Şimdi Ara

kopeğim tasından yemek yemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berkerseker Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bize geldiğinde 5 aylıktı ve belli ki öncesinde ya bir şey yaşamış ya dayak yemiş,kardeşleri ile birlikteydi aldığımda belki onlarla kavga ediyordu onu bilmiyorum ama göreceğiniz en korkak golden cinsi köpek,yabancılara karşı tabi hemen tırsıyor kaçıyor.evdekilere karşı hiç bir sorunu yok.
    2,5 sene oldu bize geleli ve 3 yaşında şimdi ve son 1 senedir kabından yemek yemiyor.yere döküp veriyoruz.kabına koydum yere dökmedim 3 gün aç kaldı uzaktan doğru kokluyor geri gidiyor.
    kabı değiştirdim fark etmedi. suyu mecburiyetten içiyor bir şekilde onu nasıl beceriyorsa.
    bir fikri olan var mıdır diye buraya sorayım dedim.fikri olan varsa sevinirim.nasıl düzelir bu durum.

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    benimde 4 aylık goldenim var o da ara ara mama kabından yemek yemior ama suyu içiyor avucumda yediriyorum yere döküyorum biraz yiyor bunu bazen yaptığı için psiklojık değerlendirdim canı tüm gün sıkılıyo belki kendini terk edilmiş hissediyo die düşünüyorum
    sizde bu durum uzun süreçli ise mutlaka veterinerize söyleyin gerekirse köpek eğitimcilerinden sosyalleşmesi için bu durumu için yardım alın önerim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarçın-gulten

biraz yiyor bunu bazen yaptıÄ?ı için psiklojık deÄ?erlendirdim canı tüm gün sıkılıyo belki kendini terk edilmiş hissediyo die düşÃ¼nüyorum sizde bu durum uzun süreçli ise mutlaka veterinerize söyleyin gerekirse köpek eÄ?itimcilerinden sosyalleşmesi için bu durumu için yardım alın önerim bu

biziim veteriner sadece aşı amaçlı ilgili, yani alacağı paraya bakıyor sorsak olur öyle der geçer. çevremizde bilgili kimsede yok.
    birde bizimki hiç yalnız kalmıyor o bakımdan bir sıkıntısı yok ama ne ise sorunu anlamıyoruz.köpeklere fısıldayan adam lazım bizimkine.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: tarçın-gulten

biraz yiyor bunu bazen yaptıÄ?ı için psiklojık deÄ?erlendirdim canı tüm gün sıkılıyo belki kendini terk edilmiş hissediyo die düşÃ¼nüyorum sizde bu durum uzun süreçli ise mutlaka veterinerize söyleyin gerekirse köpek eÄ?itimcilerinden sosyalleşmesi için bu durumu için yardım alın önerim bu

biziim veteriner sadece aşı amaçlı ilgili, yani alacağı paraya bakıyor sorsak olur öyle der geçer. çevremizde bilgili kimsede yok.
    birde bizimki hiç yalnız kalmıyor o bakımdan bir sıkıntısı yok ama ne ise sorunu anlamıyoruz.köpeklere fısıldayan adam lazım bizimkine.

duga999 2 sn. önceÖncelikle soyliim uzman değilim ama kuyruklu tuylu ve 4 ayakli bi oglum var. ,2 ihtimal olduğunu düşünüyorum. 1. o kaptan kendisini daha önce hasta etmis , kusmasina ishal olmasına sebep olmus birşey yemiş olabilir. Bu da ayni şeyleri tekrar yaşatacağım korkusuyla o kaptan yemek yemesine engel oluyor olabilir. İnanilmaz derecede hafızalari ve hisleri kuvvetli canlilar. İkinci ihtimal fiziksel bi sorunu olabilir. Eğilerek yemek yediğinde bi batma, aci hiasediyor olabilir. Zamanla yerdeki kaptan yemek yiyen kopeklerde boyun düzleşmesi gibi fiziksel sıkıntılar olabiliyor. Manasına tavuk suyu , kemik suyu gibi şeylerle takviye yapin. Aralara peynir makarna karıştırın. Bir de bu şekilde gozlemleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness dan sonra tavuk yemek?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.