< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Darlayan kızdan nası kurtulurum
-
-
maaş kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonunu engelle geç.
-
kira gelirlerimiz var maas kac merak ediyordun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefon ya da bilgisayar gibi cihazlarda yaşadığı teknik sorunları google'dan araştırmak (hatta chatgpt gibi efsane bir şeyden) yerine işin kolayına kaçıp anlayan birine sormak tam bir beyinsizlik örneği. bana biri "ya sen anlıyosun şunu nasıl yapıyoruz" dediği zaman google'dan araştır deyip geçiştiriyorum.
-
Teknik konu forumlarının hepsi böyle 😀 Adam forumda konu açıp akşama kadar yorum beklemek yerine googla’a yazsa zaten 1 saniyede önüne çıkacak aradığı yanıt ama yapmıyo. Üstelik gelen cevaplarda anlatılanı da uygulayamıyo. Çok var böyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tahmin edeyim a101 veya bimde 3 ay çalışıp aldı ve birkaç ay sonra düşürüp telefon ömrünü çatlak ekranla kullanmaya devam edecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mirasyedi misiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bilmiyom 120 ay kredi mi çekti böbreği mi sattı ne yaptıysa artık
Aşko kuşko instagrama foto atacam, story atacam, abazalardan ilgi dileneceğim. Arkadaşlarıma ortamda hava atacağım.
Ne karşılığında? Dünya kadar borç. HA birde telefonu aldıktan sonra A101'den alacağım dandik kablo ile telefonun bataryasının içinden geçip 1-2 sene geçmeden yenileyeceğim.
-
İnsanlarla dalga geçmeyin. Asgari ücretle çalışan adamlar hiçbir şey alamıyor ve yapamıyor sadece tek yapabildikleri telefon almak bu şekilde kendilerini mutlu edebiliyorlar sadece çünkü hiçbir şey alamıyorlar
Asgariden fazla alıyorum hocam. Fakat yine yetmiyor primlerle bilmem nelerle.
Dalga geçmemin sebebi, insanlar ihtiyaçları olmayan şeylere sırf statü göstergesi olduğuna inandığı için alıyor yani toplumda kabul görmek için.
İşe başladığımdan beri telefonumu değiştirmedim işe girdiğimde değiştirdim aradan 3 sene geçti hala kullanıyorum. 2-3 sene daha kullanırım sonra pili değişip yeni telefon almaya bakarım. Fazlası ile işimi görüyor.
-
macbook pro m4 pro
ipad pro m2
iphone 14 pro
airpods 3
sahibiyim.
-
Genişleterek..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X