Şimdi Ara

[DARTY] Çarşamba'nın şok ürünü - Media Player 1 TB 99 TL- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
26.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı 0.00 yapmışlar canım aşkım
  • quote:

Orijinalden alıntı: melifkaya

ürün sepette am 0 tl

evet biz babayı aldık ondan sanırım
  • Sipariş etmekte olduğunuz miktar stoklarımızda bulunmamaktadır. Teslim edilebilecek miktarı değiştirerek güncelle tuşuna basınız
  • çekmişler hemen.
    27/07/11 03-DARTY . İSTANB 27/07/11
    ****** KAZANILAN MAXİPUAN: 0.99 TL 99.00 -
  • Stok bitti beyler geçmiş olsun
  • Şikayet edecen arkadaş bunları tüketici haklarına.
  • Merhaba melih koyuncu,
    Sipariş takibi

Alýþveriþinizde Darty’i tercih ettiğiniz için teþekkür ederiz.
    Her türlü sorunuzda (0212) 444 888 0 ‘ı arayarak Cağrý Merkezimize ulaþabilirsiniz.

W045844 nolu siparişiniz onaylanmış olup,
    en kısa sürede teslimat iþlemleri yapılacaktır.Teslimat bilgileriniz Aşağıdaki gibidir.
    Darty Destek hizmeti satýn aldýysanýz müşteri hizmetlerimiz tarafýndan en kısa sürede aranacaksınız.
  • Darty, senin yapacağın işe ben ne diyim, yedin bütün sabahımı, halt ettin...
  • Şu kimlik fotokopisi olayı saçma. Kredi kartı güvenliği için mi istiyorlar? Ödemeyi havaleyle mi yapsaydım acaba?..
  • BEYLER ŞİMDİ KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.

GİDİP Bİ DVD ALMAK İSTESEK EN UCUZ 100 LİRA VERECEĞİZ.

GİDİP Bİ TAŞINABİLİR ALMAK İSTESEK (1TB) EN AZ 200 LİRA VERECEGİZ.

YANİ BU ÜRÜNE VERİLEBİLECEK EN İYİ MİKTAR 100liradır.

daha fazlasını hak etmez. basit olarak dvd ve taşınabilir ihtiyaclarınızı görür.

alanlara hayırlı ve uğurlu olsun. kimse demesin yani 100 liralık beş para etmez vs. kutusunu açmadan dahi en az 200e satılabilir..
  • HADİ BEYLER HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN
  • yazıklar olsun böyle siteyede firmayada
  • Ben Almıyacaktım Ama Hd olarak kullanıcam işimi görür heralde baktım çok ağır satarım 100 tl ye alan olur büyük ihtimal
  • site geldi ürün stokta yok
  • kapanlara hayırlı olsun..
    kapamayanlara kısmet diyorum ama bu kadar uğraşa rağmen alamayan arkadaşlar lütfen hemen kızmayın..
    Bu işler böyle.. kampanyada kaç adet olduğu net bir şekilde ifade edilmişti. Ayrıca sadece DH'da bile ne kadar ilgi var.. Birde mailing vb. ile iyice talep arttı..
  • şu darty den bi ürün almak kısmet olmadı yaw.bende mi bi cenabetlik var yoksa darty demi anlamadım gitti
  • Kampanyamız 27 Temmuz 2011 Çarşamba günü gün içerisinde başlayacaktır!

İyi de hala böyle yazıyor ürün sayfasında.
    Ayrıca sepete ekleyebilen ancak diğer aşamalarda takılanlar ne olacak? Bu şimdi iyi reklam mı oldu yani Darty için, ne zeka ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

BEYLER ŞİMDİ KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.

GİDİP Bİ DVD ALMAK İSTESEK EN UCUZ 100 LİRA VERECEĞİZ.

GİDİP Bİ TAŞINABİLİR ALMAK İSTESEK (1TB) EN AZ 200 LİRA VERECEGİZ.

YANİ BU ÜRÜNE VERİLEBİLECEK EN İYİ MİKTAR 100liradır.

daha fazlasını hak etmez. basit olarak dvd ve taşınabilir ihtiyaclarınızı görür.

alanlara hayırlı ve uğurlu olsun. kimse demesin yani 100 liralık beş para etmez vs. kutusunu açmadan dahi en az 200e satılabilir..

1 tb disk için 200 fazla bi rakam olmuş :)

kutusunu açmadan da 200 vs etmez, ha ciddi düzeltmeler yapıldysa eder ama alanlar pek memnun kalmıyor.

gel gelelim 1 tb hdd özelliği ile birlikte 99 lira bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

kapanlara hayırlı olsun..
    kapamayanlara kısmet diyorum ama bu kadar uğraşa rağmen alamayan arkadaşlar lütfen hemen kızmayın..
    Bu işler böyle.. kampanyada kaç adet olduğu net bir şekilde ifade edilmişti. Ayrıca sadece DH'da bile ne kadar ilgi var.. Birde mailing vb. ile iyice talep arttı..

dostum site provizyon felan istiyomu yada bizimi arıyacaklar nasıl olacak ????
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.