Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ODin iguncelleyince silinmez hic birsey biz kendimiz siliyoruz
  • evet ama örneğin jpmden jp6 ya geçince örneğin tel titriyor sürekli ve tek çözümü factory reset öyle olunca ister istemez tüm uygulamalar siliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

swype için:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43924514

edit: @chatin_62 siz neden hala jpk kullanıyorsunuz, aklıma takıldı da.

Vakit darlığından.
    İmzamı değiştirmeye zaman olmuyorki. Tam değiştiriyorum sonra yeni rom çıkıyor onu yüklüyorum. İmza öyle kalıyor.
    Şu anda JPM yüklü. Burayı değiştirmeyi unutmuşum.
    Ama şunu da belirtip JPK'ya haksızlık yapmayayım heran JPK'ya geçebilirim.

Her güncellemede tümm app'leri baştan yüklemek zor gelmiyor mu? :)
    Sonuçta siz odin'le yapıyorsunuz anladığım kadarıyla

Evet ODIN ile. Herşey yeniden yükleniyor. AppBrain Market'in bir özelliği var. Daha önce indirip yüklediğim uygulamaları aklında tutuyor. Senkronize et dediğimde uygulamalar tek tek önüme gelip yükleyeyimmi diye soruyor. Hepsini tek tek yine marketten aramak zorunda kalmıyorum.

• merhaba ben telefonu yeni aldım turkcellden yorumları okudumda sizler film filan indirp izliyorsunuz sanırım bunları hangi sitelerden indiriyorsunuz ve ikincisi flashplayer destekli siteleri açmıyor ve vidolarıda izletmiyor onu nasıl yükleyebilirm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayzonur

merhaba ben telefonu yeni aldım turkcellden yorumları okudumda sizler film filan indirp izliyorsunuz sanırım bunları hangi sitelerden indiriyorsunuz ve ikincisi flashplayer destekli siteleri açmıyor ve vidolarıda izletmiyor onu nasıl yükleyebilirm ?

filmleri http://hdtvshek.net/ sitesinden indirip izliyorum. Ama telefonda değil tabi. Telefon kapasitesi henüz oraya kadar ulaşmadı.
    Flash desteği 2.2 sürümlerinde var. Sizinki muhtemelen 2.1'dir. 2.2'ye geçiş yapmanız lazım ama henüz resmi sürüm yok. Biraz daha bekleyin.

• 2.2 resmi sürün ne zaman çıkıcak bilen varmı ? birde sebeke gitti telefonda şebeke göremiorm fabrika ayarlarına döndüm ama hala aynı yardımcı olursanız sevinirim acil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayzonur

2.2 resmi sürün ne zaman çıkıcak bilen varmı ? birde sebeke gitti telefonda şebeke göremiorm fabrika ayarlarına döndüm ama hala aynı yardımcı olursanız sevinirim acil...

eli kulağıda çıkmak üzere...
  • abiler bana ne olur yardımcı olun bir samsun galaxy s im var internet ayarlarını bulamadım vodafone u aradım göderdiler kurdum google a giriyorum google gelmiyor vodafone live yardım diye bi site geliyor bi türlü google ı getiremedim ve birde benim xperia x10 um vardı evimde 3g aktif şekilde oluyordu ama bundan 3g yazmıyor H harfi yazıyor ara sıra 3g görünüyor gidiyor ne olur bana yardımcu olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

abiler bana ne olur yardımcı olun bir samsun galaxy s im var internet ayarlarını bulamadım vodafone u aradım göderdiler kurdum google a giriyorum google gelmiyor vodafone live yardım diye bi site geliyor bi türlü google ı getiremedim ve birde benim xperia x10 um vardı evimde 3g aktif şekilde oluyordu ama bundan 3g yazmıyor H harfi yazıyor ara sıra 3g görünüyor gidiyor ne olur bana yardımcu olur musunuz

H yazması da bildiğim kadarıyla 3g anlamına geliyor.bende sürekli H yazıyor.ayarlar->kablosuz ve ağ->mobil ağlar->şebeke modu buraya gelip sadece wcdma yı seçmeyi dene.
  • regeditten bahsettiğiniz kayıtları değiştirdim jpm güncellemesini buldu yüklemeye geçti 1 saat kadar sürdükten sonra dosyaların telefona yüklenmesi aşamasında telefon download moda geçiyor ama daha başında "beklenmeyen bir hata nedeniyle yükleme tamamlanamadı" gibi bir hata vererek kurtarma moduna geçmem gerektiğini söyledi.pili çıkarıp kapattıktan sonra recovery moda geçirip kabloyu tekrar bağladım ancak cihaz bağlanmadı uyarısı veriyor.bunu iki kez sıfırdan denememe rağmen bu aşamayı geçemedim.giriş yapmadığım farklı bir bölümmü var nereyi atlıyorum yardımcı olursanız memnun olurum.işletim sistemim win 7 acaba bundan kaynaklanan bir problem olabilir mi?vistanın daha problemsiz yükleme yaptığı yazıyordu yine forumda..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea
    regeditten bahsettiğiniz kayıtları değiştirdim jpm güncellemesini buldu yüklemeye geçti 1 saat kadar sürdükten sonra dosyaların telefona yüklenmesi aşamasında telefon download moda geçiyor ama daha başında "beklenmeyen bir hata nedeniyle yükleme tamamlanamadı" gibi bir hata vererek kurtarma moduna geçmem gerektiğini söyledi.pili çıkarıp kapattıktan sonra recovery moda geçirip kabloyu tekrar bağladım ancak cihaz bağlanmadı uyarısı veriyor.bunu iki kez sıfırdan denememe rağmen bu aşamayı geçemedim.giriş yapmadığım farklı bir bölümmü var nereyi atlıyorum yardımcı olursanız memnun olurum.işletim sistemim win 7 acaba bundan kaynaklanan bir problem olabilir mi?vistanın daha problemsiz yükleme yaptığı yazıyordu yine forumda..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba,
    sorununuzun %100 cozumu budur diyemem ama tamamen ayni hatayi bende de verdi windows 7 ile... Vista ile deneyince sorun cikmadi. Yazida da belirtmistim zaten.
    Size tavsiyem vista ile deneyin.

• abiler bir de telefonun üstünde görünen E simgesini kaybetmenin yolu var mı yoksa hep görünüyor mu bir de o simge açık olunca fazla kontör yiyor mu
  • quote:

abiler bir de telefonun üstünde görünen E simgesini kaybetmenin yolu var mı yoksa hep görünüyor mu bir de o simge açık olunca fazla kontör yiyor mu

APN'i kapatırsanız o simge yok olup internet erişimi iptal edilir. Nasıl ve hangi widgetler ile açıp-kapama yapıldığını konuların içinde bulabilirsiniz. APN diye arama yapın onlarca sonuç getirecektir.
  • quote:

quote:

abiler bir de telefonun üstünde görünen E simgesini kaybetmenin yolu var mı yoksa hep görünüyor mu bir de o simge açık olunca fazla kontör yiyor mu

APN'i kapatırsanız o simge yok olup internet erişimi iptal edilir. Nasıl ve hangi widgetler ile açıp-kapama yapıldığını konuların içinde bulabilirsiniz. APN diye arama yapın onlarca sonuç getirecektir.

abi ben acemiyim bulamadım yardımcı olur musun bana yaa ne olur teşekkür ederim ayrıca.

• quote:

quote:

quote:

abi ben acemiyim bulamadım yardımcı olur musun bana yaa ne olur teşekkür ederim ayrıca.

Buyrun:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakakensai

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakakensai

Merhaba. En sonunda ben de Galaxy S alabildim. Telefon konusunda şöyle bir sıkıntım var: birşeyler sürekli Edge bağlantısı kurup kontörlerimi yiyor. Arka planda Device Management (wssStartService) dışında tüm servisleri kapadım, tüm çalışan programları kapadım, masa üstünde bir tane bile widget yok ama gene de devamlı kontörüm gidiyor. 2.44TL vardı bir saat sonra baktım 2.4TL ye düşmüş. Şu anda hiç kontorüm kalmadı almaya da korkuyorum açıkcası. Bu konuda ne yapabilirim?

Bunu 2 türlü yapabilirsiniz. Otomatik veya manuel:
    Otomatik için extended controls adlı bir widget var. bunu bulup telefona yükleyin. Widget'i masaüstüne koyduğunuzda diğer yazılarımda paylaşmış olduğum yararlı birçok kontrolleri ekleyebiliyorsunuz. Bu kontroller arasında Data açıp kapama da var. Buradan istediğiniz an açıp internete girebilir işiniz bittiğinde kapatabilirsiniz.
    Manuel için APN ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. APN ayarları ile ilgili yere girdiğinizde (Ayarlar-Kablosuz ve ağ-Mobil ağlar-Erişim Noktası adları) kendi operatörünüzün adını göreceksiniz. Onu açtığınızda ilk 2 seçenek olan isim ve APN adlarını değiştirdiğinizde internete giremez. Zaten Extended Control'un yaptığıda bu. Buradaki isimleri değiştiriyor.
    Tüm bunların resimli açıklamalarını da yapmıştım.

Dayanamayıp buldum: Şu linklerde açık olarak anlatmıştım. Resimde en üstteki widget'te en soldaki ikon açıp kapatıyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42371993

http://forum.donanimhaber.com/m_42268930/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42268930

Bu da manuel değiştirme için lazım olabilecek resimli anlatımın linki :

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42537000

Çok teşekkürler.

Ayarları yaptım ama aslında istediğim tam olarak bu değildi. Ben interneti her kullanacağım zaman açıp sonra tekrar kapatayım istemiyorum aslında. Bu devamlı data harcayan ne ise onu bulup onu kapatmak/silmek istiyorum. Acaba bunun bir yolu var mıdır?

internet ile haberleşen o kadar çok şey varki. Bundan başka bir yolumuz yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_42104387/mpage_70/f_/key_APN//tm.htm#43810267
    http://forum.donanimhaber.com/m_42104387/mpage_16/f_/key_APN//tm.htm#42849183

• win 7 kullanarak froyo 2.2 güncellemesini problemsiz yapabilen arkadaş varmı?problem gerçekten win 7 den mi kaynaklanıyor yoksa win 7 için regedit kayıtları dışında değiştirmek gereken başka birşeyler mi var!!!

teşekkürler...
  • quote:

win 7 kullanarak froyo 2.2 güncellemesini problemsiz yapabilen arkadaş varmı?problem gerçekten win 7 den mi kaynaklanıyor yoksa win 7 için regedit kayıtları dışında değiştirmek gereken başka birşeyler mi var!!!

teşekkürler...

1274. kez yazıyorum. KIES'ten froyo güncellemesi yooooook. Samsung dosyayı geri çektiiiiii. İlk furyada yükleyebilenler yükledi artık yüklenmiyoooooor. ODIN ile yükleme yapabilirsiniz. Tabi 3 tuş sorununuz yoksaaaaa.
  • quote:

quote:

win 7 kullanarak froyo 2.2 güncellemesini problemsiz yapabilen arkadaş varmı?problem gerçekten win 7 den mi kaynaklanıyor yoksa win 7 için regedit kayıtları dışında değiştirmek gereken başka birşeyler mi var!!!

teşekkürler...

1274. kez yazıyorum. KIES'ten froyo güncellemesi yooooook. Samsung dosyayı geri çektiiiiii. İlk furyada yükleyebilenler yükledi artık yüklenmiyoooooor. ODIN ile yükleme yapabilirsiniz. Tabi 3 tuş sorununuz yoksaaaaa.

teşekkür ederiz ama bu tavra gerek yok.1275.kez yazmazsınız olur biter soru soran da bilmediğiyle kalır.
    bu tip forumlar paylaşım ve yardımlaşma için var tartışmak için değil!!!soru sorana cevap verme zorunluluğunuz yok.
    yine de bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler...

teşekkür ederiz ama bu tavra gerek yok.1275.kez yazmazsınız olur biter soru soran da bilmediğiyle kalır.
    bu tip forumlar paylaşım ve yardımlaşma için var tartışmak için değil!!!soru sorana cevap verme zorunluluğunuz yok.
    yine de bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

hocam üstüne alınmadan gerek yok, bu soru chatinin dediği gibi 1274 olmasada 572 kere sorulmuştur. ana konuyu biraz takip edelim. evet hepsini okumak şuan imkansız ama en azından 10 sayfa okuyalım aklındaki bütün sorulara cevap bulucaksın.

• arkadaşlar, telefonun internete bağlanması kosunda çok yorum geliyor, evet marketten apn droid kurabilirsiniz, extended controls kurabilirsiniz. hadi bunların hiç birini kuramadınız diyelim. power tuşuna basılı tutun, telefonu kapatığınız menü geliyor, orda da veri ağı modu diye bir seçenek var. orda muhtemelen açık yazıcak ona tıkladığınızda kapatır. önceden bahsettiğim apn droid falan da bu işlemin kısa yoludur. bu mevzuyu artık daha fazla yazıp konuları şişirmeyelim lütfen!
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.