arkadaşlar ben siparişi verdim. şöyle oldu... firefoxta sürekli yenile yapıyordum olmuyordu. internet explorer.da denedim ve siparişimi tamamladım, hayırlısı olsun.
Güveniniz için teşekkür ederiz - Şiparişiniz kayıtlara alınmıştır. "Müşteri alanı" bölümünden siparişinizi takip edebilirsiniz. - Ürünlerinizin teslimat şekilleri hakkında size onay maili gönderilecektir. - Ödemeniz bize ulaştığı taktirde siparişiniz işleme alınacaktır. - Siparişinizi saklamak icin sipariş ayrıntılarını yazdırınız. işte budur !!!
Sipariş etmekte olduğunuz miktar stoklarımızda bulunmamaktadır. Teslim edilebilecek miktarı değiştirerek güncelle tuşuna basınız.
quote:Orijinalden alıntı: nihattr Ben de aldım ama 40 kişiden fazla kişi aldıysa... ben de aldım ama bana 40 kişiden fazla alım oldu gibi gelıyor bakalım ne olacak.
onay maili geldi. şimdi ben darty den ilk alışverişim bu. ne yapmam lazım. kimlik fotokopisi diyorlar dı ? onların aramasını mı bekleyecegim ?
quote:Orijinalden alıntı: beytepeli06 onay maili geldi. şimdi ben darty den ilk alışverişim bu. ne yapmam lazım. kimlik fotokopisi diyorlar dı ? onların aramasını mı bekleyecegim ? evet onlar sene 1 kere çaldırıyorlar Açtın açtın açmadın Ugras dur...
quote:Orijinalden alıntı: FATlH Sipariş etmekte olduğunuz miktar stoklarımızda bulunmamaktadır. Teslim edilebilecek miktarı değiştirerek güncelle tuşuna basınız. Hangi sayfada bu hatayı verdi.