Selamlar, 2 hafta önce bascuda dan datron kxa 1.6 aldım ama üstünde wireless yok.Bunu taktırmam mümkünmü ve nerden taktırabilirim,maliyeti ne kadardır?bilgilendirirseniz sevinirim. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim
40$+kdv ye taktırabilirsin bende de pro2000 var zaten aynı kasayı kullanıyorlar,herhangi bir bilgisayarcı da başında durmak şartıyla taktır,pcmcıa olarak takılanları da var onlar 55$+kdv bence ilk tercih için bir datron bayi bul onlar takar veya güvendiğin bir bilgisayarcı ama dikkat et garanti dışı kalmasın
DATRON BAŞKA TEKNİK SERVİSLERDE PARÇA TAKTIRIRSANIZ GARANTİ DIŞI KABUL EDİYOR.ONA GÖRE
teşekkür ediyorum acaba Bursada Datron bayisi bulabilirmiyim onu merak ediyorum..
datron büyük hata
ben gayet memnunum...hiç bir problem yok.
quote:
Orjinalden alıntı: freemoney
datron büyük hata
komik hata neymiş
doğru servisine götür onlar taksın ama alırken içinde olmalıydı çünkü 35$+kdv satılıyor yoksa o kadar indirimli almalısın
quote:
Orjinalden alıntı: MAVER2614
quote:
Orjinalden alıntı: freemoney
datron büyük hata
komik hata neymiş
be de merak ediyorum heymiş bu büyük hata bir haftadır kullanıyorum daha en ufak bir problrmle karşılaşmadım performans süper ee hata nerde ucuz olması mı?
datron aldığıma memnunum, çünkü pilden çalışma süresi çok iyi, 4 saat civarı, daha ne olsun, msi 510C özellik olarak daha iyi, daha fazla güncel oyunu takılmadan oynatır ama ekran kartından ötürü pil süresi az ...
datrondaki ekran kartı onboard olanların bildiğim kadarıyla en iyisi, nfs underground oynuyorum full değil ama bana yetiyor, zaten iş yerinde kullanıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme