Şimdi Ara

Darksiders III The Crucible Türkçe Yama PC+PS4 Güncelleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
6.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum ben xbox dan pc için olan sürümü aldım dediğin yerde bulamıyorum dosyayı atacak yer yardımcı olabilirmisin
  • güncelleme gelecek mi hocam.
  • Merhabalar, Yamanız ne yazıkki çalışmıyor. Acaba güncelleme gelecek mi?
  • Ps4 için yama eklenmiştir.
  • nike0 N kullanıcısına yanıt
    update 1.10 sürümü için türkçe yama mevcutmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike0

Ps4 için yama eklenmiştir.

https://forum.donanimhaber.com/darksiders-iii-turkce-yama-xbox-gamepass-pc--145716445

gamepass için uyumlu hale getirdim ama windows10 için farklı olduguna oyun paketlenmesi

yama içindeki

Darksiders3/Content/UI/UI_MainMenu/Widget_MainMenu_Base.uexp

Darksiders3/Content/UI/UI_Options/Widget_OptionsLanguage.uexp

Darksiders3/Content/UI/UI_Options/Widget_OptionsMenu.uexp

Darksiders3/Content/UI/UI_PauseMenu/Widget_PauseMenu_Base.uexp

dosyaları uyumsuz oyun çevirisine etkiyecek bişeymi bunlar sence

port edilmesi lazımmi?

• Ben de yapamadım yamayı,z-Maske dosyasını pak klasörüne atınca hata verdi açılmadı silince de direkt açıldı.Ama o pak dosyası ile açılmıyor.Steam'den denedim bu arada.

• Çalışmıyor bu yama steam de bende yeni aldım oyunu indirimde

• Oyunu Steamdan aldım türkçe yama yaptım yapamayıp yardım isteyen varsa yazabilir Crocodile steam nick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkancan16 -- 4 Ocak 2021; 3:55:6 >
  • Adam torrentini de koymuş. Çok teşekkür ederim.

• Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 10 Ocak 2021; 9:13:52 >
  • Merhaba, yama için teşekkürler. Ben de Steam versiyonu Deluxe Edition bulunuyor yani DLC'ler de dahil. Yama çevirisini devam ettirirseniz çok sevinirim, kolay gelsin.

---

Düzenleme: Yama kuruluyken oyun açılmadan crash veriyor, PAK dosyasını mevcut Steam sürümüne güncellerseniz sevinirim.

Darksiders III The Crucible Türkçe Yama PC+PS4 Güncelleme
    Darksiders III The Crucible Türkçe Yama PC+PS4 Güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 22 Ocak 2021; 4:42:31 >

• çeviriyi yapan kişi hakkın rahmetine kavuştu galiba

• yama şuan steam versiyonunda çalışıyor mu bilen biri var mı

• apele A kullanıcısına yanıt

Yakın zaman da denedim çalışmıyor malesef ilgilenende yok hikayeli bir oyunun yamasını nasıl bozulmuş ilginç!

• Epic Games sürümünde çalışmıyor.

• Zamanında oynamak için kendi Türkçe yamamı yapmıştım. Biraz önce oyunu yükeyip Steam versiyonu için portladım ve DLCleri çevirdim. Bu yılda hala oynamak isteyen olursa hatalarını düzeltip yükleyebilirim. Bazı yerleri makine çeviri olduğu için hataları vardı çoğunu düzelttim ama illaki kalmıştır birşeyler Darksiders III The Crucible Türkçe Yama PC+PS4 Güncelleme 

Yamayı forumda paylaştım dostlar: Konuya gitmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glichy -- 27 Haziran 2024; 16:34:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.