Şimdi Ara

Darkest Dungeon Türkçe Yama 2.0 [TAMAMLANDI] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
30
Favori
47.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım DLC'ler İndirime Girmiş Bizede Gömçürmek Düşer

DLC'ler Çevrildiği Vakit DLC'lerede Gireriz İnşallah
  • %100 çıkmasını bekliyorum dlc ile birlikte o zaman tekrar başlayacam. Gerçekten mükemmel bir oyunmuş.
  • Yarın güncellenecek mi yama?
  • Diyaloglarda güncelleme olacak mı acaba ?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Yama güncellemelerinin tekrardan düzene oturması açısından yamamız pazar günü güncellenecektir. Ayrıca haftalık olarak aynı şekilde güncellenmeye devam edecektir.

İyi oyunlar dileriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeviri Canavarı -- 27 Mart 2020; 4:59:57 >
  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    Bugün içerisinde güncellemeyi bekliyoruz. Bu arada yeni projenizde de başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba r0ket,

Tahminen 1 ay içerisinde oyun 100% Türkçe olacaktır.

İyi oyunlar dileriz...
    bu hedef tutmadı sanırım %100 için. şuan ne kadarlık bir zaman görünüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yahu tamam da defterden cevirmiyorlar herhalde virus ne alaka bir araya gelmek falan. Asil boyle bir zamanda ceviri surecinin hizlanmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam İki Tane Sorum Olucak;

1- Her Çeviri Güncellemesinde Bir LOG Olsa Çok Güzel Olabilir En Azından Her Çeviride Neyin Güncellendiğini Görmek Açıkcası Bizim İçinde Daha Anlaşılır Olur :)

2- Çeviri Rutin Olarak Her Pazar Günü Yayınlanıyorsa İse, Genel Olarak Akşam Veya Gece Saatlerinde mi Yoksa Günün Ortasında mı Görürüz Güncellemeyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeviri Canavarı

Merhaba Arkadaşlar,

Yama güncellemelerinin tekrardan düzene oturması açısından yamamız pazar günü güncellenecektir. Ayrıca haftalık olarak aynı şekilde güncellenmeye devam edecektir.

İyi oyunlar dileriz...
    Merhaba güncelleme saat kaç gibi gelecek umarım tekrardan gece yarısına kalmaz.
  • Merhaba arkadaşlar,

Yamamız güncellenmiştir. Yamanın yeni sürümünü kullanarak var olan kayıt dosyalarınızda oyununuzu oynamaya sorunsuzca devam edebilirsiniz. Ayrıca, isteğiniz üzerine ilk mesaja bir güncelleme geçmişi(changelog) eklenmiştir.

Çok uzun zamandır yamanın çıkış tarihini ertelediğimizin ve bunun siz oyun severleri ne kadar üzdüğünün farkındayız. Ancak günlük yaşantımızda önceden kestiremediğimiz olayların olması sonucunda yamanın ilerleyişi bazen çok yavaşlayabiliyor. Bunun için çok üzgünüz ve bundan sonra artık sizlere belli çıkış tarihleri vererek, boş vaatlerde bulunmak istemiyoruz. Bundan sonra yamada yaklaşık kaç satır kaldığını sizlere bildireceğiz.

Ancak lütfen bu değişiklik sizlere yamanın çevirisini artık daha az umursayacağımızı düşündürtmesin. Bu yamanın tamamlanmasını bekleyen ve bunun için bizlere canıgönülden destek veren insanların olduğunun farkındayız. Daha önceden de dediğimiz gibi, bu yamayı asla yarıda bırakmayacağız ve elimizden gelen en kısa sürede siz oyunculara sunacağız.

Bunca zaman sabırla bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür eder ve hepinize iyi oyunlar dileriz...

açıklama için teşekkürler. çalışmanın yarıda kalmayacak olması sevindirici anca benim anladığım %100 için belirsiz bir tarihe hedef koydunuz sanırım. kısmet artık.
  • Çalışmanızda kolaylıklar dilerim.
  • Yeri değil ama millet ilk defa bir oyunda bayağı bir zorlandım ne yapsam ne etsem gold kalmıyor sürekli aynı parada kalıyorum 1 görevi bitirince görevden kazanılan gold u arttırma yolu varmı 2x 3x vesaire cheat e giriyor ama kanser oldum oyunda:(
  • bişey sorucam yamayı indirmek için sayfaya gidip yamayı indire basınca tr.link sayfasına gidiyor orda da 5 saniye bekleyin diyo ama saniye bitmiyo ilk çıktığında indirebiliyordum neden acaba yardımcı olursanız sevinirim 9.1 yamasını indiremiyorum eskisi iniyordu.
  • Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız türden tehlikeli bir oyunmuş bu da. Sabah olduğunu pencereden sızan güneş ışığından anladım.

Çeviri ise fazlasıyla yeterli ve güzel. Oyunun genelindeki edebi dili korumuş olman takdir edilesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 2 Nisan 2020; 16:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız türden tehlikeli bir oyunmuş bu da. Sabah olduğunu pencereden sızan güneş ışığından anladım.

Çeviri ise fazlasıyla yeterli ve güzel. Oyunun genelindeki edebi dili korumuş olman takdir edilesi.
    Aynen öyle beni çıldırtıyor oyun ilk başlarda cok öldüm kanser oldum sonra suan 3 karakteri 3 seviye yapabilddim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Aynen öyle beni çıldırtıyor oyun ilk başlarda cok öldüm kanser oldum sonra suan 3 karakteri 3 seviye yapabilddim.

Alıntıları Göster
    Saatlerdir oynuyorum hiçbir şey yapamadım. Oynadığım en zor oyunlardan biri. Yani öyle bir tasarlanmış ki ne kadar çabalarsan çabala başarılı olma şansın sıfıra yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Saatlerdir oynuyorum hiçbir şey yapamadım. Oynadığım en zor oyunlardan biri. Yani öyle bir tasarlanmış ki ne kadar çabalarsan çabala başarılı olma şansın sıfıra yakın.

Alıntıları Göster
    Alişiyorsun aslinda her karakteri hangi bölgede ve hangi yaratiklara karşi avantajli oldugunu bilmek lazim.Bunu bende 3 4 saatlik kanser olma ile buldum.Biraz alişinca zevk aliyorsun az önce 1 seviye haritasinda 5 seviyelik bos geldi tüm adamlarim öldü ama allahtan adamlarimda 1 seviyelik adam sokmuştum bilerek he itemler gitti nadir ona üzüldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.