Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar teli bugün bir markette inceledim ve çok beğendim kredi kartlarımda limit olsaydı düşünmeden alacaktım. Fakat biraz araştırma yaptım çok önemli sorunlar var gözüküyor

1 - 3 tuş olayı böyle bi alette recovery mod çalışmaması şaka gibi

2- GPS Sorunu

3- Ne derece doğru bilmiyorum ama asıl olması gereken android market yok üstünde

Neticede aletten buz gibi soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

Selam arkadaşlar teli bugün bir markette inceledim ve çok beğendim kredi kartlarımda limit olsaydı düşünmeden alacaktım. Fakat biraz araştırma yaptım çok önemli sorunlar var gözüküyor

1 - 3 tuş olayı böyle bi alette recovery mod çalışmaması şaka gibi

2- GPS Sorunu

3- Ne derece doğru bilmiyorum ama asıl olması gereken android market yok üstünde

Neticede aletten buz gibi soğudum.

çok fazla araştırmamışsınız anlaşılan.
    GPS haricinde giderilemeyecek bir sorun yok. Çözümleri mevcut. GPS için soğumanıza hak veririm. Ama diğerleri için kusura bakmayın. Soğumanız için bir neden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 11 Ekim 2010; 0:48:07 >

• Yok hocam öyle kesip atmadım hemen ciddi olarak çok beğendim böyle sayfa sayfada küfür eden görünce başka forumlarda insan bi soğuyo En iyisi biraz daha beklemek özellikle GPS işim gereği çok önemli benim için...
  • benim alet 3 tuş olayını çözme çabaları esnasında öldü, tamire gönderdim, zaten yurtdışından garantisizdi. ama ilk günü gps'i denedim, inanılmazdı, 3 saniye içinde 7-8 uyduya bağlandı ve konumumu gösterdi, gözlerime inanamadım. elimde bir de wave 8500 var, onunla en az 30 saniyr bekliyorum konumumu bulsun. ama 3 tuş çalışmayınca rahat etmedim ve öldürmeyi başardım cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatbek -- 11 Ekim 2010; 1:06:21 >
  • Galiba hocam garantili olsa dahi garanti dışı kalıyor diyorlar. Doğrumudur ?
  • bende bi galaxy s vibrant var xda forumlarindaki bionix 1.7 romu gps problemini çözüyor tavsiye ederim
    normal i9000 için varmıdır araştırmak lazım fakat bu romdan sonra gps sanırsam bi 6-7 saniyede yerimi tam olarak buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

Yok hocam öyle kesip atmadım hemen ciddi olarak çok beğendim böyle sayfa sayfada küfür eden görünce başka forumlarda insan bi soğuyo En iyisi biraz daha beklemek özellikle GPS işim gereği çok önemli benim için...

GPS önemliyse hiç bulaşmayın o zaman. Benim paylaştığım track'ler vardı. Onlara bir göz atarsanız sorun sadece uydulara bağlanma değil. Bir yere gidiyorsunuz. GPS açık, uydular bulunmuş, yerinizi de doğru bulmuş, bir problem gözükmüyor. Başlıyorsunuz gitmeye. Bir köşeden döndünüz. Aaa gps hala devam ediyor. Biraz sonra gps yanlış yolda olduğunu anlıyor ve alakasız bir şekilde bir müddet sonra tekrar doğru yola giriyor. Neyse ışıklara geldiniz ve kırmızı ışık yanıyor, durdunuz. Aaaa gps hala devam ediyor. Tamam şimdi o da yavaşladı ve arka sokağa geçti.
    Resmi sürümle de bunun giderileceğini sanmıyorum ben. İnşaallah düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nasreddin.hoca

bende bi galaxy s vibrant var xda forumlarindaki bionix 1.7 romu gps problemini çözüyor tavsiye ederim
    normal i9000 için varmıdır araştırmak lazım fakat bu romdan sonra gps sanırsam bi 6-7 saniyede yerimi tam olarak buldu

Peki navigasyon yaparken ne durumda? Doğru navigasyon yapıyormu yoksa yine zaman zaman sapıtıyormu?
  • gps sorunu için kullanılan chip kalitesiz olabilir ihtimali ile biraz bakınayım dedim ve şu başlığa geldim. okumaya devam ederken ingilizcesi olup da merak edenler bir göz atsınhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=739895 farklı modellerin sözü geçse de söylenen entegreler baktığım kadarıyla kötü değil gibi. şu post dikkatimi çekti ayrıcahttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7429191&postcount=13 umarım bazılarının dediği gibi gps driver hatası olsun da yazılımla giderilebilsin. benim umudum ve görüşüm bu yönde.

• bence galaxy nin chipi nokia 5230 dan kalitedir diye düşünüyorum. Sonuçta aralarında baya fiyat farkı var. 5230 ile gps açıkken hiç bir sapma geç algılama olmuyor. bence yazılımdan kaynaklı bir sorun. ben 5230 garmin in programını kurdum. Aynı program galaxy de kurulabilse anlardık chip in kalitesini.

Ayrıca arkadaşlar bir önceki mesajda dediğim gibi 400 lira civarına glaxy s i alma imkanım var kayıtlı olarak. Bu telefona sanırım başka bir emei atarak kayt ediyorlar. Bunun ilerde bana bir sorun çıkarma riski var mı? Kayıt haricinde bir sıkıntı çıkarır mı? Klonlamadan sorun yaşamam tekrar başka emei yi hemen atıyorlar.
  • 400 TL çok çok düşük bir rakam. Kimsenin günahını almayalım ama çalıntı olması dışında bir ihtimal gelmiyor aklıma. İyice bir düşünüp taşının almadan önce. Sonuçta piyasa fiyatı 1300-1500 lira civarında bu cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: nasreddin.hoca

bende bi galaxy s vibrant var xda forumlarindaki bionix 1.7 romu gps problemini çözüyor tavsiye ederim

Peki navigasyon yaparken ne durumda? Doğru navigasyon yapıyormu yoksa yine zaman zaman sapıtıyormu?

navigation denemedim, deneyince detayları göndericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

400 TL çok çok düşük bir rakam. Kimsenin günahını almayalım ama çalıntı olması dışında bir ihtimal gelmiyor aklıma. İyice bir düşünüp taşının almadan önce. Sonuçta piyasa fiyatı 1300-1500 lira civarında bu cihazın.

çalıntı olayı benimde aklıma geliyor ama adamlarda genelde samsung telefonları geliyor. Sadece samsung çalma olayı olacağını sanmıyorum. Arkadaşım samsung m 8800 ı aynı yerden aldı kullanıyor bir sorun yok. Geçen yılda aynı yerden yanlış hatılamıyorsam modeli f 480 almıştı 5 mp kameralı dokunmatik bir samsungdu.galaxy den de ellerinde 2 tane varmış. Ben bir de iphone sordum 900 tl civarı dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: nordmende

quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Orijinalden alıntı: nordmende

arkadaşlar benim tel çok yavaş ilk sayfadaki froyo güncellemesini yüklersem sanırım biraz daha hızlanacak.ilk sayfadaki froyo güncellemesi son sürüm mü? yenisi çıktı falan diye duydum? ayrıca güncelleme yapmadan önce telefon yedeklemesini nasıl yapacağız?

Selam
    İlk sayfadaki FROYO değil, ECLAIR sürümünün versiyonlarından biri.
    Ben telefonu ilk aldığımda araştırıp, ilk sayfadaki sürümü yüklemiştim. En stabil çalışan ECLAIR sürümlerinden biridir. Hala aynı sürümü kullanıyorum ve memnunum.
    FROYO resmi olarak çıkmadan önce de yüklemeyi düşünmüyorum.

Telefon yedeklemesi yapmak için önce ROOT yapman gerek. O konuda yardımcı olamıyacağım çünkü ben yapmadım. Pek gerekli değil kanımca...

peki dostum yedekleme yapmadan update yapsak cihazdaki programlar, dosyalar, oyunlar vs. gitmiyor mu? bu update bi nevi format gibi bişey değil mi?

Telefonun sistem hafızasında olan herşey gidiyor. Eski Rom'unuz ile ilgili herşey, yüklediğiniz uygulamalar, ayarlarınız, mesajlarınız, mailleriniz, rehberiniz v.s. Fakat telefonun dahili hafızası olan sd kart ve harici sd kartınızda bulunan dosyalar gitmiyor. Tabi ki her ihtimale karşı burda dosyalarınız varsa bunlarında yedeğini bilgisayara almanızı öneririm.
    Şimdi gelelim asıl sorunuza. Yedekleme yapmaktan kastınız nedir? Rom yedeğimi yoksa rehber, mesajlar, dosyalar, resimler v.s. mi? Rom yedeği ise şimdi burdan uzun uzun anlatamam. Bunları anlatan konulara bakabilirsiniz. Burada bulamazsanız cepking'e bakın. Rehber yedeğinizi KIES ile PC'ye alabilirsiniz. Mesajlarınızı KIES ile PC'ye alabilir fakat tekrar geri yükleyemezsiniz. Sadece PC'de görebilirsiniz. Eğer geri yüklemek istiyorsanız SMS Backup & Restore adlı bir uygulama var. Bunu kullanabilirsiniz. Diğer dosyalarınız yedeğini normal usb bağlantısından pc'ye aktarabilirsiniz.

Şöyle bir ilave yapayım. Ben APPBRAIN kullnıyorum.http://www.appbrain.com/ sitesine girip google hesabınızla üye oluyorsunuz. Ayrıca telefona da appbrain uygulamasını marketten yüklüyorsunuz. Daha sonra site üzerinden "uygulamalarım" kısmına girdiğinizde GALAXY S de yüklü olan uygulamalar karşınızda duruyor.
    Mesela PC'den Appbrain.com sitesinden mesela herhangi bir uygulamayı seçip "install" diyorsunuz. Daha sonra GALAXY S'e girip appbrain uygulamasını çalıştırdığınızda ve senkronize ettiğinizde o PC'den "install" etmeyi istediğiniz programı görüyorsunuz ve install edebiliyorsunuz.
    Diyeceğim şu , appbrain'e üye iseniz, diyelimki telefona format attınız ve kurduğunuz tüm uygulamalar gitti. APPBRAIN'e üye olduğunuz için, sadece marketten appbrain kuruyorsunuz ve onu çalıştırıp senkronize ettiğinizde hiç aramadan hesabınızda yüklü olan tüm uygulamaları tek tek yükleyebiliyorsunuz.
    Bunun dışında markette uygulama aramaktansa, PC'den appbrain.com dan uygumala arayıp kurmak ve daha sonradan senkronize edip telefona yüklemek çok daha kolay.

Umarım anlatmayı becerebildim :)

• Evet nihayet bir adet de video ekleyebiliyorum. Yaklaşım 292 mblık bir dosya bu ama yükledim :)
    Oldukça rüzgarlıydı hava, dolayısıyla gürültülü bir video. Aslında galaxy s'in ne derece güzel stereo ses kaydettiğini göstermek içi hiç uygun bir örnek değil.

Daha çok görüntü kalitesi olarak değerlendiriniz.

http://www.youtube.com/watch?v=Fr83Ao7fKyc
  • *#*#1472365#*#* yazdigimda menu gelmiyor

froyo 2.2 yuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

*#*#1472365#*#* yazdigimda menu gelmiyor

froyo 2.2 yuklu

froyo için *#*#3214789650#*#*
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

*#*#1472365#*#* yazdigimda menu gelmiyor

froyo 2.2 yuklu

evet tabi beb bu yönergeleri yazdığımda FROYO filan yoktu ortada :)
    En kısa zamanda güncelleyeceğim.
  • Merhaba arkadaslar,uzun suredir Galaxy S i9000 kullaniyorum.Gecen gun download modda odin vasitasi ile froyo surumunu yukledim cihaza.Ancak yanlislikla cihaza AT&T samsung Galaxy captive modelinin romunu yuklemisim.Cihaz At&t mobile olarak aciliyor ,froyo surumunde calisiyor.Ancak usb hicbir sekilde calismiyor.Ne sarj gorevini yerine getiriyor nede pc ile Usb debug mode dahil hicbir mode da baglanmiyor.Usb kablosu ve SARJ kablosunu taktigim an cihaz kapaniyor.Cikardigim an kendi kendine aciliyor cihaz.

3 tus kombinasyonu 2.1 surumunde calisiyordu fakat oda devre disi olmus durumda.
    isin kotu tarafi backup da almamistim.
    Ne yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.