Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: festar

Beyler birazcık konu dışına çıkacam ama,Dartyden ben bir ürün aldım 429 tl ya .İlk defa garanti internet den hesaba havale yapacam ama şöyle bir hata çıkıyor.''hesaba havale işlem için kalan limitiniz 0 dır.Lütfen hesap tutarını kontrol ediniz'' bu nedir beyler.Ne yapmam gerekir.

hocam internetten havale/eft işlemlerine günlük limit tanımlayabiliyorsun.. 3 kağıda gelme diye..
    sanırım senin "0 TL" bankayı aramalısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iü

quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

Under Construction

The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.

Please try this site again later. If you still experience the problem, try contacting the Web site administrator.

Helal olsun göçertmişsiniz.

Darty sitesi cok isabet almış Dart'a döndü.
    Sepettekiler de gitmiştir artık.

sepettekiler niye gidiyo oraya atana kadar anamız ağladı. zaten sırada daha 3 kademe var ödeme ,adres onayı ,onay falan

• Adamlar 10 tane ürünü ucuz koyarak süper test yaptılar
  • Demekki böyle günlük indirim darty'ye göre değil.. İngiltere'deki testler burada başarılı olmadı... Site Türkiye'de çöktü...geçmiş olsun...
  • Alacam Darty. İstesen de istemesende.
    Seni yenecem. :D
  • teşekkürler heretic.
  • 299a fiyatları çekerler,sepetlerde böylece güncellenir. bence !
  • sanırım makineyi sürekli restartlıyorlar ama servisler bir türlü düzelemiyor..
    Bi 5 dk boş bırakında site düzelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Alacam Darty. İstesen de istemesende.
    Seni yenecem. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

quote:

Orijinalden alıntı: iü

quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

Under Construction

The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.

Please try this site again later. If you still experience the problem, try contacting the Web site administrator.

Helal olsun göçertmişsiniz.

Darty sitesi cok isabet almış Dart'a döndü.
    Sepettekiler de gitmiştir artık.

sepettekiler niye gidiyo oraya atana kadar anamız ağladı. zaten sırada daha 3 kademe var ödeme ,adres onayı ,onay falan

evet katılıyorum dostum ödeme onayında service unavailable aldım zar zor eklemiştim bakalım ne olacak :'(]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdum -- 27 Temmuz 2011; 11:52:59 >

• sabahtan beri takip ediyorum, aşama aşama gitti, şimdi hiç bişe yok, yaşasın donanım haber hack grubu :))))
  • Bir de markaloka'ya kızmıştık site çöktü diye. Onlarla mukayese edildiğinde DARTY dev gibi bir firma ama o bile dayanamadı yani...
  • Sayfa bulunamadı
    Anasayfaya Dön
  • arkadaşlar geçmiş olsun sepettekileri silmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdum -- 27 Temmuz 2011; 11:55:35 >
  • arkadaslar su an cok rahat alınıyor urun.
  • Sitenin ana sayfası açıldı ancak ürün sayfası ı-ıh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

sanırım makineyi sürekli restartlıyorlar ama servisler bir türlü düzelemiyor..
    Bi 5 dk boş bırakında site düzelsin

sabahtan beri burdayiz hiç boş bırakırmıyız ya o arada dalarlarsa ne olacak. versin bizlere birer tane çekilelim anlaşma bu
    neyse işin espirisi.

• Güveniniz için teşekkür ederiz

- Şiparişiniz kayıtlara alınmıştır. "Müşteri alanı" bölümünden siparişinizi takip edebilirsiniz.
    - Ürünlerinizin teslimat şekilleri hakkında size onay maili gönderilecektir.
    - Ödemeniz bize ulaştığı taktirde siparişiniz işleme alınacaktır.
    - Siparişinizi saklamak icin sipariş ayrıntılarını yazdırınız.

ALDIMM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,

EENPLAY DIRECTOR HD 1TB Media Player 1 99,00 TL KDV dahil 99,00 TL KDV dahil
    SİPARİŞ TUTARI : 99,00 TL KDV dahil
    NAKLİYE ÜCRETİ : 0,00 TL KDV dahil
    TOPLAM : 99,00 TL KDV dahil
    AYLIK ÖDEME : 19,80 / ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 27 Temmuz 2011; 11:56:36 >
  • Kaptım birtane sipariş tamamlandı kolay gelsin...
  • Bende aldım , vatana millete hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.