Şimdi Ara

Darlayan kızdan nası kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung kullanıyodu. Gitmiş iphone almış günde 10 kere beni arıyo bişeyler soruyo. Yok İphone herşeye para istiyo, yok bunun beleşi var mı, yok youtube vanced yükleyemiyom, yok hafıza kartı takamadım resimlerim nolcak falan eeeehh be yeter. Bütün parasıyla BMW alıp benzin koyamayan fakirler gibi bu ne böyle engel atacam en sonunda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• maaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonunu engelle geç.

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    kira gelirlerimiz var maas kac merak ediyordun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefon ya da bilgisayar gibi cihazlarda yaşadığı teknik sorunları google'dan araştırmak (hatta chatgpt gibi efsane bir şeyden) yerine işin kolayına kaçıp anlayan birine sormak tam bir beyinsizlik örneği. bana biri "ya sen anlıyosun şunu nasıl yapıyoruz" dediği zaman google'dan araştır deyip geçiştiriyorum.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Teknik konu forumlarının hepsi böyle 😀 Adam forumda konu açıp akşama kadar yorum beklemek yerine googla’a yazsa zaten 1 saniyede önüne çıkacak aradığı yanıt ama yapmıyo. Üstelik gelen cevaplarda anlatılanı da uygulayamıyo. Çok var böyle.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Tahmin edeyim a101 veya bimde 3 ay çalışıp aldı ve birkaç ay sonra düşürüp telefon ömrünü çatlak ekranla kullanmaya devam edecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

mirasyedi misiniz hocam

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyom 120 ay kredi mi çekti böbreği mi sattı ne yaptıysa artık

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Aşko kuşko instagrama foto atacam, story atacam, abazalardan ilgi dileneceğim. Arkadaşlarıma ortamda hava atacağım.

Ne karşılığında? Dünya kadar borç. HA birde telefonu aldıktan sonra A101'den alacağım dandik kablo ile telefonun bataryasının içinden geçip 1-2 sene geçmeden yenileyeceğim.

• İnsanlarla dalga geçmeyin. Asgari ücretle çalışan adamlar hiçbir şey alamıyor ve yapamıyor sadece tek yapabildikleri telefon almak bu şekilde kendilerini mutlu edebiliyorlar sadece çünkü hiçbir şey alamıyorlar

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Asgariden fazla alıyorum hocam. Fakat yine yetmiyor primlerle bilmem nelerle.

Dalga geçmemin sebebi, insanlar ihtiyaçları olmayan şeylere sırf statü göstergesi olduğuna inandığı için alıyor yani toplumda kabul görmek için.

İşe başladığımdan beri telefonumu değiştirmedim işe girdiğimde değiştirdim aradan 3 sene geçti hala kullanıyorum. 2-3 sene daha kullanırım sonra pili değişip yeni telefon almaya bakarım. Fazlası ile işimi görüyor.

• macbook pro m4 pro

ipad pro m2

iphone 14 pro

airpods 3

sahibiyim.

• Genişleterek..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.