Bildirim
Datron bilgisayarımdaki sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
maşşallah dh üyeleri de çift şarjör misali iki bilgisayar ile nete giriyor anlaşılan..
bu saatte birşey yapılmaz, sabaha bakarsın, kendi kendine düzelmiş hiç oralı olma.. -
quote:
Orjinalden alıntı: The souls migration
maşşallah dh üyeleri de çift şarjör misali iki bilgisayar ile nete giriyor anlaşılan..
bu saatte birşey yapılmaz, sabaha bakarsın, kendi kendine düzelmiş hiç oralı olma..
-
Vallaha sabah oldu baktım düzelmedi :(
Basıyorum güç tuşuna açılmaya başlıor falan derken ekran gidip gelior en sonunda kendini beklemeye alıyor Sonra bir tuşa basıyorum ekran görünmeden açılır gibi yapıyor yine duruyor :(
Acaba sorun donanımsal mı :(
İki bilgisayar var Biri grafik tasarım ile uğraşıom diğer sadece internet :) -
Goruntu surucunu once bir yenile olmadı guc kablolarını kontrol et baska bir ekranda dene pc ni simdilik bunları bir yap olmadı yaz yine. -
Laptop olduğu için dediklerini yapmam zor olur :(
Baska ne yapabilirm :( Durup duruken nasıl oldu anlamadım :( Flash Cs4 çalışıyorduk her zaman çalıştığım gibi
Kesik kesik böle birşeyler olmaya başladı en sonunda ekran öle kapandı gibi oldu şimdi açıyorum üstte yazdığım gibi oluyor ekran :( -
Görümtü sürücünün netten son sürüm olarak indirebilirsin korkma indir tıkla kendisi kurulucak açıp kapanır makina bir bak bakalım burdayım ben. -
Birde kasadan ekrana giden kablolar vardır ezilme sıkısma gibi seyler varmı dikkatlice bir bak bunun dısında ekrana sert bir darbe yada buna benzer birşey oldumu yada en son yüklediğin bir şey varmı ayrıca görüntü ayarlarına bak frekans ve çöz . aynımı sıcaklık kontrolu yap yazılım ile ekran koruma varsa kaldır.Bende flashcıım dayanışma içinde olalım :) -
Görüntü sürücümü netten indireceğim Sonra kurarken ekranda görünmüyor nasıl kuracağım :( Laptopa
Vallahe ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım. :( -
Korumalı modda aç f8 ile makina açılırken.Hiç görüntü yoksa işin zor olucak başka bir ekran bağlıyabiliyormusun ? vga dan -
Bir de öyle deneyeceğim Çok sağol yardımların ve ilgin için.
Hafta içi işte oluyorum ondan pek uğrşamıyorum işyerinde bilgisayarım :)
Haftasonu eve alsam bilgisayarı dediklerini denesem burda olurmusun :)
Tekrar teşekkürler. -
Söz veremem ama mail at soruna çare bulmaya çalışırım,kolay gelsin. -
Tamam hocam :) Ben haftasonu müsait olduğun bir vakitte sana ulaşmaya gayret ederim.
Çok teşekkürler -
notebook'u farklı bir LCD ekrana bağla bide bu şekilde test et eğer LCD ekranda da aynısını yaparsa sorun ekran chipinden kaynaklanma ihtimali olabilir. -
Farklı bir laptopa nasıl vgdan bağlayabilirim
Dvı çıkışla oluyor mu
farklı bir bağlantı kablosumu kullanmam lazım -
Açılırken çıtır çıtır diyede ses geliyor bölee ses ölee tam çıtırttı değil ama :)
böle ince tiz bir ses -
Şimdi arkadaşlar sorunumu biraz daha açayım :)
İlk önce elinde Datron w15 serisinin üzerinde bulunan en soldaki led ışğının anlamı nedir? Harddisk ile beraber yanıp duruyor. Bu yanıp sönerken de ekranın anlık gidip gelmesi oluşuyor beklemeye alıyor falan :(
Yani kısacası sinir bir şey :)
Virüs varmıdır diye format bile attım
Ama olayı anlamadım kimileri DVI aygıtı al monitöre bağla falan dediler. Ancak onu denemedim sorunu anlamak için :)
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- bios şifresi nedir
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- telegram izin verilmeyen video indirme
- 1 uzun 3 kısa bip
- komut istemi
- telefon neden ısınır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- oem açılımı
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X