teşekkürler
  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    Bu başlık ara sıra sessizleşse de aslında bu yamadan faydalanan çok. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

İyi oyunlar dileriz...
    Kısa Sürede İlgilenip Dönüş Yaptığınız İçin Teşekkürler Hocam Elleriniz Dert Görmesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aklımda olup bir türlü başlayamadığım oyundu steamde çok güzel indirim var türkçe yamanında bu kadar hızlı güncellenmesi için çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.