Şimdi Ara

DAYAK YEMEK Mİ EGO MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün arkadaşlarla basketten dönüyoz 3 kişiyiz saat 23.30 civarı.neyse oturduk otobüs bekliyoz baktık gelmedi falan otostop çekerken 4 tane motorlu 2 şer kişiden 8 kişi bastı geçti önümüzden.çok acayip şekilde bağırttı motoru adam.neyse o ses çıkaran biraz öndeyken benim arkadaş sövmeye başladı yüksek sesle o sırada da birden yavaşladı moturcular küfürler böyle süzülerek gitti adamların kulağına(küfürlerde ağırdı baya) sonra adam durdu arkasına baktı el kol yapmaya başladı falan derken ben içimden aha bu sefer s'çtık diyorum.adam gitmiyo bizde hiç farkında değiliz gibi nerde bu otobüs nidaları atmaya başladık.ondan sonra baktım adam iyice noluyo falan demeye başladı öndeki arkadaşlarıda durdu bi olay çıksa kaçamıcazda.sonra bizim arkadaş artık nasıl bi cesaretse diklenmeye başladı.baktım olmicak kalktım ayağa cool bi havayla ne var abi sorun mu var dedim.adam bişeyler dedi tabi ama anlamadım mesafe var arada.eliyle tehtid ettiği anlayabiliyodum.sonra işte bu adamlar gitti.sonra arkadaş dedi niye ezdirdin kendini sokak ortasında adam mı dövceklerdi polisi arardık diye.sizce iyi yapmadım mı kavga çıksa dayak yemesek bile(dayak yemesek diyorum ama 3v8 ggwp) arada birine bi biçak girse bunun faturasını kim ödücek sonra? tabiki zebaniler ödüyecek o yüzden içim rahattı kavgaya girdik dayak yedik şu anda hastaneden yazıyorum.

• OKUMAYIN
  • Zebani hikayeleri artik sıktı gercekten. Hikayeleri sondan okur oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

OKUMAYIN

Guvendim okumadim beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay tamamen gerçek zebanilerden sonrasını dikkate almayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.