Şimdi Ara

dayak yemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kız mevzusu var üniversite de , çıktığım kız güzel, eski sevgilisi ile biraz sorun yaşıyorum. Daha doğrusu ben Sevgilimin yanında onun hakında konuşmuştum. Sonra biri ona söyledi. (Sevgilim de olabilir Oha? ) adam üstüme üstüme yürüdü bende birsey yapamadım.

Sizce dayak yer miyim yarın da ders var. Biraz tehdit etmişti yarın gelme falan dedi.

Edit: soranlar olmuş çocuk milli boksör kasli bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geri vites yapma hocam cik onurunla yiceksen ye dayagini

• Hocam dayağın büyüğü küçüğü olmaz bana sorarsan . Kaçmaktansa üstüne gitmeyi tercih etmelisin . Büyük ihtimal seni hastanelik eder ama cesaretin bile insanların dikkatini çeker hocam . Ama şöyle bir şey de olabilir tabii dayak yedikten sonra herkes seninle dalga geçip en ufak bir konuda üstüne gelmeye başlayabilir. Bu durumu da senin hal ve hareketlerin çözer anca hocam . Durum kritik karar senin .

• ayça_22 ne hallere düşmüş vah vahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: togo1593

Hocam dayağın büyüğü küçüğü olmaz bana sorarsan . Kaçmaktansa üstüne gitmeyi tercih etmelisin . Büyük ihtimal seni hastanelik eder ama cesaretin bile insanların dikkatini çeker hocam . Ama şöyle bir şey de olabilir tabii dayak yedikten sonra herkes seninle dalga geçip en ufak bir konuda üstüne gelmeye başlayabilir. Bu durumu da senin hal ve hareketlerin çözer anca hocam . Durum kritik karar senin .

Eğer kavga edersen ona fazla yakınlaşmadan kendini iyi hazırlayıp çenesine çok sağlam bir yumruk at. Sersemler sonra gir patara kütere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyav Miyav -- 2 Ekim 2016; 23:05:04 >
  • Yumruk yemek iyidir bazen hoşuma gidiyor
  • uranus_97 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz korkuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Avm'de yemek yerken utanmak
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kavga olucaksa ben her zaman karşıdakinin ilk vurmasını beklerim . Çünkü ilk vuran her zaman avantajlıdır ve kavgayı istiyordur . Ben kavga etme yanlısı değilim ama gider konuşurum efendi gibi baktım olmuyor durum sertleşiyor son çare onun bana vurmasını beklerim. Herkesde vardır bu ama darbeyi alınca sanki gücün şöyle bi 2-3 kat artıyor gibi oluyor di mi ? O an Dünya ağır siklet şampiyonu gelse indirirsiniz gibi geliyor di mi ? İşte bu yüzden de böyle başlamayı tercih ederim. En önemlisi de şu bence korktuğunu belli etmemek. Adam 1 adım ileri giderse sende 2 adım ileri git . Elinde sonunda zincir kopacaktır ve kavga başlıyacaktır . Sadece korkma hocam diyebilirim size

• Olum üzülüyorum ya insanlar nasil bu kadar mal olabiliyor. Gördükçe sukrediyorum arkadaslar ne boş adamlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • togo1593 T kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle biri ilk darbeyi kafayla vurmadı herhalde
    Bu mesaja eklenen görseller:

dayak yemek?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayça22

Hocam biraz korkuyorum.

Kork abi o adam deneyimli ama sen degilsin mert ce cik karsisina boyle boyle de olayi bilmiyorum ama dayak yiceksen de korkaklik yaparsan tirsak derler hep ama cesaretin gidersen vay be cesur adammis derler her turlu dayak var yani ama karsi tarafin vicdanina kalmis sen mertce cik karsisina gerisi takdiri ilahi

• Niye korkuyorsun?Birincisi suçlusun arkasından niye konuşuyorsun.He kardeş dedim dersin kavga edersiniz ikimizde atılırsınız veya uzaklaştırılır,bir senenizi yakarsınız.

• Edit : dayak yedim.

• Ne oldu? Yardıma ihtiyacın var mı..... nerede yaşıyorsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Ne oldu? Yardıma ihtiyacın var mı..... nerede yaşıyorsun...

Hocam kantin de oturuyordum yanıma geldi kalk lan ayağa dedi. Elimdeki kahveyi yere fırlattı. Ben korktum. Sonra bana ileri geri konuştu işte sonra yere düştüm. Herkes araya girdi onu hatırlıyorum. Çok pis yumruk yedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayça22

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Ne oldu? Yardıma ihtiyacın var mı..... nerede yaşıyorsun...

Hocam kantin de oturuyordum yanıma geldi kalk lan ayağa dedi. Elimdeki kahveyi yere fırlattı. Ben korktum. Sonra bana ileri geri konuştu işte sonra yere düştüm. Herkes araya girdi onu hatırlıyorum. Çok pis yumruk yedim.

• :/

• En azından bir tane vuraydın ne bileyim böyle olmamış gibi .
  • Yav arkadas yine gulesim geldi

• kahvene vurunca malafatı vuracaktin masaya kim kimı dovuyomus godterecektin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamo17 -- 3 Ekim 2016; 7:44:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.