Şimdi Ara

Tavuk yemekten bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz değişik tavuk tarifleri var mı? Artık zar zor yutuyorum. Bunu yedikten sonra tus çalışacağım ama bir türlü bitmiyor  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B7449ED76

    Var

    Bu ne hocam Allah aşkına, fastfood mu yiyeyim. Proteinden çok yağ var bunda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresinde yağ var? Fırında yapıyor farkındaysan

  • Konunun amacı tus çalışıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B7449ED76

    Neresinde yağ var? Fırında yapıyor farkındaysan

    Çevresine buladığı ile kalorisi Allahu Ekber dağlarına ulaşmıyor mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindi eti güzel, fırında deneyebilirsiniz. :)

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niye yumurta yiyemiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam o zaman buyrun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B7449ED76

    Tamam o zaman buyrun

    Bu da yağlı ama denerim. Zaten bildiğim tüm tavuk tariflerini de senden almışım, hepsi de hayvan gibi sarımsaklı yağlı ve baharatlı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Közlüce tariflerine bak bir de ondan da yapmıştım çok güzel oluyor. Antakyalı olunca baharatlı pek seviyoruz tabi 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Purenite

    Hindi eti güzel, fırında deneyebilirsiniz. :)

    tavuktan daha sert hindi eti.

  • Süt + soya + kırmızı toz biber + karabiber karıştır doğradığın tavukları biraz bu sosta beklet sonra soğanlı bir şekilde tavada pişir. İstersen sosu daha sonra tavaya ekleyerek kısık ateşte tavuklar çekene kadar pişir.

  • Sadece tavuk yiyerek vücut yapamazsın . Kırmızı et , bonfile , biftek tarzı şeylerde yemen gerekiyor ayrıca takviye ilaçlar ve protein tozu da kullanman lazım . Her gün tavuk yemek bir noktadan sonra sıkar zaten . Tavuk görünce kusasın gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı eti tercih etsen daha iyi antrikot bonfile takıl demir açısından zengindir kırmızı et balık ye ayrıca tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk göğsü kekikli acılı pul biberli knk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam tavukları ince ince kesip poşetin arasına koyup bardak ya da sert düz yüzeyi olan bi cisimle ezip düzleştiriyorum. Krema, zerdeçal, bir çay kaşığı da zeytinyağıyla iyice terbileyip yarım saat bekletince lokum gibi oluyor. Sonra 5'er dakika her bi yüzünü pişirsen 6 ay sıkılmadan yersin

  • kaliteli el yapımı biber salçası al salça yoğurt kekik pulbiber tozbiber bunları karıştır sos yap fırına at

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441

    kaliteli el yapımı biber salçası al salça yoğurt kekik pulbiber tozbiber bunları karıştır sos yap fırına at

    Kaliteli biber salçası dediğin Güneşte kurutulmuş salça olacak. Kahvaltıda yumurtalı yapıyorum ben :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.