Şimdi Ara

DarkSector DEMO İnmiyor (YARDIM !)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam demoyu indiricem basıyorum confirme basınca sağdan "DEMO NOT AVILABLE IN YOUR LOCATION" ! Ulen bu nedemek dağda mı yaşıyorum ben töbe töbe ne saçmalıyor bu LIVE 'a da Nasıl indiricem bi yardım edin

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellmania -- 14 Eylül 2008; 18:10:08 >

• Senin bölgene uygun değilmiş o demo makina PAL mı? Hesap nedir USA mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Senin bölgene uygun değilmiş o demo makina PAL mı? Hesap nedir USA mı?

Makina Jap'da ne alaka paso demo indiriyorum ! Hesap USA zaten oyun Avrupa'da yok demosu 2 hesabım var ! USA'den indir diyorum location uymuyo diyo !
    Ne alaka öbür oyunlarda olmuyor ! Şimdi dicem DEMO'yu PAL , NTSC _J , NTSC_US diye ayırmışlar sonra uçan kafa atıcam microsfta
  • demolarda pal mal farketmez. ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

demolarda pal mal farketmez. ....

Ediyor, çoğu demo da aynı tam sürümler de olduğu region sınırlaması var Dark Sector de bunlardan sadece biri. Boşuna uğraşma o demoyu live dan indiremezsin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ediyor, çoğu demo da aynı tam sürümler de olduğu region sınırlaması var Dark Sector de bunlardan sadece biri. Boşuna uğraşma o demoyu live dan indiremezsin:)

demekki hiç denk gelmedim neyse dostum @Pinky_Demon u dinle bırak o oyunu vazgeç bu sevdadan
  • Simdiye kadar cikmis demolarin %95'i tum Live bölgelerinden yuklenilir. Dark Sector demosunu japon hesabinda bilemeyecem ama usa ve avrupa hesaplarinda bulunur.
  • pffffffffff Şansa bak ya Demonun region'u mu olur ya
  • dandik oyun boş ver zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cell_Mania

pffffffffff Şansa bak ya Demonun region'u mu olur ya

ne gerek var demoya.Direk oyunu çek
  • UMK3'e gıcık oldum ben de.

Bölge sorunu var indiremiyorum trial versiyonunu
  • UMK 3 inebilse, 2 katı ms points feda olsun
  • İşe bakın arkadaşın nicki cellmania idi şimdi Cell_Mania olarak cevap veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Cell_Mania

pffffffffff Şansa bak ya Demonun region'u mu olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 16 Eylül 2008; 0:55:01 >
  • nick değişikliğine gitti heralde 1 hakkı var zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

nick değişikliğine gitti heralde 1 hakkı var zaten...

Nick değişikliğine gitse mesajları silinmezdi sanırım arkadaş yeni üyelik almış belliki veya nick değişince belli bir mesaj sayın siliniyorda olabilir herneyse çok uzattım böyle nick daha cancanlı olmuş
  • Konu benim nick'ime döndüğüne göre kısa bir açıklama yapmam gerekecek Simdiiii ...

Ben nick değiştirmedim 2. bir hesap açtım önceki hala duruyuyor ! Sebebi de bir önceki hesabımda bir gariblik oldu ben aktivasyon numarasını girmemişim sonra her üye olarak girdiğimde üye olarak girmediniz diyodu profile gidip tekrar girmem gerekiyodu vs... sonuç olarak günde 30 kere giriş yapmak zorunda kalıyodum . bende mecburiyetten yeni hesap açtım aynı sim ile olamayacağı için mecburen araya bir tre - koyduk SONUÇTA AYNI İSİM Bunda da bir sorun yaşarsam yeni nickim hazır dermişim CeLmAnİA ( Metallica) gibi oldu

Mastenc arkadaşım senin nickde çok çaça teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_Mania -- 15 Eylül 2008; 12:32:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.