Şimdi Ara

David Luiz resmen Psg'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• işte bu iyi oldu
  • Yahu niye satti david luiz i bence cok iyi bir oyuncu. Neyse psgye yakisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSG ye yakışır :) Chelsea yerını kimle doldurucak merak edıyorum

• david luiz çok iyi oyuncuydu chelsea nın para ıhtıyacıda yok mourinho ile belki ters düşmüştür
  • Barça'ya gitmediği iyi oldu, yakışır PSG'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3853195/title/david-luiz-move-agreed

http://www.psg.fr/en/News/003001/Article/67108/Paris-agree-terms-with-Chelsea-FC-and-David-Luiz

Boyle bir defansi chelsea gibi savunma futbolunu seven savunma futbolunun uzerine yapistigi takim nasil birakti anlamadim

Sorunun cevabını kendin cümlede vermişsin zaten.

Chelsea gibi bir savunma takımına gerçek savunmacılar lazım. Luiz gerçek bir savunmacı olmadığı için Mourinho onu satış listesine koydu. Mourinho geldiğinden beri Luiz savunmada 3. tercihi bile olmadı nerdeyse Mourinho'nun. Hatta Mourinho'yu geçtim, savunma disiplinini çok önemsemeyen Benitez bile Luiz'e savunmada güvenmeyip onu ortasahada oynatıyordu.

Luiz sağlam bir stoper asla değil ve olamaz. Topla oynamayı çok seviyor, kimi zamanlar defansta saçma sapan çalımlar atmaya kalkıp topları kaptırıyor. Pozisyon bilgisi bir stopere göre çok kötü. Ve çok ciddi konsantrasyon eksikliği var. Yaptığı hatalar hemen hemen rakip takım adına skor avantajı veya %100 pozisyon olarak geri dönüyor.

Chelsea tarihinin en akıllı ve kârlı transferini yapmıştır Luiz'i yollayarak. Adamlar Torres,Sheva'dan falan fena kazık yedi ama Luiz'le acısını çıkardılar resmen kazıkların.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence luiz o kadar abartılacak bir oyuncu değil chelsea yerini doldurmayı geçtim aramaz bile

• aynen, 50 milyon sterlın vermışler...o paraya 5 tane david luız alınır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 yaz transfer döneminin en iyi kazığı da belli oldu.Bu tarz kazıklar da hep Brezilyalılardan çıkıyor.
  • David Luiz sırıtmaz Thiago Silva'nın yanında fakat gerçekten de David Luiz'in balon olduğunu bu sene gördüm.Kesinlikle bu adamı ön liberoda kullan ama stoperde kullanma.Adamın kademe anlayışı yok.Mourinho bunu sezdi ki sattı adamı ve yerine gelecek Zouma çok daha sağlam stoper Luiz'den.
  • uefa dan 2. bir tokat daha gelicek psg ye akıllanmadılar daha
  • Chelsea bildiğin kazıklamış yahu.
  • Balon bir fm efsanesini iyi okuttular bakalım bir başka Fm efsanesi olan Zouma ne yapacak Chelsea'da.Biraz kasaba benziyor geçri o çocuk.
  • Verilen para fazla olabilir ama bence ön liberoda çok iyi bir oyuncu.
  • 50m euro mu ? chelsea iyi kazıklamış
  • PSG gibi takımlar bir yandan iyi oluyor. Biz de Marquinhos'u aldıktan 1 sene sonra 35M€'ya kakaladıktı bunlara
  • David Luiz çok kaliteli bir defans oyuncusu ama o paraya 10-15 futbolcu harinç hiçbir futbolcuya değmez. Bence de P.G.S'ye çok yakışır. Forma felan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklam1

bence luiz o kadar abartılacak bir oyuncu değil chelsea yerini doldurmayı geçtim aramaz bile

dünyanın en iyi ofansif özellikleri olan defansı neresi abartılıyor anlamadım.

koy forvete oynasın
  • Defans ta 3. tercih bile değildi neredeyse iyi paraya güzel kazık attı Chelsea
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.