Bildirim
Data/UIs_us.tbl hatsı bir bakın pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bendede var hem de oynda silinmiyor oyunada girilmiyor banda yardım edin lütfen.... -
ağa hat hani ilk knightonline yi tıklıyorsun açıyor o sırada hackshield açılıyo sonra oyuna girince böle üstü üst hatalar veriyor data direx felan diye yoksa oyuna gireerken charı seçtin ondan sonra girmiyo?
sen bir resim koysn ben bulurum çözümü bende bbir sürü engelden geçtim -
Ya ben oyuna tıklıyorum oyun geliyor... knight online yazıyor herhangi bir tuşa basıp ID mızı ve şifre mizi gircez ya tam o anda da_U...... falan diyor -
1-knight online ikonunu tıklıyorum hackshild doluyor
2-oyuna girerken siyah ekran geliyor ama k2 yazısı gelmeden bu hatayı veriyor ve ok dedigin zaman oyun kapanıyor ok diyememe şansın yok -
FORMAT PLS -
fORMAT ATARSAK KESİN DÜZELİRMİ ZATEN BEN FORMAT ATMAYI PLANLIYORDUM...EĞER ÖYLEYSEN ÇOK İYİ OLUR TEŞEKKÜRLER
-
AYNI SORUNDAN DOLAYI FORMAT ATTIM ŞU TIKIR TIKIR ÇALIŞIYO.
HEM FORMATTAN SONRA BİLGİSAYAR FERAHLIYO SANKİ. HIZI KENDİN FARKEDECEKSİN. -
evet delici kardeş formatla kesin düzeliyormu söylermsin ugraşmayım bende basayım formatı -
DÜZELİYO. EN AZINDAN BENDE DÜZELDİ. 15-20 DK OLUYO FORMAT ATALI ŞU AN OYUNDAYIM. -
quote:
Orjinalden alıntı: delici
FORMAT PLS
+5 -
teşekür ederim cvpmı aldım hemen atıyoru formatı -
1299 dan mı kuruyorsunuz setup??
daha alt bir versionla başıma gelmişti... 1299 la kurunca problem düzeldi... -
valla 1.300den başladım 1.298 başladım sorun gitmedi ama arkdaşların dedigini yapcam format atıcam bi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X