Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yo normal kendi orjinal media player aciyor .zaten cünkü kendi kamera kayit hd . senin dedigin gibi olsa kendi cektigi video oynatmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

İlk mesajındaki düzeltmede 1080p film seyrettiğinizi yazmışsınız. Özel bir programmı var ? Şahsen bir kaç telefonda yaptığım denemede 720p (1280*720) üstü filmi açamadım.

1080p olan en küçük video dosyam 6gb civarında. Bu yüzden deneme yapamıyorum. Siz eğer internetten indirdiyseniz link verirseniz 1080p olan videoları indirip deneyelim.

Şimdi video türleri derslerine giremeyeceğim.
  • arkadasim1280*720) üstü film demissin zaten bu telefon bunun üstünü oynatamaz full hd ya girer yüksek olursa sadece normal hd yani hd real oynatiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: undying1979

quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Orijinalden alıntı: hayk24

arkadas ben almanya dan altim teli senin tarif ettingin ilk siradaki floyo güncellemesini yaptim tek .... orjinami oluyor o..... valla ben yaptigima pisman oldum .... emegine saglik

Vallahi FROYO yükleyip pişman olanı ilk kez duydum, sorun ne olabilir ki acaba??

ODIN ile geriye dönebilirsin istersen.

Root + Lagfix de yaptın mı ?

Maalesef bende pismanim froyo yükledigime, 3g'yi kullanamiyorum.

ben herhalde baya şanslıyım arkadaşlar
    FROYO'yu kendi tarif ettiğim gibi ilk denememde yükledim. Aslında ilk denemeyi Windows 7 ile yaptım olmadı, ikinci deneme Vista ile sorunsuz yüklendi.
    Ne 3G de , ne başka birşeyde sorun yaşamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu85

yav arkadaşlar ben kardeşimin dediğini yaptım...güncellemeyi kies görüyor ancak yükselt dediğimde sorun veriyor ve kapatıyor.software updater a bağlanmıyor....bir cevap ve bir yardım lütfen...

tam olarak hangi aşamada sorun veriyor?
    dosyaları indirirken mi yoksa indirme bitipde kuruluma geçildiğinde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayk24

ne alaka ben zaten 2.2. yükledim ama lafex daha hizli yapiyor yazmis arkadas bende hata verdigini söylüyorum ... yardim bekliyorum yorum degil

hocam hata veriyor demişsin de nerde veriyor? ne yazıyor ?
    Bunları söylemezsen nasıl yardımcı olalım ??
  • ark.lar bu güncellemeyi yapınca swype türkçe olacak mı? olmayacaksa yüklemiycem..
  • quote:

İlk mesajındaki düzeltmede 1080p film seyrettiğinizi yazmışsınız. Özel bir programmı var ? Şahsen bir kaç telefonda yaptığım denemede 720p (1280*720) üstü filmi açamadım.

Hocam şimdi bu telefonun çözünürlüğü 800x480...

Sen bunun üzerinde bir çözünürlükte video oynatsan da , göreceğin çözünürlük budur. Internette 800x480 video olmadığı için, normal divx'lerde genelde daha düşük çözünürlükte ve kamera kaydı olduğu için size tavsiyem blu ray'den riplenmiş 720P video indirmenizdir. 1080P çok gereksiz. Aynı filmin 1080P ve 720P versiyonları arasında fark göremezsin izlerken çünkü göreceğin çözünürlük 800x480 dediğim gibi :)

Ben sürekli 720P indirip izliyorum. mVideo Player kullanıyorum, altyazıları da türkçe destekli gösteriyor. Daha indirip de oynatamadığım film-dizi olmadı.

• quote:

quote:

Sen bunun üzerinde bir çözünürlükte video oynatsan da , göreceğin çözünürlük budur. Internette 800x480 video olmadığı için, normal divx'lerde genelde daha düşük çözünürlükte ve kamera kaydı olduğu için size tavsiyem blu ray'den riplenmiş 720P video indirmenizdir. 1080P çok gereksiz. Aynı filmin 1080P ve 720P versiyonları arasında fark göremezsin izlerken çünkü göreceğin çözünürlük 800x480 dediğim gibi :)

Ben sürekli 720P indirip izliyorum. mVideo Player kullanıyorum, altyazıları da türkçe destekli gösteriyor. Daha indirip de oynatamadığım film-dizi olmadı.

mvideoplayer bende avi ve mp4 dosyalarını açmıyor. sende açıyor mu?? bana kullanışsız geldi biraz mvideoplayer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 21 Ekim 2010; 15:53:22 >

• arkadaşlar maximum ses limitini arttırmak mümkün mü ?
  • quote:

quote:

Hayır olay 800X480 olayı değil. Evet dediğiniz çok mantıklı. Ama şu da varki elimde yüzlerce (biraz abartı oldu idare edin) 1080 film varken niye 720'lerini arayıp bulup bir de indireyim. Birde internetim kotalıysa? (Hemen, kotalıysa yüzlerce 1080 i nerden indirdin demeyin)

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Hayır olay 800X480 olayı değil. Evet dediğiniz çok mantıklı. Ama şu da varki elimde yüzlerce (biraz abartı oldu idare edin) 1080 film varken niye 720'lerini arayıp bulup bir de indireyim. Birde internetim kotalıysa? (Hemen, kotalıysa yüzlerce 1080 i nerden indirdin demeyin)

yeni indirecek olanlar için dedim ben :)
    yani bu cihazda 720p ile 1080p izlemek arasında fark yok. Kimse 1080p indireyimde en kalitelisini izleyeyim diye kasmasın boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur

ark.lar bu güncellemeyi yapınca swype türkçe olacak mı? olmayacaksa yüklemiycem..

up
  • quote:

quote:

ark.lar bu güncellemeyi yapınca swype türkçe olacak mı? olmayacaksa yüklemiycem..

up

Buraya bu güncelleme yazmışsınız. Konunun içinde o kadar çok güncelleme varki. Hangisi olduğunu nerden bileceğiz?
    JP6 ise bunda Türkçe Swype yok. Sonradan bazı dosyalar yükleyerek Türkçe yapılıyor.
    JPM ise bunda Türkçe Swype var.
    Bunlar da zaten birçok kez yazıldı. Linkler verildi. Versiyonlar karşılaştırıldı v.s v.s.
  • quote:

quote:

quote:

up

Buraya bu güncelleme yazmışsınız. Konunun içinde o kadar çok güncelleme varki. Hangisi olduğunu nerden bileceğiz?
    JP6 ise bunda Türkçe Swype yok. Sonradan bazı dosyalar yükleyerek Türkçe yapılıyor.
    Bunlar da zaten birçok kez yazıldı. Linkler verildi. Versiyonlar karşılaştırıldı v.s v.s.

1. sayfanın ilk mesajında 1 tane resmi denilen 2.2 yok mu? onu soruyorum işte...

• quote:

quote:

quote:

quote:

up

1. sayfanın ilk mesajında 1 tane resmi denilen 2.2 yok mu? onu soruyorum işte...

Daha güncel olan konulara bakmalısınız. KIES ile artık 2.2 nin herhangi bir sürümüne geçemiyorsunuz. Türkçe swype içinde onlarca mesaj ve linkler var.
    Mesela BURADA adım adım nasıl yapıldığı da var. Tabi eğer JP6 kullanıyorsanız. JPM'de zaten böyle bir sorun yok.

• swype için:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43924514

edit: @chatin_62 siz neden hala jpk kullanıyorsunuz, aklıma takıldı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 22 Ekim 2010; 7:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

swype için:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43924514

Vakit darlığından.
    İmzamı değiştirmeye zaman olmuyorki. Tam değiştiriyorum sonra yeni rom çıkıyor onu yüklüyorum. İmza öyle kalıyor.
    Şu anda JPM yüklü. Burayı değiştirmeyi unutmuşum.
    Ama şunu da belirtip JPK'ya haksızlık yapmayayım heran JPK'ya geçebilirim.

• quote:

quote:

Vakit darlığından.
    İmzamı değiştirmeye zaman olmuyorki. Tam değiştiriyorum sonra yeni rom çıkıyor onu yüklüyorum. İmza öyle kalıyor.

Her güncellemede tümm app'leri baştan yüklemek zor gelmiyor mu? :)
    Sonuçta siz odin'le yapıyorsunuz anladığım kadarıyla

• quote:

quote:

quote:

Vakit darlığından.

Her güncellemede tümm app'leri baştan yüklemek zor gelmiyor mu? :)
    Sonuçta siz odin'le yapıyorsunuz anladığım kadarıyla

valla telefonu kies'e yedeklersek uygulamaları yedekleyip yedeklemediğini bilmiyorum. ancak ben uygulamaları baştan kuruyorum, 1mbit sınırsız. o yüzden flashlamak en son çare olmalı yeni yazılım güncellemesi olarak çıkmadıysa.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.