Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün çok güldük. Başımıza bir şeyler gelecek. O yorumlar süper.

Sen çok yaşa forum.donanimhaber.com
  • Serverları Çin malı Galiba hemen patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 27 Temmuz 2011; 11:41:50 >
  • 98 kayıtlı 68 misafir ne inatçıyız ya
  • quote:

Under Construction

The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.

Please try this site again later. If you still experience the problem, try contacting the Web site administrator.

Helal olsun göçertmişsiniz.
  • sen 40 tane koyarsan , normalde sitene gelip farklı ürün alacaklarıda böyle kaybedersin işte.notebookta cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 27 Temmuz 2011; 11:44:11 >
  • Ahannn da bizim şirketin firewall'u darty'ten kıllandı siteye girişi yasakladı...
    Fazla mı zorladık bu adresi, ürküttük firewall'u

• HHD var dediler geldik
  • hakikaten aleti alamasak ta buradaki muhabbeti yeter.

epeydir bu kadar gülmemiştim.
  • Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi.

• Bi detaylı açıklama yapsa yetkili arkadaş.

Sepetteki ürünler silinecek mi yoksa sepete ekleyenler, daha sonra aynı fiyattan alabilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdum -- 27 Temmuz 2011; 11:45:27 >
  • ARTIK DARTY DİYE BİR YER YOK!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

Under Construction

The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.

Please try this site again later. If you still experience the problem, try contacting the Web site administrator.

Helal olsun göçertmişsiniz.

Darty sitesi cok isabet almış Dart'a döndü.
    Sepettekiler de gitmiştir artık.
  • Kernel panic, hamsiler iflas..
  • Beyler birazcık konu dışına çıkacam ama,Dartyden ben bir ürün aldım 429 tl ya .İlk defa garanti internet den hesaba havale yapacam ama şöyle bir hata çıkıyor.''hesaba havale işlem için kalan limitiniz 0 dır.Lütfen hesap tutarını kontrol ediniz'' bu nedir beyler.Ne yapmam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi festar -- 27 Temmuz 2011; 11:47:26 >
  • Yahu bana zaten yaramıyormuş bu ürün, dvd'ye film yazıyorum, dvd okuyan alet bulayım en iyisi.
  • Stokta olmayan ürüne kampanya yapmak ta yeni moda herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemdum

Bi detaylı açıklama yapsa yetkili arkadaş.

Sepetteki ürünler silinecek mi yoksa sepete ekleyenler, daha sonra aynı fiyattan alabilecek mi?
    YALAN OLDU YALAN :)
  • Evet detaylı bi açıklama bekliyoruz.
  • Bağlantı sıfırlandı
    Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir.
    Biraz bekleyip yeniden deneyin.

Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
    gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından
    korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 27 Temmuz 2011; 11:49:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.